Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige

Köpvillkor

Alla produktpriser i webshopen är inklusive moms.
 
Lager och leverans
Vi sänder våra varor från vårt centrallager i Usa varje torsdag. Leveranstiden är normalt 4-10 arbetsdagar.  
 
Betalning
Att handla från Brownells Sveriges hemsida är smidigt och säkert.
 
Med Bank- eller Kreditkort
Vi erbjuder säker betalning med VISA och MasterCard (Verified by VISA and MasterCard Secure Code) teknologi. Det innebär att kortinnehavaren måste identifiera sig för kreditkortsutställaren för att transaktionen ska kunna genomföras. Våra kortbetalningar hanteras av DIBS.
Brownells Sverige sparar aldrig kortnummer eller annan information kopplat till detta.
 
Postförskott
Betala när du hämtar ditt paket. Kostnaden för den här tjänsten framgår på din order när du beställer.
 
Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna.
Varan och originalförpackningen ska vara kompletta och felfria.
 
Retur
Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. Varan och originalförpackningen ska vara kompletta och felfria.
 
Felfri vara
Om du vill returnera en produkt för kreditering eller byte till annan produkt, vänligen inkludera följande:
·      Produkten i oförstörd originalförpackning
·      En kort beskrivning av orsaken för retur samt kontonummer dit pengarna ska återbetalas eller produktnummer för byte av produkt.
·      Kontaktinformation: namn, adress, telefonnummer, e-post adress samt beställningsnummer eller kundnummer.
 
Kostnaden för returen är kundens ansvar. Vi accepterar inte retur mot postförskott eller fakturor på returnerade varor. Kreditering sker efter att vi mottagit godset.
 
Felaktig vara
Om produkten är behäftad med fel så bifogar du även en kort beskrivning av felet. Vid felexpediering eller reklamation så står vi för fraktkostnaden. Om den returnerade produkten är felfri eller skadats genom felaktig hantering returneras den till kunden på kundens bekostnad.
 
Returnera godset till adressen:
Brownells Sverige AB
Box 99
793 22 Leksand
 
I de fall paketet inte löses ut, belastas kunden med kostnader för frakt och returfrakt samt en hanteringsavgift på 120kr. Vår kundservice kan komma att kontakta dig för att ge dig möjlighet att hämta ut gods som av någon anledning inte avhämtats. 
 
Brownells förbehåller sig rätten till ändringar i produktsortimentet samt prisjusteringar. Vi reserverar oss för text, felaktig information och bildfel i tryckt och digitalt material. Vi reserverar oss också för felaktig information via e-post, telefon och chat samt för slutförsäljning. Vi garanterar inga leveranstider och kompenserar inte för förseningar.
 
Brownells använder sociala medier som Facebook och Instagram. Vid användning av dessa medier gäller deras riktlinjer
 

Personuppgifter

Brownells Sverige värnar om en hög nivå av skydd för våra kunders personliga integritet.GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen. Mycket är sig likt men kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter skärps. Det är därför viktigt att du känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter.  Informationen är tillgänglig på "Min sida". För ytterligare information, se Integritetspolicy.

 

Destination Control Statement

Dessa poster styrs av USA: s regering och godkänns endast för export till det land där den slutliga destinationen används av den slutliga mottagaren eller slutanvändaren som identifierats här. De får inte vidareförsäljas, överföras eller på annat sätt kasseras till något annat land eller någon annan än den godkända slutliga mottagaren eller slutanvändaren, antingen i sin ursprungliga form eller efter att ha monterats i andra föremål utan att först få godkännande från den amerikanska regeringen eller som annars är tillåten enligt amerikansk lag och förordningar.

 

100% Nöjdhetsgaranti

Din förnöjdhet när du köper en produkt från oss är viktig! Därför kan du när som helst, oavsett orsak, returnera hela varan till oss och få pengar åter eller byta till en motsvarande produkt. Allt du behöver göra är att skicka tillbaka varan med en förklaring varför. Produkten får inte vara använd, monterad eller bära spår av slitage. Produkten måste returneras i originalförpackning och bifoga kund och orderinformation. Allt du som kund betalar är fraktkostnaderna.