Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige

About_Us

header_final3

Brownells Europe är mer än bara ett toppval för människor som älskar skjutvapen. Det är där vår passion för allt relaterat till vapen lever och andas. Denna passion är det som driver oss att alltid sikta högre. Vi håller fast vid de traditionella sätten att tillverka och fixa vapen men är inte rädda för att hänga med i nya trender. Hos Brownells Europe möter gammalt nytt. Vi blandar konsten att tillverka vapen med den senaste tekniken och blandar tradition med vad som är aktuellt. Tillsammans står vi för frihet, vänskap och spänningen som vi alla delar. Tillsammans är vi Brownells Europe.

- Olav Aas, CEO


Om oss

Brownells Europes historia är mer än bara en historia; det är en resa som drivs av passion och engagemang för skyttesporter och jakt. Vår VD, Olav Aas, befann sig på en vapensmedskola i Denver under 1990-talet, där han introducerades för verktyg från Brownells. Det var en uppenbarelse. Kvaliteten och innovationen på dessa verktyg var oöverträffad, men de fanns ingenstans i Europa. Olav såg denna lucka inte bara som en utmaning utan som en möjlighet – en möjlighet att stödja och lyfta vapensmedsgemenskapen som gick miste om dessa viktiga verktyg. Han insåg att om dessa verktyg skulle nå Europa måste någon få det att hända. Att någon var han.

Ur denna insikt föddes idén. Det började blygsamt, med en liten tryckt katalog som distribuerades i Norge, som erbjuder dessa tidigare otillgängliga verktyg till lokala vapensmeder. Detta lilla steg var början på vad som skulle bli ett av de största skjutvapenföretagen i Europa. Olavs vision var tydlig: att ta med det bästa från skyttevärlden till Europa och främja en gemenskap där alla, från erfarna proffs till nykomlingar, kunde hitta support, kvalitetsprodukter och dela sin passion för skjutvapen.

Idag står Brownells Europe som ett bevis på den visionen. Våra rötter i skyttesamhället är djupa, inte bara om att göra affärer utan om att dela en gemensam entusiasm, ett kollektivt engagemang för spetskompetens och en delad resa med varje skytt och jägare som väljer oss.

Vårt team består av individer som är lika passionerade när det gäller skytte som våra kunder, ger personliga insikter, expertkunskaper och en genuin kärlek till sporten till varje interaktion.

img2
img3
img4

Våra värderingar

Våra värderingar är kompassen som vägleder varje aspekt av vår verksamhet, från de produkter vi väljer till de relationer vi bygger.

I ögonhöjd med våra kunder

Vi tror på att bygga genuina relationer med dig som kund. Att förstå och dela din passion för skyttesport och jakt gör att vi kan ansluta på en personlig nivå, vilket säkerställer att varje interaktion är meningsfull. Vårt engagemang är att lyssna, engagera och växa med vårt samhälle, vilket ger en shoppingupplevelse som är lika personlig som professionell.

Digital innovation möter tradition

Genom att omfamna framtiden samtidigt som vi respekterar de rika traditionerna av skyttesport och jakt, ligger vi i framkant av digital innovation. Vår onlinenärvaro är utformad för att erbjuda dig en sömlös tillgång till vårt omfattande utbud av produkter, i kombination med banbrytande lösningar som gör din shoppingupplevelse online effektiv, säker och njutbar. Vi är här för att ge det bästa av två världar till din dörr.

Oöverträffat urval med expertstöd

Vår omfattande katalog har ett brett utbud av högkvalitativa produkter som passar alla aspekter av skyttesporterna. Från de senaste skjutvapnen och tillbehören till det väsentliga varje skytt eller jägare behöver, vi har dig täckt! Det som verkligen skiljer oss är den lokala expertis och support som följer med våra produkter. Vårt team av lokala experter och entusiaster erbjuder personliga råd och insikter, vilket säkerställer att du hittar precis det du behöver för att fullfölja din passion.

Vår passion? Passioner och bryta barriärer tillsammans

I hjärtat av Brownells Europe finns en delad entusiasm för skyttesport och jakt. Vår passion driver oss att inte bara tillhandahålla produkter och tjänster utan också att skapa en gemenskap där vi bryter ner barriärer tillsammans med dig. Vi är dedikerade till att ge dig möjlighet att nå din fulla potential, och erbjuder de verktyg, kunskap och stöd som behövs för att utforska, växa och utmärka oss i dina sysselsättningar.

Att välja Brownells Europe innebär att gå med i en familj av entusiaster som förstår dina behov, delar din passion och är engagerade i att hjälpa dig att nå dina mål. Vi är mer än en butik; vi är en partner i din skjutresa. Tillsammans strävar vi efter att främja en levande skyttegemenskap, berikad av vår gemensamma kärlek till sporten och jakten och vår kollektiva strävan efter excellens.

Om du är intresserad av en karriär på Brownells Europe, besök vår LinkedIn-sida här.

img5