Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige

SINCLAIR INTERNATIONAL SINCLAIR RIMFIRE GUIDES FOR 22 LONG RIFLE


SINCLAIR INTERNATIONAL H-R Model 12 Rimfire Rod Guide

We have a large assortment of rod guides that we make for popular target/varmint rimfire rifles and are constantly adding more models to our selection. Rimfire guides can’t have an O-ring due to the dimensions we are working with. Mer...

Produktnr: 749002598 749002598
We have a large assortment of rod guides that we make for popular target/varmint rimfire rifles and are constantly adding more models to our selection. Rimfire guides can’t have an O-ring due to the dimensions we are working with. Making rod guides to allow you to clean from the breech on rimfires is a little more complex due to the ejectors and trigger parts that are in the way. All of our rimfire rod guides will accept our Sinclair Solvent Ports, except for the Anschutz Model 54 guide. Does not include integral solvent port.
177 269 19 SEK
749002598
SINCLAIR INTERNATIONAL H-R Model 12 Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4HR12 Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
234 SEK 1 234,00 kr *

Lagervara
Funktioner: Action Fit: H-R Model 12 (CMP)

Produktinformation

Action Fit: H-R Model 12 (CMP)

Produkt detaljer

Tillverkas i USA749002619
SINCLAIR INTERNATIONAL Remington 504 Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4504 Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
234 SEK 1 234,00 kr *

Lagervara
Funktioner: Action Fit: Remington 504
749002597
SINCLAIR INTERNATIONAL Anschutz 1451T Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG451T Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
269 SEK 0 269,00 kr *

Produkten kan beställas som restorder.
Funktioner: Action Fit: Anschutz 1451T (22LR)
749002621
SINCLAIR INTERNATIONAL Anschutz Model 54 Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4A54 Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
229 SEK 5 229,00 kr *

Lagervara
Funktioner: Action Fit: Anschutz Model 54 (22LR)
749002613
SINCLAIR INTERNATIONAL Anschutz Model 64 Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4A64 Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
229 SEK 8 229,00 kr *

Lagervara
Funktioner: Action Fit: Anschutz Model 64 (22LR)
749002587
SINCLAIR INTERNATIONAL Browning A-Bolt Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4BAB Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
178 SEK 13 178,00 kr *

Lagervara
Funktioner: Action Fit: Browning A-Bolt
749002608
SINCLAIR INTERNATIONAL Cooper Model 57 Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4C57 Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
229 SEK 0 229,00 kr *

Produkten kan för tillfället inte beställas som restorder.
Funktioner: Action Fit: Cooper 57 (22LR)
749002614
SINCLAIR INTERNATIONAL CZ 452 Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG452CZ Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
234 SEK 0 234,00 kr *

Produkten kan för tillfället inte beställas som restorder.
Funktioner: Action Fit: CZ 452
749002569
SINCLAIR INTERNATIONAL Hall Action Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4HALL Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
177 SEK 16 177,00 kr *

Lagervara
Funktioner: Action Fit: Hall Action
749002590
SINCLAIR INTERNATIONAL Remington Model 37 Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4R37 Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
177 SEK 2 177,00 kr *

Lagervara
Funktioner: Action Fit: Remington Model 37
749002604
SINCLAIR INTERNATIONAL Sako Finnfire Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4FIN Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
229 SEK 1 229,00 kr *

Lagervara
Funktioner: Action Fit: Sako Finnfire
749002593
SINCLAIR INTERNATIONAL Savage Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4SAV Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
233 SEK 0 233,00 kr *

Produkten kan beställas som restorder.
Funktioner: Action Fit: Remington 7
749002570
SINCLAIR INTERNATIONAL Turbo Action Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4TURBO Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
229 SEK 2 229,00 kr *

Lagervara
Funktioner: Action Fit: Turbo Action
749002581
SINCLAIR INTERNATIONAL Ultralight Arms Model 20 Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4ULT Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
230 SEK 1 230,00 kr *

Lagervara
Funktioner: Action Fit: Ultra Lite Model 20''
749002623
SINCLAIR INTERNATIONAL Ruger 77/22 Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4W52 Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
234 SEK 4 234,00 kr *

Lagervara
Funktioner: Action Fit: Ruger 77/22, Suhl 150, C, D
749002584
SINCLAIR INTERNATIONAL Winchester 52-B Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4W52B Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
229 SEK 1 229,00 kr *

Lagervara
Funktioner: Action Fit: Winchester 52-B
749002622
SINCLAIR INTERNATIONAL Remington 40X Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4R40X Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
233 SEK 0 233,00 kr *

Produkten kan för tillfället inte beställas som restorder.
Funktioner: Action Fit: Remington 40X, Cooper 36
749002616
SINCLAIR INTERNATIONAL Kimber 82 Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4K82 Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
229 SEK 3 229,00 kr *

Lagervara
Funktioner: Action Fit: Marlin 883, Remington 541, Remington 541T, Kimber 82 (pre-2000)
749002574
SINCLAIR INTERNATIONAL Stolle Swindelhurst Rimfire Rod Guide
Tillverkarens produktnummer: RG4SWIN Vi har ett stort sortiment av rod guider att vi gör för populära mål/odåga ringformigt gevär och lägger ständigt till fler modeller i vårt urval. Ringformigt guider kan inte ha en O-ring på grund av de dimensioner som vi arbetar med. Att göra rod guider så att du kan rengöra från sätesbjudning på rimfires är lite mer komplex på grund av de ejektorer och trigger delar som är i vägen. Alla våra ringformigt rod guider kommer att acceptera våra Sinclair lösningsmedel hamnar, med undantag för guiden Anschutz modell 54. Inkluderar inte integrerad lösningsmedel port.
177 SEK 35 177,00 kr *

Lagervara
Funktioner: Action Fit: Stolle Swindelhurst
We have a large assortment of rod guides that we make for popular target/varmint rimfire rifles and are constantly adding more models to our selection. Rimfire guides can’t have an O-ring due to the dimensions we are working with. Making rod guides to allow you to clean from the breech on rimfires is a little more complex due to the ejectors and trigger parts that are in the way. All of our rimfire rod guides will accept our Sinclair Solvent Ports, except for the Anschutz Model 54 guide. Does not include integral solvent port.
Order kommer att placeras Produkten kan beställas som restorder.
3 284,00 kr * 2 715,00 kr - 4 139,00 kr*
Lagervara Lagervara
379,00 kr *
Gammalt pris 440,00 kr
Nyhetsbrev