Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige

SINCLAIR INTERNATIONAL
SINCLAIR PRIMING TOOL

050806110861 749007603
The Sinclair Priming Tool is one of the finest tools we manufacture. Handloaders around the world have told us “this is the best priming tool in the world”. The Sinclair Priming Tool is manufactured from the finest materials available. The main body, head, and punch housings are all made of stainless steel, the handle is machined from aircraft grade aluminum, and the pins and pushrod are hardened. These materials insure the owner a lifetime of trouble-free use. The Sinclair Priming Tool comes complete with housings and punches for both large and small primers. The tool head utilizes Sinclair Priming Tool Shellholders and locks the case head square to the priming punch. The leverage of the tool is outstanding, yet extremely sensitive so you can feel the primer entering the primer pocket and bottoming out. Our tool is made for single feeding of primers. Our tool is expensive but made with consideration for quality and to provide the user with a well-made tool that will last a lifetime and more. There are no plastic parts to wear or break. Shellholders purchased separately.
429 1749 8 SEK
Produktnr: 749007603
SINCLAIR INTERNATIONAL STAINLESS STEEL PRIMING TOOL
Tillverkarens produktnummer: PT2000 050806110861 Sinclair Priming Tool är ett av de finaste verktygen vi tillverkar. Handladdare runt om i världen har berättat för oss att "detta är det bästa tändhattssättningsverktyget i världen". Sinclair Priming Tool är tillverkat av de finaste material som finns tillgängliga. Huvudkroppen, huvudet och stanshusen är alla gjorda av rostfritt stål, handtaget är bearbetat från flygplansgradig aluminium, och stiften och stången är härdade. Dessa material garanterar ägaren en livstid av problemfri användning. Sinclair Priming Tool levereras komplett med hus och stansar för både stora och små tändhattar. Verktygshuvudet använder Sinclair Priming Tool Shellholders och låser hylshuvudet kvadratiskt till tändhattsstansen. Hävstången på verktyget är enastående, men ändå extremt känslig så att du kan känna när tändhatten går in i tändhattsfickan och når botten. Vårt verktyg är gjort för enkelmatning av tändhattar. Vårt verktyg är dyrt men tillverkat med hänsyn till kvalitet och för att ge användaren ett väl tillverkat verktyg som kommer att hålla en livstid och mer därtill. Det finns inga plastdelar som slits eller går sönder. Shellholders köps separat.
1749 SEK 90 1 749,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner:

Top takeaways

  1. Sinclair Priming Tool är tillverkad av högkvalitativa material som rostfritt stål och flygplansgradig aluminium, vilket garanterar en livstid av problemfri användning.
  2. Verktyget inkluderar hus och stansar för både stora och små tändhattar, och använder Sinclair Priming Tool Shellholders för att låsa hylshuvudet kvadratiskt till tändhattsstansen.
  3. Det är designat för enkelmatning av tändhattar utan plastdelar som kan slitas eller gå sönder, vilket gör det dyrt men hållbart och pålitligt.

Produktinformation

Leveransvikt: 0,386kg Leveranshöjd: 58mm Leveransbredd: 86mm Leveranslängd: 147mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USAProduktnr: 749002925
SINCLAIR INTERNATIONAL UNIVERSAL SHELLHOLDER HEAD
Tillverkarens produktnummer: X2052 Sinclair Priming Tool är ett av de finaste verktygen vi tillverkar. Handladdare runt om i världen har berättat för oss att "detta är det bästa tändhattssättningsverktyget i världen". Sinclair Priming Tool är tillverkat av de finaste material som finns tillgängliga. Huvudkroppen, huvudet och stanshusen är alla gjorda av rostfritt stål, handtaget är bearbetat från flygplansgradig aluminium, och stiften och stången är härdade. Dessa material garanterar ägaren en livstid av problemfri användning. Sinclair Priming Tool levereras komplett med hus och stansar för både stora och små tändhattar. Verktygshuvudet använder Sinclair Priming Tool Shellholders och låser hylshuvudet kvadratiskt till tändhattsstansen. Hävstången på verktyget är enastående, men ändå extremt känslig så att du kan känna när tändhatten går in i tändhattsfickan och når botten. Vårt verktyg är gjort för enkelmatning av tändhattar. Vårt verktyg är dyrt men tillverkat med hänsyn till kvalitet och för att ge användaren ett väl tillverkat verktyg som kommer att hålla en livstid och mer därtill. Det finns inga plastdelar som slits eller går sönder. Shellholders köps separat.
489 SEK 17 489,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner:
Produktnr: 749013845
SINCLAIR INTERNATIONAL 223 FAMILY PRIMING TOOL HEAD
Tillverkarens produktnummer: 3006091 Sinclair Priming Tool är ett av de finaste verktygen vi tillverkar. Handladdare runt om i världen har berättat för oss att "detta är det bästa tändhattssättningsverktyget i världen". Sinclair Priming Tool är tillverkat av de finaste material som finns tillgängliga. Huvudkroppen, huvudet och stanshusen är alla gjorda av rostfritt stål, handtaget är bearbetat från flygplansgradig aluminium, och stiften och stången är härdade. Dessa material garanterar ägaren en livstid av problemfri användning. Sinclair Priming Tool levereras komplett med hus och stansar för både stora och små tändhattar. Verktygshuvudet använder Sinclair Priming Tool Shellholders och låser hylshuvudet kvadratiskt till tändhattsstansen. Hävstången på verktyget är enastående, men ändå extremt känslig så att du kan känna när tändhatten går in i tändhattsfickan och når botten. Vårt verktyg är gjort för enkelmatning av tändhattar. Vårt verktyg är dyrt men tillverkat med hänsyn till kvalitet och för att ge användaren ett väl tillverkat verktyg som kommer att hålla en livstid och mer därtill. Det finns inga plastdelar som slits eller går sönder. Shellholders köps separat.
439 SEK 6 439,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
6 st. i centrallagret.
Funktioner: Patron: 223 Remington, 300 AAC Blackout, 222 Remington
Produktnr: 749013848
SINCLAIR INTERNATIONAL BELTED MAG, WSM, ULTRA MAG PRIMING TOOL HEAD
Tillverkarens produktnummer: 3006094 Sinclair Priming Tool är ett av de finaste verktygen vi tillverkar. Handladdare runt om i världen har berättat för oss att "detta är det bästa tändhattssättningsverktyget i världen". Sinclair Priming Tool är tillverkat av de finaste material som finns tillgängliga. Huvudkroppen, huvudet och stanshusen är alla gjorda av rostfritt stål, handtaget är bearbetat från flygplansgradig aluminium, och stiften och stången är härdade. Dessa material garanterar ägaren en livstid av problemfri användning. Sinclair Priming Tool levereras komplett med hus och stansar för både stora och små tändhattar. Verktygshuvudet använder Sinclair Priming Tool Shellholders och låser hylshuvudet kvadratiskt till tändhattsstansen. Hävstången på verktyget är enastående, men ändå extremt känslig så att du kan känna när tändhatten går in i tändhattsfickan och når botten. Vårt verktyg är gjort för enkelmatning av tändhattar. Vårt verktyg är dyrt men tillverkat med hänsyn till kvalitet och för att ge användaren ett väl tillverkat verktyg som kommer att hålla en livstid och mer därtill. Det finns inga plastdelar som slits eller går sönder. Shellholders köps separat.
429 SEK 14 429,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Patron: Belted Magnums, Winchester Short Magnum
Produktnr: 749008846
SINCLAIR INTERNATIONAL 338 LAPUA PRIMING TOOL HEAD
Tillverkarens produktnummer: 3006095 Sinclair Priming Tool är ett av de finaste verktygen vi tillverkar. Handladdare runt om i världen har berättat för oss att "detta är det bästa tändhattssättningsverktyget i världen". Sinclair Priming Tool är tillverkat av de finaste material som finns tillgängliga. Huvudkroppen, huvudet och stanshusen är alla gjorda av rostfritt stål, handtaget är bearbetat från flygplansgradig aluminium, och stiften och stången är härdade. Dessa material garanterar ägaren en livstid av problemfri användning. Sinclair Priming Tool levereras komplett med hus och stansar för både stora och små tändhattar. Verktygshuvudet använder Sinclair Priming Tool Shellholders och låser hylshuvudet kvadratiskt till tändhattsstansen. Hävstången på verktyget är enastående, men ändå extremt känslig så att du kan känna när tändhatten går in i tändhattsfickan och når botten. Vårt verktyg är gjort för enkelmatning av tändhattar. Vårt verktyg är dyrt men tillverkat med hänsyn till kvalitet och för att ge användaren ett väl tillverkat verktyg som kommer att hålla en livstid och mer därtill. Det finns inga plastdelar som slits eller går sönder. Shellholders köps separat.
439 SEK 0 439,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Patron: 338 Lapua, 416 Rigby, 338 Norma Mag, 338-378 Weatherby, 300 Norma Magnum
Produktnr: 749008852
SINCLAIR INTERNATIONAL 505 GIBBS PRIMING TOOL HEAD Sinclair Priming Tool är ett av de finaste verktygen vi tillverkar. Handladdare runt om i världen har berättat för oss att "detta är det bästa tändhattssättningsverktyget i världen". Sinclair Priming Tool är tillverkat av de finaste material som finns tillgängliga. Huvudkroppen, huvudet och stanshusen är alla gjorda av rostfritt stål, handtaget är bearbetat från flygplansgradig aluminium, och stiften och stången är härdade. Dessa material garanterar ägaren en livstid av problemfri användning. Sinclair Priming Tool levereras komplett med hus och stansar för både stora och små tändhattar. Verktygshuvudet använder Sinclair Priming Tool Shellholders och låser hylshuvudet kvadratiskt till tändhattsstansen. Hävstången på verktyget är enastående, men ändå extremt känslig så att du kan känna när tändhatten går in i tändhattsfickan och når botten. Vårt verktyg är gjort för enkelmatning av tändhattar. Vårt verktyg är dyrt men tillverkat med hänsyn till kvalitet och för att ge användaren ett väl tillverkat verktyg som kommer att hålla en livstid och mer därtill. Det finns inga plastdelar som slits eller går sönder. Shellholders köps separat.
439 SEK 0 439,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Patron: 505 Gibbs, 9.5x77mm, 10.36x77mm
Produktnr: 749013846
SINCLAIR INTERNATIONAL PPC PRIMING TOOL HEAD
Tillverkarens produktnummer: 3006092 Sinclair Priming Tool är ett av de finaste verktygen vi tillverkar. Handladdare runt om i världen har berättat för oss att "detta är det bästa tändhattssättningsverktyget i världen". Sinclair Priming Tool är tillverkat av de finaste material som finns tillgängliga. Huvudkroppen, huvudet och stanshusen är alla gjorda av rostfritt stål, handtaget är bearbetat från flygplansgradig aluminium, och stiften och stången är härdade. Dessa material garanterar ägaren en livstid av problemfri användning. Sinclair Priming Tool levereras komplett med hus och stansar för både stora och små tändhattar. Verktygshuvudet använder Sinclair Priming Tool Shellholders och låser hylshuvudet kvadratiskt till tändhattsstansen. Hävstången på verktyget är enastående, men ändå extremt känslig så att du kan känna när tändhatten går in i tändhattsfickan och når botten. Vårt verktyg är gjort för enkelmatning av tändhattar. Vårt verktyg är dyrt men tillverkat med hänsyn till kvalitet och för att ge användaren ett väl tillverkat verktyg som kommer att hålla en livstid och mer därtill. Det finns inga plastdelar som slits eller går sönder. Shellholders köps separat.
429 SEK 0 429,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Patron: 6.5 Grendel, 22 PPC, 6mm PPC, 6mm ARC
Produktnr: 749013847
SINCLAIR INTERNATIONAL 308 FAMILY/BR FAMILY PRIMING TOOL HEAD
Tillverkarens produktnummer: 3006093 Sinclair Priming Tool är ett av de finaste verktygen vi tillverkar. Handladdare runt om i världen har berättat för oss att "detta är det bästa tändhattssättningsverktyget i världen". Sinclair Priming Tool är tillverkat av de finaste material som finns tillgängliga. Huvudkroppen, huvudet och stanshusen är alla gjorda av rostfritt stål, handtaget är bearbetat från flygplansgradig aluminium, och stiften och stången är härdade. Dessa material garanterar ägaren en livstid av problemfri användning. Sinclair Priming Tool levereras komplett med hus och stansar för både stora och små tändhattar. Verktygshuvudet använder Sinclair Priming Tool Shellholders och låser hylshuvudet kvadratiskt till tändhattsstansen. Hävstången på verktyget är enastående, men ändå extremt känslig så att du kan känna när tändhatten går in i tändhattsfickan och når botten. Vårt verktyg är gjort för enkelmatning av tändhattar. Vårt verktyg är dyrt men tillverkat med hänsyn till kvalitet och för att ge användaren ett väl tillverkat verktyg som kommer att hålla en livstid och mer därtill. Det finns inga plastdelar som slits eller går sönder. Shellholders köps separat.
429 SEK 0 429,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Patron: 308 Winchester, 243 Winchester, 22-250 Remington, 7 mm - 08 Remington, 358 Winchester, 260 Remington, 338 Federal, 6.5 Creedmoor, 6mm Creedmoor, 308 Family, 308 Palma

Sinclair Priming Tool är det bästa tändhattssättningsverktyget i världen 🌍. Tillverkat av rostfritt stål och flygplansgradig aluminium för livslång användning. Lär dig mer!

The Sinclair Priming Tool is one of the finest tools we manufacture. Handloaders around the world have told us “this is the best priming tool in the world”. The Sinclair Priming Tool is manufactured from the finest materials available. The main body, head, and punch housings are all made of stainless steel, the handle is machined from aircraft grade aluminum, and the pins and pushrod are hardened. These materials insure the owner a lifetime of trouble-free use. The Sinclair Priming Tool comes complete with housings and punches for both large and small primers. The tool head utilizes Sinclair Priming Tool Shellholders and locks the case head square to the priming punch. The leverage of the tool is outstanding, yet extremely sensitive so you can feel the primer entering the primer pocket and bottoming out. Our tool is made for single feeding of primers. Our tool is expensive but made with consideration for quality and to provide the user with a well-made tool that will last a lifetime and more. There are no plastic parts to wear or break. Shellholders purchased separately.
Lagervara
259,00 kr * 219,00 kr - 359,00 kr*
3,8
Lagervara
459,00 kr * 399,00 kr - 459,00 kr*
5
Lagervara
319,00 kr * 299,00 kr - 359,00 kr*
0
Lagervara
349,00 kr * 279,00 kr - 399,00 kr*
4,5