Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige

BROWNELLS
SIGHT BASE SCREW KIT

080533132
Slotted-Head Screws For All Scope & Sight Mounting Jobs
This Kit has been extremely popular with our customers for many years. The gunsmiths and dealers who do any type of sight work have found that they do not like to be without it. The slotted-head screws included in the kit cover at least 99% of all scope and iron sight mounting requirements.The Screw Kit is packed in a plastic box and contains 12 each of the most popular 18 screw sizes needed when working with scopes or sights. It also has a pair of chrome-plated tweezers with flat jaws for easily picking up the right screw and our handy, Checker/Shortener Jig that makes grinding screws to the right length fast and easy.The screws are made of high strength, forged tool steel, feature slotted-heads and are tempered and blued to rigid specifications. We suggest that should a screw need to be cut and fitted, it should be treated with rust-prohibitive OXPHO-BLUE™ before it is used to give it a highly rust-resistant, tough, blue coat to make your job look and wear better.   The kit is available to you at a very substantial savings over the cost of buying the screws singly. It is an opportunity to have just the right, hard-to-find sight base screw when you need it, for only a minimal cost ... an advantage that will pay for itself time after time in repair or installation jobs.  

SPECS: 216 slotted screws. Refills sold 12 per Pak. Metric equivalents for screw lengths: 5/32" (4.0mm), 3/16" (4.8mm), ¼" (6.3mm), 5/16" (7.9mm), 3/8" (9.5mm), 7/16" (11.1mm), ½" (12.7mm).

169 1599 17 SEK
Produktnr: 080533132
BROWNELLS 10-32 PLUG SCREW REFILL 12 PACK Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
199 SEK 3 199,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
3 st. i centrallagret.
Funktioner: Storlek: Plug Screws Mängd: 12

Produktinformation

Storlek: Plug Screws Mängd: 12 Leveransvikt: 0,005kg Leveransbredd: 83mm Leveranslängd: 146mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA
Produktnr: 080535000
BROWNELLS SIGHT BASE SCREW KIT 050806103481 Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
1599 SEK 6 1 599,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
6 st. i centrallagret.
Funktioner:

Produktinformation

Leveransvikt: 0,454kg Leveranshöjd: 104mm Leveransbredd: 135mm Leveranslängd: 274mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA

Produktnr: 080535062
BROWNELLS 6-48X1/2" WEAVER OVAL SIGHT BASE SCREW REFILL 12 PACK
Tillverkarens produktnummer: 88101-4 Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
199 SEK 143 199,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Storlek: Weaver Oval Screws Mängd: 12

Produktinformation

Storlek: Weaver Oval Screws Mängd: 12 Leveransvikt: 0,014kg Leveransbredd: 83mm Leveranslängd: 146mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA

Produktnr: 080535063
BROWNELLS 6-48X3/16" WEAVER OVAL SIGHT BASE SCREW REFILL 12 PACK
Tillverkarens produktnummer: 881012 Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
199 SEK 80 199,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Storlek: Weaver Oval Screws Mängd: 12

Produktinformation

Storlek: Weaver Oval Screws Mängd: 12 Leveransvikt: 0,009kg Leveransbredd: 83mm Leveranslängd: 146mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA

Produktnr: 080535064
BROWNELLS 6-48X1/4" WEAVER OVAL SIGHT BASE SCREW REFILL 12 PACK
Tillverkarens produktnummer: 88101-3 Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
199 SEK 154 199,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Storlek: Weaver Oval Screws Mängd: 12

Produktinformation

Storlek: Weaver Oval Screws Mängd: 12 Leveransvikt: 0,009kg Leveransbredd: 83mm Leveranslängd: 146mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA

Produktnr: 080535065
BROWNELLS 6-48X5/32" WEAVER OVAL SIGHT BASE SCREW REFILL 12 PACK
Tillverkarens produktnummer: 881011 Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
169 SEK 32 169,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Storlek: Weaver Oval Screws Mängd: 12

Produktinformation

Storlek: Weaver Oval Screws Mängd: 12 Leveransvikt: 0,009kg Leveransbredd: 83mm Leveranslängd: 146mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA

Produktnr: 080535642
BROWNELLS 6-48X1/2" FILLISTER HEAD SIGHT BASE SCREW REFILL 12 PACK
Tillverkarens produktnummer: 88103-6 Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
179 SEK 71 179,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12

Produktinformation

Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12 Leveransvikt: 0,014kg Leveransbredd: 83mm Leveranslängd: 146mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA

Produktnr: 080535643
BROWNELLS 6-48X3/16" FILLISTER HEAD SIGHT BASE SCREW REFILL 12 PACK
Tillverkarens produktnummer: 88103-1 Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
169 SEK 103 169,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12

Produktinformation

Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12 Leveransvikt: 0,009kg Leveransbredd: 83mm Leveranslängd: 146mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA

Produktnr: 080535644
BROWNELLS 6-48X1/4" FILLISTER HEAD SIGHT BASE SCREW REFILL 12 PACK
Tillverkarens produktnummer: 88103-2 Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
199 SEK 53 199,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12

Produktinformation

Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12 Leveransvikt: 0,009kg Leveransbredd: 83mm Leveranslängd: 146mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA

Produktnr: 080535645
BROWNELLS 6-48X5/16" FILLISTER HEAD SIGHT BASE SCREW REFILL 12 PACK
Tillverkarens produktnummer: 881033 Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
199 SEK 62 199,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12

Produktinformation

Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12 Leveransvikt: 0,009kg Leveransbredd: 83mm Leveranslängd: 146mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA

Produktnr: 080535647
BROWNELLS 6-48X7/16" FILLISTER HEAD SIGHT BASE SCREW REFILL 12 PACK Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
199 SEK 8 199,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
8 st. i centrallagret.
Funktioner: Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12

Produktinformation

Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12 Leveransvikt: 0,014kg Leveransbredd: 83mm Leveranslängd: 146mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA

Produktnr: 080535648
BROWNELLS 6-48X3/8" FILLISTER HEAD SIGHT BASE SCREW REFILL 12 PACK Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
179 SEK 8 179,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
8 st. i centrallagret.
Funktioner: Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12

Produktinformation

Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12 Leveransvikt: 0,014kg Leveransbredd: 83mm Leveranslängd: 146mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA

Produktnr: 080535842
BROWNELLS 8-40X1/2" FILLISTER HEAD SIGHT BASE SCREW REFILL 12 PACK
Tillverkarens produktnummer: 88104-3 Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
199 SEK 27 199,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12

Produktinformation

Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12 Leveransvikt: 0,181kg Leveransbredd: 83mm Leveranslängd: 146mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA

Produktnr: 080535843
BROWNELLS 8-40X1/4" WEAVER OVAL SIGHT BASE SCREW REFILL 12 PACK
Tillverkarens produktnummer: 881021 Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
199 SEK 107 199,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Storlek: Weaver Oval Screws Mängd: 12

Produktinformation

Storlek: Weaver Oval Screws Mängd: 12 Leveransvikt: 0,014kg Leveransbredd: 83mm Leveranslängd: 146mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA

Produktnr: 080535844
BROWNELLS 8-40X1/4" FILLISTER HEAD SIGHT BASE SCREW REFILL 12 PACK Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
199 SEK 8 199,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
8 st. i centrallagret.
Funktioner: Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12

Produktinformation

Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12 Leveransvikt: 0,014kg Leveransbredd: 83mm Leveranslängd: 146mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA

Produktnr: 080535848
BROWNELLS 8-40X3/8" FILLISTER HEAD SIGHT BASE SCREW REFILL 12 PACK Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
189 SEK 7 189,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
7 st. i centrallagret.
Funktioner: Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12

Produktinformation

Storlek: Fillister Head Screws Mängd: 12 Leveransvikt: 0,045kg Leveranshöjd: 3mm Leveransbredd: 3mm Leveranslängd: 3mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA

Produktnr: 080535850
BROWNELLS 8-40X1/2" WEAVER OVAL SIGHT BASE SCREW REFILL 12 PACK
Tillverkarens produktnummer: 88102-2 Detta kit har varit extremt populärt bland våra kunder i många år. Bössmeder och återförsäljare som arbetar med någon typ av siktesarbete har funnit att de inte vill vara utan det. De skruvar med spår som ingår i kitet täcker minst 99% av alla behov för montering av sikten och kikarsikten. Skruvkitet är packat i en plastlåda och innehåller 12 av var och en av de 18 mest populära skruvstorlekarna som behövs vid arbete med sikten eller kikarsikten. Det finns även ett par krompläterade pincetter med platta käftar för att enkelt plocka upp rätt skruv samt vårt praktiska Checker/Shortener Jig som gör det snabbt och enkelt att slipa skruvarna till rätt längd. Skruvarna är tillverkade av höghållfast, smitt verktygsstål, har spårade huvuden och är härdade och blånerade enligt strikta specifikationer. Vi föreslår att om en skruv behöver kapas och anpassas, bör den behandlas med rostskyddsmedlet OXPHO-BLUE™ innan den används för att ge den ett mycket rostresistent, tåligt och blått skyddslager för att göra ditt arbete snyggare och mer hållbart. Kitet finns tillgängligt för dig till en betydande besparing jämfört med kostnaden för att köpa skruvarna styckvis. Det är en möjlighet att ha precis rätt, svåråtkomlig siktbasskruv när du behöver den, till en minimal kostnad... en fördel som kommer att betala sig gång på gång vid reparationer eller monteringsarbeten.
219 SEK 101 219,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Storlek: Weaver Oval Screws Mängd: 12

Produktinformation

Storlek: Weaver Oval Screws Mängd: 12 Leveransvikt: 0,018kg Leveransbredd: 83mm Leveranslängd: 146mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA

Slotted-Head Screws For All Scope & Sight Mounting Jobs
This Kit has been extremely popular with our customers for many years. The gunsmiths and dealers who do any type of sight work have found that they do not like to be without it. The slotted-head screws included in the kit cover at least 99% of all scope and iron sight mounting requirements.The Screw Kit is packed in a plastic box and contains 12 each of the most popular 18 screw sizes needed when working with scopes or sights. It also has a pair of chrome-plated tweezers with flat jaws for easily picking up the right screw and our handy, Checker/Shortener Jig that makes grinding screws to the right length fast and easy.The screws are made of high strength, forged tool steel, feature slotted-heads and are tempered and blued to rigid specifications. We suggest that should a screw need to be cut and fitted, it should be treated with rust-prohibitive OXPHO-BLUE™ before it is used to give it a highly rust-resistant, tough, blue coat to make your job look and wear better.   The kit is available to you at a very substantial savings over the cost of buying the screws singly. It is an opportunity to have just the right, hard-to-find sight base screw when you need it, for only a minimal cost ... an advantage that will pay for itself time after time in repair or installation jobs.  

SPECS: 216 slotted screws. Refills sold 12 per Pak. Metric equivalents for screw lengths: 5/32" (4.0mm), 3/16" (4.8mm), ¼" (6.3mm), 5/16" (7.9mm), 3/8" (9.5mm), 7/16" (11.1mm), ½" (12.7mm).

Nyhetsbrev