Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige
810605035297 100030135
Makes a Bold Statement - Tell the World Who s Got the Skills!
We like the modern, modular, high-cap pistols as much as any handgun fan - they’re easy to work on and easy to upgrade. But let’s be fair: that kind of work isn’t gunsmithing. Building a 1911 is a task that requires real, hard-won gunsmithing skills earned through experience. If you’re capable of building your own Forty-Five, show off your passion with a Brownells / Grunt Style "Smithin’ Ain’t Easy" 1911 t-shirt. We wanted the "Smithin’ Ain’t Easy" tee to be a shirt for folks who get their hands dirty working. So we got together with the folks at Grunt Style, who know a thing or two about manufacturing comfortable, durable, high-quality clothing (and 1911s, too). This is a shirt you’re going to reach for many a morning, not a one-and-done novelty. Durable double-needle stitching Cotton fabric is cool in summer, provides excellent near-the-skin insulation in the winter Tagless, non-binding crew neck for itch-free comfort Long-lasting screen-printed graphics Available in sizes Small thru 3X-Large available Made of ultra-comfortable, natural cotton, our classic rough-and-tumble style t-shirt sports a "distressed" image of a vintage 1911 and the tools to build it on the back, with the Brownells name and logo on the left front. There’s an American flag on the right sleeve and the Grunt Style logo on the left sleeve. So grab yourself a Brownells / Grunt Style 1911 "Smithing Ain't Easy" t-shirt and show the world that when it comes to building the King of Pistols, you don’t take the easy way out!  
439 489 5 SEK
Produktnr: 100030135
GRUNT STYLE GUNSMITH 1911 SHIRT LARGE
Tillverkarens produktnummer: GSRS9074 810605035297 Vi gillar moderna, modulära, högkapacitetspistoler lika mycket som vilken vapenentusiast som helst - de är enkla att arbeta med och uppgradera. Men låt oss vara ärliga: den typen av arbete är inte vapensmide. Att bygga en 1911 är en uppgift som kräver äkta, hårt förvärvade vapensmideskunskaper genom erfarenhet. Om du är kapabel att bygga din egen Forty-Five, visa upp din passion med en Brownells / Grunt Style "Smithin’ Ain’t Easy" 1911 t-shirt. Vi ville att "Smithin’ Ain’t Easy" t-shirten skulle vara en tröja för folk som blir smutsiga av att arbeta. Så vi slog oss ihop med folket på Grunt Style, som kan en sak eller två om att tillverka bekväma, hållbara, högkvalitativa kläder (och 1911:or också). Det här är en tröja du kommer att nå efter många morgnar, inte en engångsnovitet. Hållbar dubbelsöm Bomullstyget är svalt på sommaren, ger utmärkt nära-huden isolering på vintern Märkfri, icke-bindande rund hals för klifri komfort Långvariga screentryckta grafik Finns i storlekar Small till 3X-Large tillgängliga Tillverkad av ultrabekväm, naturlig bomull, vår klassiska tuffa stil t-shirt sportar en "distressed" bild av en vintage 1911 och verktygen för att bygga den på baksidan, med Brownells namn och logotyp på vänster framsida. Det finns en amerikansk flagga på höger ärm och Grunt Style-logotypen på vänster ärm. Så skaffa dig en Brownells / Grunt Style 1911 "Smithing Ain't Easy" t-shirt och visa världen att när det kommer till att bygga Kungen av Pistoler, tar du inte den enkla vägen ut!
439 SEK 14 439,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Grön Storlek: Large

Produktinformation

Färg: Grön Storlek: Large Leveransvikt: 0,181kg Leveranshöjd: 25mm Leveransbredd: 229mm Leveranslängd: 254mm




Produktnr: 100030134
GRUNT STYLE GUNSMITH 1911 SHIRT MEDIUM
Tillverkarens produktnummer: GSRS9074 810605035280 Vi gillar moderna, modulära, högkapacitetspistoler lika mycket som vilken vapenentusiast som helst - de är enkla att arbeta med och uppgradera. Men låt oss vara ärliga: den typen av arbete är inte vapensmide. Att bygga en 1911 är en uppgift som kräver äkta, hårt förvärvade vapensmideskunskaper genom erfarenhet. Om du är kapabel att bygga din egen Forty-Five, visa upp din passion med en Brownells / Grunt Style "Smithin’ Ain’t Easy" 1911 t-shirt. Vi ville att "Smithin’ Ain’t Easy" t-shirten skulle vara en tröja för folk som blir smutsiga av att arbeta. Så vi slog oss ihop med folket på Grunt Style, som kan en sak eller två om att tillverka bekväma, hållbara, högkvalitativa kläder (och 1911:or också). Det här är en tröja du kommer att nå efter många morgnar, inte en engångsnovitet. Hållbar dubbelsöm Bomullstyget är svalt på sommaren, ger utmärkt nära-huden isolering på vintern Märkfri, icke-bindande rund hals för klifri komfort Långvariga screentryckta grafik Finns i storlekar Small till 3X-Large tillgängliga Tillverkad av ultrabekväm, naturlig bomull, vår klassiska tuffa stil t-shirt sportar en "distressed" bild av en vintage 1911 och verktygen för att bygga den på baksidan, med Brownells namn och logotyp på vänster framsida. Det finns en amerikansk flagga på höger ärm och Grunt Style-logotypen på vänster ärm. Så skaffa dig en Brownells / Grunt Style 1911 "Smithing Ain't Easy" t-shirt och visa världen att när det kommer till att bygga Kungen av Pistoler, tar du inte den enkla vägen ut!
439 SEK 31 439,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Grön Storlek: Medium
Produktnr: 100030133
GRUNT STYLE GUNSMITH 1911 SHIRT SMALL
Tillverkarens produktnummer: GSRS9074 810605035273 Vi gillar moderna, modulära, högkapacitetspistoler lika mycket som vilken vapenentusiast som helst - de är enkla att arbeta med och uppgradera. Men låt oss vara ärliga: den typen av arbete är inte vapensmide. Att bygga en 1911 är en uppgift som kräver äkta, hårt förvärvade vapensmideskunskaper genom erfarenhet. Om du är kapabel att bygga din egen Forty-Five, visa upp din passion med en Brownells / Grunt Style "Smithin’ Ain’t Easy" 1911 t-shirt. Vi ville att "Smithin’ Ain’t Easy" t-shirten skulle vara en tröja för folk som blir smutsiga av att arbeta. Så vi slog oss ihop med folket på Grunt Style, som kan en sak eller två om att tillverka bekväma, hållbara, högkvalitativa kläder (och 1911:or också). Det här är en tröja du kommer att nå efter många morgnar, inte en engångsnovitet. Hållbar dubbelsöm Bomullstyget är svalt på sommaren, ger utmärkt nära-huden isolering på vintern Märkfri, icke-bindande rund hals för klifri komfort Långvariga screentryckta grafik Finns i storlekar Small till 3X-Large tillgängliga Tillverkad av ultrabekväm, naturlig bomull, vår klassiska tuffa stil t-shirt sportar en "distressed" bild av en vintage 1911 och verktygen för att bygga den på baksidan, med Brownells namn och logotyp på vänster framsida. Det finns en amerikansk flagga på höger ärm och Grunt Style-logotypen på vänster ärm. Så skaffa dig en Brownells / Grunt Style 1911 "Smithing Ain't Easy" t-shirt och visa världen att när det kommer till att bygga Kungen av Pistoler, tar du inte den enkla vägen ut!
439 SEK 8 439,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
8 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Grön Storlek: Small
Produktnr: 100030136
GRUNT STYLE GUNSMITH 1911 SHIRT X-LARGE
Tillverkarens produktnummer: GSRS9074 810605035303 Vi gillar moderna, modulära, högkapacitetspistoler lika mycket som vilken vapenentusiast som helst - de är enkla att arbeta med och uppgradera. Men låt oss vara ärliga: den typen av arbete är inte vapensmide. Att bygga en 1911 är en uppgift som kräver äkta, hårt förvärvade vapensmideskunskaper genom erfarenhet. Om du är kapabel att bygga din egen Forty-Five, visa upp din passion med en Brownells / Grunt Style "Smithin’ Ain’t Easy" 1911 t-shirt. Vi ville att "Smithin’ Ain’t Easy" t-shirten skulle vara en tröja för folk som blir smutsiga av att arbeta. Så vi slog oss ihop med folket på Grunt Style, som kan en sak eller två om att tillverka bekväma, hållbara, högkvalitativa kläder (och 1911:or också). Det här är en tröja du kommer att nå efter många morgnar, inte en engångsnovitet. Hållbar dubbelsöm Bomullstyget är svalt på sommaren, ger utmärkt nära-huden isolering på vintern Märkfri, icke-bindande rund hals för klifri komfort Långvariga screentryckta grafik Finns i storlekar Small till 3X-Large tillgängliga Tillverkad av ultrabekväm, naturlig bomull, vår klassiska tuffa stil t-shirt sportar en "distressed" bild av en vintage 1911 och verktygen för att bygga den på baksidan, med Brownells namn och logotyp på vänster framsida. Det finns en amerikansk flagga på höger ärm och Grunt Style-logotypen på vänster ärm. Så skaffa dig en Brownells / Grunt Style 1911 "Smithing Ain't Easy" t-shirt och visa världen att när det kommer till att bygga Kungen av Pistoler, tar du inte den enkla vägen ut!
439 SEK 10 439,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Grön Storlek: X-Large
Produktnr: 100030137
GRUNT STYLE GUNSMITH 1911 SHIRT 2X-LARGE
Tillverkarens produktnummer: GSRS9074 810605035310 Vi gillar moderna, modulära, högkapacitetspistoler lika mycket som vilken vapenentusiast som helst - de är enkla att arbeta med och uppgradera. Men låt oss vara ärliga: den typen av arbete är inte vapensmide. Att bygga en 1911 är en uppgift som kräver äkta, hårt förvärvade vapensmideskunskaper genom erfarenhet. Om du är kapabel att bygga din egen Forty-Five, visa upp din passion med en Brownells / Grunt Style "Smithin’ Ain’t Easy" 1911 t-shirt. Vi ville att "Smithin’ Ain’t Easy" t-shirten skulle vara en tröja för folk som blir smutsiga av att arbeta. Så vi slog oss ihop med folket på Grunt Style, som kan en sak eller två om att tillverka bekväma, hållbara, högkvalitativa kläder (och 1911:or också). Det här är en tröja du kommer att nå efter många morgnar, inte en engångsnovitet. Hållbar dubbelsöm Bomullstyget är svalt på sommaren, ger utmärkt nära-huden isolering på vintern Märkfri, icke-bindande rund hals för klifri komfort Långvariga screentryckta grafik Finns i storlekar Small till 3X-Large tillgängliga Tillverkad av ultrabekväm, naturlig bomull, vår klassiska tuffa stil t-shirt sportar en "distressed" bild av en vintage 1911 och verktygen för att bygga den på baksidan, med Brownells namn och logotyp på vänster framsida. Det finns en amerikansk flagga på höger ärm och Grunt Style-logotypen på vänster ärm. Så skaffa dig en Brownells / Grunt Style 1911 "Smithing Ain't Easy" t-shirt och visa världen att när det kommer till att bygga Kungen av Pistoler, tar du inte den enkla vägen ut!
489 SEK 0 489,00 kr *
Meddela om tillgänglighet
Slutsåld. Inget leveransdatum känt.
Funktioner: Färg: Grön Storlek: XXL
Makes a Bold Statement - Tell the World Who s Got the Skills!
We like the modern, modular, high-cap pistols as much as any handgun fan - they’re easy to work on and easy to upgrade. But let’s be fair: that kind of work isn’t gunsmithing. Building a 1911 is a task that requires real, hard-won gunsmithing skills earned through experience. If you’re capable of building your own Forty-Five, show off your passion with a Brownells / Grunt Style "Smithin’ Ain’t Easy" 1911 t-shirt. We wanted the "Smithin’ Ain’t Easy" tee to be a shirt for folks who get their hands dirty working. So we got together with the folks at Grunt Style, who know a thing or two about manufacturing comfortable, durable, high-quality clothing (and 1911s, too). This is a shirt you’re going to reach for many a morning, not a one-and-done novelty. Durable double-needle stitching Cotton fabric is cool in summer, provides excellent near-the-skin insulation in the winter Tagless, non-binding crew neck for itch-free comfort Long-lasting screen-printed graphics Available in sizes Small thru 3X-Large available Made of ultra-comfortable, natural cotton, our classic rough-and-tumble style t-shirt sports a "distressed" image of a vintage 1911 and the tools to build it on the back, with the Brownells name and logo on the left front. There’s an American flag on the right sleeve and the Grunt Style logo on the left sleeve. So grab yourself a Brownells / Grunt Style 1911 "Smithing Ain't Easy" t-shirt and show the world that when it comes to building the King of Pistols, you don’t take the easy way out!  
Nyhetsbrev