Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige
430101908
*** This product attaches to the ASSAULT BACK PANEL CORE. It is NOT standalone and requires a Core to function properly.*** Flash Bang Flap The Flash Bang Flap is a two pocketed zip on attachment the mates to Spiritus Systems Assault Back Panel Core. It consists of two pockets that measure 5" x 4" x 1.5" The pockets were built to house common Flash Bang sizes available to both LEO's and Military Personnel. Each pocket has a removable flap (included) and a built-in channel behind the pocket that allows for the storage of linear items, such as Slap Charges and Breach Pens. Each pocket can accommodate one of our Dividers, which will keep your flash bangs separate and upright even when one is removed from the pocket. The Flash Bang flap is attached to the Assault Back Panel Core by a separating dual zipper, 3 directional snaps and a hook/loop Velcro field. Some images show with optional accessories, sold separately.
1599 1749 9 SEK
Produktnr: 430101908
SPIRITUS SYSTEMS BACK PANEL FLASHBANG FLAP - MULTICAM ARID
Tillverkarens produktnummer: PC-FF-MA *** Denna produkt fästs på ASSAULT BACK PANEL CORE. Den är INTE fristående och kräver en Core för att fungera korrekt.*** Flash Bang Flap Flash Bang Flap är ett tillbehör med två fickor som kan dras på och som passar till Spiritus Systems Assault Back Panel Core. Det består av två fickor som mäter 5" x 4" x 1,5". Fickorna är byggda för att rymma vanliga Flash Bang-storlekar som är tillgängliga för både polis och militärpersonal. Varje ficka har en avtagbar klaff (ingår) och en inbyggd kanal bakom fickan som tillåter förvaring av linjära föremål, såsom Slap Charges och Breach Pens. Varje ficka kan rymma en av våra Dividers, som håller dina flash bangs separerade och upprätta även när en tas bort från fickan. Flash Bang-klaffen fästs på Assault Back Panel Core med en separerande dubbel dragkedja, 3-riktade tryckknappar och ett kardborrefält. Vissa bilder visar med valfria tillbehör, som säljs separat.
1599 SEK 1 1 599,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
1 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam

Produktinformation

Färg: Multi-Cam Leveransvikt: 0,184kg Leveranshöjd: 13mm Leveransbredd: 254mm Leveranslängd: 178mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA



Produktnr: 430100562
SPIRITUS SYSTEMS BACK PANEL FLASHBANG FLAP, BLACK
Tillverkarens produktnummer: PC-FF-BK *** Denna produkt fästs på ASSAULT BACK PANEL CORE. Den är INTE fristående och kräver en Core för att fungera korrekt.*** Flash Bang Flap Flash Bang Flap är ett tillbehör med två fickor som kan dras på och som passar till Spiritus Systems Assault Back Panel Core. Det består av två fickor som mäter 5" x 4" x 1,5". Fickorna är byggda för att rymma vanliga Flash Bang-storlekar som är tillgängliga för både polis och militärpersonal. Varje ficka har en avtagbar klaff (ingår) och en inbyggd kanal bakom fickan som tillåter förvaring av linjära föremål, såsom Slap Charges och Breach Pens. Varje ficka kan rymma en av våra Dividers, som håller dina flash bangs separerade och upprätta även när en tas bort från fickan. Flash Bang-klaffen fästs på Assault Back Panel Core med en separerande dubbel dragkedja, 3-riktade tryckknappar och ett kardborrefält. Vissa bilder visar med valfria tillbehör, som säljs separat.
1649 SEK 2 1 649,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Svart
Produktnr: 430100563
SPIRITUS SYSTEMS BACK PANEL FLASHBANG FLAP, COYOTE BROWN
Tillverkarens produktnummer: PC-FF-CB *** Denna produkt fästs på ASSAULT BACK PANEL CORE. Den är INTE fristående och kräver en Core för att fungera korrekt.*** Flash Bang Flap Flash Bang Flap är ett tillbehör med två fickor som kan dras på och som passar till Spiritus Systems Assault Back Panel Core. Det består av två fickor som mäter 5" x 4" x 1,5". Fickorna är byggda för att rymma vanliga Flash Bang-storlekar som är tillgängliga för både polis och militärpersonal. Varje ficka har en avtagbar klaff (ingår) och en inbyggd kanal bakom fickan som tillåter förvaring av linjära föremål, såsom Slap Charges och Breach Pens. Varje ficka kan rymma en av våra Dividers, som håller dina flash bangs separerade och upprätta även när en tas bort från fickan. Flash Bang-klaffen fästs på Assault Back Panel Core med en separerande dubbel dragkedja, 3-riktade tryckknappar och ett kardborrefält. Vissa bilder visar med valfria tillbehör, som säljs separat.
1599 SEK 7 1 599,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
7 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Coyote Brun
Produktnr: 430101909
SPIRITUS SYSTEMS BACK PANEL FLASHBANG FLAP - MULTICAM BLACK
Tillverkarens produktnummer: PC-FF-MB *** Denna produkt fästs på ASSAULT BACK PANEL CORE. Den är INTE fristående och kräver en Core för att fungera korrekt.*** Flash Bang Flap Flash Bang Flap är ett tillbehör med två fickor som kan dras på och som passar till Spiritus Systems Assault Back Panel Core. Det består av två fickor som mäter 5" x 4" x 1,5". Fickorna är byggda för att rymma vanliga Flash Bang-storlekar som är tillgängliga för både polis och militärpersonal. Varje ficka har en avtagbar klaff (ingår) och en inbyggd kanal bakom fickan som tillåter förvaring av linjära föremål, såsom Slap Charges och Breach Pens. Varje ficka kan rymma en av våra Dividers, som håller dina flash bangs separerade och upprätta även när en tas bort från fickan. Flash Bang-klaffen fästs på Assault Back Panel Core med en separerande dubbel dragkedja, 3-riktade tryckknappar och ett kardborrefält. Vissa bilder visar med valfria tillbehör, som säljs separat.
1599 SEK 1 1 599,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
1 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Black
Produktnr: 430101910
SPIRITUS SYSTEMS BACK PANEL FLASHBANG FLAP - MULTICAM TROPIC
Tillverkarens produktnummer: PC-FF-MT *** Denna produkt fästs på ASSAULT BACK PANEL CORE. Den är INTE fristående och kräver en Core för att fungera korrekt.*** Flash Bang Flap Flash Bang Flap är ett tillbehör med två fickor som kan dras på och som passar till Spiritus Systems Assault Back Panel Core. Det består av två fickor som mäter 5" x 4" x 1,5". Fickorna är byggda för att rymma vanliga Flash Bang-storlekar som är tillgängliga för både polis och militärpersonal. Varje ficka har en avtagbar klaff (ingår) och en inbyggd kanal bakom fickan som tillåter förvaring av linjära föremål, såsom Slap Charges och Breach Pens. Varje ficka kan rymma en av våra Dividers, som håller dina flash bangs separerade och upprätta även när en tas bort från fickan. Flash Bang-klaffen fästs på Assault Back Panel Core med en separerande dubbel dragkedja, 3-riktade tryckknappar och ett kardborrefält. Vissa bilder visar med valfria tillbehör, som säljs separat.
1699 SEK 2 1 699,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Tropic
Produktnr: 430101911
SPIRITUS SYSTEMS BACK PANEL FLASHBANG FLAP - WOODLAND
Tillverkarens produktnummer: PC-FF-WD *** Denna produkt fästs på ASSAULT BACK PANEL CORE. Den är INTE fristående och kräver en Core för att fungera korrekt.*** Flash Bang Flap Flash Bang Flap är ett tillbehör med två fickor som kan dras på och som passar till Spiritus Systems Assault Back Panel Core. Det består av två fickor som mäter 5" x 4" x 1,5". Fickorna är byggda för att rymma vanliga Flash Bang-storlekar som är tillgängliga för både polis och militärpersonal. Varje ficka har en avtagbar klaff (ingår) och en inbyggd kanal bakom fickan som tillåter förvaring av linjära föremål, såsom Slap Charges och Breach Pens. Varje ficka kan rymma en av våra Dividers, som håller dina flash bangs separerade och upprätta även när en tas bort från fickan. Flash Bang-klaffen fästs på Assault Back Panel Core med en separerande dubbel dragkedja, 3-riktade tryckknappar och ett kardborrefält. Vissa bilder visar med valfria tillbehör, som säljs separat.
1599 SEK 2 1 599,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Woodland
Produktnr: 430101912
SPIRITUS SYSTEMS BACK PANEL FLASHBANG FLAP - WOLF GREY
Tillverkarens produktnummer: PC-FF-WG *** Denna produkt fästs på ASSAULT BACK PANEL CORE. Den är INTE fristående och kräver en Core för att fungera korrekt.*** Flash Bang Flap Flash Bang Flap är ett tillbehör med två fickor som kan dras på och som passar till Spiritus Systems Assault Back Panel Core. Det består av två fickor som mäter 5" x 4" x 1,5". Fickorna är byggda för att rymma vanliga Flash Bang-storlekar som är tillgängliga för både polis och militärpersonal. Varje ficka har en avtagbar klaff (ingår) och en inbyggd kanal bakom fickan som tillåter förvaring av linjära föremål, såsom Slap Charges och Breach Pens. Varje ficka kan rymma en av våra Dividers, som håller dina flash bangs separerade och upprätta även när en tas bort från fickan. Flash Bang-klaffen fästs på Assault Back Panel Core med en separerande dubbel dragkedja, 3-riktade tryckknappar och ett kardborrefält. Vissa bilder visar med valfria tillbehör, som säljs separat.
1599 SEK 2 1 599,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Wolf Grey
Produktnr: 430100564
SPIRITUS SYSTEMS BACK PANEL FLASHBANG FLAP, MULTICAM
Tillverkarens produktnummer: PC-FF-MC *** Denna produkt fästs på ASSAULT BACK PANEL CORE. Den är INTE fristående och kräver en Core för att fungera korrekt.*** Flash Bang Flap Flash Bang Flap är ett tillbehör med två fickor som kan dras på och som passar till Spiritus Systems Assault Back Panel Core. Det består av två fickor som mäter 5" x 4" x 1,5". Fickorna är byggda för att rymma vanliga Flash Bang-storlekar som är tillgängliga för både polis och militärpersonal. Varje ficka har en avtagbar klaff (ingår) och en inbyggd kanal bakom fickan som tillåter förvaring av linjära föremål, såsom Slap Charges och Breach Pens. Varje ficka kan rymma en av våra Dividers, som håller dina flash bangs separerade och upprätta även när en tas bort från fickan. Flash Bang-klaffen fästs på Assault Back Panel Core med en separerande dubbel dragkedja, 3-riktade tryckknappar och ett kardborrefält. Vissa bilder visar med valfria tillbehör, som säljs separat.
1749 SEK 0 1 749,00 kr *
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Färg: Multi-Cam
Produktnr: 430100565
SPIRITUS SYSTEMS BACK PANEL FLASHBANG FLAP, RANGER GREEN
Tillverkarens produktnummer: PC-FF-RG *** Denna produkt fästs på ASSAULT BACK PANEL CORE. Den är INTE fristående och kräver en Core för att fungera korrekt.*** Flash Bang Flap Flash Bang Flap är ett tillbehör med två fickor som kan dras på och som passar till Spiritus Systems Assault Back Panel Core. Det består av två fickor som mäter 5" x 4" x 1,5". Fickorna är byggda för att rymma vanliga Flash Bang-storlekar som är tillgängliga för både polis och militärpersonal. Varje ficka har en avtagbar klaff (ingår) och en inbyggd kanal bakom fickan som tillåter förvaring av linjära föremål, såsom Slap Charges och Breach Pens. Varje ficka kan rymma en av våra Dividers, som håller dina flash bangs separerade och upprätta även när en tas bort från fickan. Flash Bang-klaffen fästs på Assault Back Panel Core med en separerande dubbel dragkedja, 3-riktade tryckknappar och ett kardborrefält. Vissa bilder visar med valfria tillbehör, som säljs separat.
1599 SEK 0 1 599,00 kr *
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Färg: Ranger grön
*** This product attaches to the ASSAULT BACK PANEL CORE. It is NOT standalone and requires a Core to function properly.*** Flash Bang Flap The Flash Bang Flap is a two pocketed zip on attachment the mates to Spiritus Systems Assault Back Panel Core. It consists of two pockets that measure 5" x 4" x 1.5" The pockets were built to house common Flash Bang sizes available to both LEO's and Military Personnel. Each pocket has a removable flap (included) and a built-in channel behind the pocket that allows for the storage of linear items, such as Slap Charges and Breach Pens. Each pocket can accommodate one of our Dividers, which will keep your flash bangs separate and upright even when one is removed from the pocket. The Flash Bang flap is attached to the Assault Back Panel Core by a separating dual zipper, 3 directional snaps and a hook/loop Velcro field. Some images show with optional accessories, sold separately.
Nyhetsbrev