Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige

Köpvillkor

Alla produktpriser i webshopen är inklusive moms.

Lager och leverans

Vi sänder våra varor från Usa, Sverige och Europa normalt varje vecka. Leveranstiden är ca 4-21 arbetsdagar om det inte inträffar några förseningar.

Betalning

Att handla från Brownells Sveriges hemsida är smidigt och säkert.

Med Bank- eller Kreditkort

Vi erbjuder säker betalning med VISA och MasterCard (Verified by VISA and MasterCard Secure Code) teknologi. Det innebär att kortinnehavaren måste identifiera sig för kreditkortsutställaren för att transaktionen ska kunna genomföras. Våra kortbetalningar hanteras av DIBS.
Brownells Sverige sparar aldrig kortnummer eller annan information kopplat till detta.

Postförskott

Betala när du hämtar ditt paket. Kostnaden för den här tjänsten framgår på din order när du beställer.

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna.
Varan och originalförpackningen ska vara kompletta och felfria.

Retur

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. Varan och originalförpackningen ska vara kompletta och felfria.

Felfri vara

Om du vill returnera en produkt för kreditering eller byte till annan produkt, vänligen inkludera följande:

  • Produkten i oförstörd originalförpackning
  • En kort beskrivning av orsaken för retur samt kontonummer dit pengarna ska återbetalas eller produktnummer för byte av produkt.
  • Kontaktinformation: namn, adress, telefonnummer, e-post adress samt beställningsnummer eller kundnummer.

Kostnaden för returen är kundens ansvar. Vi accepterar inte retur mot postförskott eller fakturor på returnerade varor. Kreditering sker efter att vi mottagit godset.

Felaktig vara

Om produkten är behäftad med fel så bifogar du även en kort beskrivning av felet. Vid felexpediering eller reklamation så står vi för fraktkostnaden. Om den returnerade produkten är felfri eller skadats genom felaktig hantering returneras den till kunden på kundens bekostnad.

Returnera godset till adressen:

Brownells Sverige AB
Box 99
793 22 Leksand

I de fall paketet inte löses ut, belastas kunden med kostnader för frakt och returfrakt samt en hanteringsavgift på 120kr. Vår kundservice kan komma att kontakta dig för att ge dig möjlighet att hämta ut gods som av någon anledning inte avhämtats. 

Brownells förbehåller sig rätten till ändringar i produktsortimentet samt prisjusteringar. Vi reserverar oss för text, felaktig information och bildfel i tryckt och digitalt material. Vi reserverar oss också för felaktig information via e-post, telefon och chat samt för slutförsäljning. Vi garanterar inga leveranstider och kompenserar inte för förseningar.

Brownells använder sociala medier som Facebook och Instagram. Vid användning av dessa medier gäller deras riktlinjer

Personuppgifter

Brownells Sverige värnar om en hög nivå av skydd för våra kunders personliga integritet.GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen. Mycket är sig likt men kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter skärps. Det är därför viktigt att du känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter.  Informationen är tillgänglig på "Min sida". För ytterligare information, se Integritetspolicy.

Destination Control Statement

Dessa poster styrs av USA: s regering och godkänns endast för export till det land där den slutliga destinationen används av den slutliga mottagaren eller slutanvändaren som identifierats här. De får inte vidareförsäljas, överföras eller på annat sätt kasseras till något annat land eller någon annan än den godkända slutliga mottagaren eller slutanvändaren, antingen i sin ursprungliga form eller efter att ha monterats i andra föremål utan att först få godkännande från den amerikanska regeringen eller som annars är tillåten enligt amerikansk lag och förordningar.

CSI Watchdog Elite 

Avser att identifiera begränsade personer och företag. Syftet är att Brownells undviker att sälja produkter till personer eller företag som Brownells inte får sälja till. Är en molnbaserad Compliance Watch List Screening-programvara som kontrollerar personuppgifter relaterade till att alla beställningar registrerade mot listor över personer eller företag Brownells inte har tillstånd att sälja varor till. Personuppgifterna som överförs och behandlas är förnamn, efternamn, land, ort, postnummer, gatuadress, företag och födelsedatum. Personliga data som inte skapar en match i listorna raderas. Om det matchas mot en lista lagras data och hanteras manuellt. Berörda beställningar kan avbrytas.