Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige
814927022539 100036223
The Precision Stock for AR platform rifles from B5 Systems is redefining what a precision stock really is. Designed to allow for a toolless, fine adjustment of both length of pull and cheek height, the B5 Systems Precision Stock is unique in that it mounts to a carbine or A5 receiver extension to offer greater length of pull adjustability not afforded in other stocks. And not only can you quickly adjust the length of pull with the low profile, no-snag latch, but once you have it set where you need it the latch can be locked in ensuring that’s set exactly where you want and need it. Another feature that is unique for a precision stock is that the B5 Systems Precision Stock is compatible with the Law Tactical Folding Stock Adapter for when you need compact or concealed transport options. The front “nose” of the Precision Stock is slanted and shortened to allowing for single point sling use when the stock is collapsed. Sling mounting options are plentiful with left and right limited rotation steel QD cups, as well as two fixed sling mounts. Underneath you’ll find M-LOK attachment sections for mounting of monopods or other attachments. The B5 Systems Precision Stock will come in two models with one designed specifically for the AR-15 and one designed for the ARs in 7.62 or 6.5CM. The difference between the two lies in the length of the cheek piece with each model allow for platform correct full usage of the charging handle with the cheek piece in the raised position.  
3149 4199 8 SEK
Produktnr: 100036223
B5 SYSTEMS COLLAPSIBLE PRECISION STOCK BLACK- SHORT
Tillverkarens produktnummer: CPS1400 814927022539 Precision Stock för AR-plattformsgevär från B5 Systems omdefinierar vad ett precisionslager egentligen är. B5 Systems Precision Stock är utformad för att möjliggöra en verktygslös, finjustering av både draglängd och kindhöjd och är unik genom att den monteras på en karbin- eller A5-mottagarförlängning för att erbjuda större längd av dragjustering som inte ges i andra lager. Och inte bara kan du snabbt justera draglängden med den låga profilen, ingen snag-spärr, men när du väl har ställt in den där du behöver den kan spärren låsas in så att den är inställd exakt där du vill och behöver den. En annan funktion som är unik för ett precisionslager är att B5 Systems Precision Stock är kompatibel med Law Tactical Folding Stock Adapter för när du behöver kompakta eller dolda transportalternativ. Precision Stockens främre "näsa" är snedställd och förkortad för att möjliggöra användning av enpunktsslinga när beståndet kollapsas. Slingmonteringsalternativ är rikliga med QD-koppar i vänster och höger med begränsad rotation, samt två fasta slingfästen. Nedan hittar du M-LOK-fästsektioner för montering av monopoder eller andra tillbehör. B5 Systems Precision Stock kommer i två modeller med en designad speciellt för AR-15 och en designad för ARs i 7.62 eller 6.5CM. Skillnaden mellan de två ligger i längden på kindstycket med varje modell möjliggör plattform korrekt full användning av laddningshandtaget med kindbiten i upphöjt läge.
3749 SEK 2 3 749,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Svart Make: AR .308 Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec

Produktinformation

Färg: Svart Make: AR .308 Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec Leveransvikt: 0,59kg Leveranshöjd: 51mm Leveransbredd: 127mm Leveranslängd: 229mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA
USA: s exportklassificering: 0A501.y.1



Produktnr: 100036225
B5 SYSTEMS COLLAPSIBLE PRECISION STOCK COYOTE BROWN- SHORT
Tillverkarens produktnummer: CPS1402 814927022553 Precision Stock för AR-plattformsgevär från B5 Systems omdefinierar vad ett precisionslager egentligen är. B5 Systems Precision Stock är utformad för att möjliggöra en verktygslös, finjustering av både draglängd och kindhöjd och är unik genom att den monteras på en karbin- eller A5-mottagarförlängning för att erbjuda större längd av dragjustering som inte ges i andra lager. Och inte bara kan du snabbt justera draglängden med den låga profilen, ingen snag-spärr, men när du väl har ställt in den där du behöver den kan spärren låsas in så att den är inställd exakt där du vill och behöver den. En annan funktion som är unik för ett precisionslager är att B5 Systems Precision Stock är kompatibel med Law Tactical Folding Stock Adapter för när du behöver kompakta eller dolda transportalternativ. Precision Stockens främre "näsa" är snedställd och förkortad för att möjliggöra användning av enpunktsslinga när beståndet kollapsas. Slingmonteringsalternativ är rikliga med QD-koppar i vänster och höger med begränsad rotation, samt två fasta slingfästen. Nedan hittar du M-LOK-fästsektioner för montering av monopoder eller andra tillbehör. B5 Systems Precision Stock kommer i två modeller med en designad speciellt för AR-15 och en designad för ARs i 7.62 eller 6.5CM. Skillnaden mellan de två ligger i längden på kindstycket med varje modell möjliggör plattform korrekt full användning av laddningshandtaget med kindbiten i upphöjt läge.
3749 SEK 2 3 749,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Coyote Brun Make: AR .308 Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec
Produktnr: 100036224
B5 SYSTEMS COLLAPSIBLE PRECISION STOCK FDE- SHORT
Tillverkarens produktnummer: CPS1401 814927022546 Precision Stock för AR-plattformsgevär från B5 Systems omdefinierar vad ett precisionslager egentligen är. B5 Systems Precision Stock är utformad för att möjliggöra en verktygslös, finjustering av både draglängd och kindhöjd och är unik genom att den monteras på en karbin- eller A5-mottagarförlängning för att erbjuda större längd av dragjustering som inte ges i andra lager. Och inte bara kan du snabbt justera draglängden med den låga profilen, ingen snag-spärr, men när du väl har ställt in den där du behöver den kan spärren låsas in så att den är inställd exakt där du vill och behöver den. En annan funktion som är unik för ett precisionslager är att B5 Systems Precision Stock är kompatibel med Law Tactical Folding Stock Adapter för när du behöver kompakta eller dolda transportalternativ. Precision Stockens främre "näsa" är snedställd och förkortad för att möjliggöra användning av enpunktsslinga när beståndet kollapsas. Slingmonteringsalternativ är rikliga med QD-koppar i vänster och höger med begränsad rotation, samt två fasta slingfästen. Nedan hittar du M-LOK-fästsektioner för montering av monopoder eller andra tillbehör. B5 Systems Precision Stock kommer i två modeller med en designad speciellt för AR-15 och en designad för ARs i 7.62 eller 6.5CM. Skillnaden mellan de två ligger i längden på kindstycket med varje modell möjliggör plattform korrekt full användning av laddningshandtaget med kindbiten i upphöjt läge.
3749 SEK 4 3 749,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
4 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Blankt Mörk Jordfärg Make: AR .308 Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec
Produktnr: 100036227
B5 SYSTEMS COLLAPSIBLE PRECISION STOCK OLIVE DRAB- SHORT
Tillverkarens produktnummer: CPS1404 814927022577 Precision Stock för AR-plattformsgevär från B5 Systems omdefinierar vad ett precisionslager egentligen är. B5 Systems Precision Stock är utformad för att möjliggöra en verktygslös, finjustering av både draglängd och kindhöjd och är unik genom att den monteras på en karbin- eller A5-mottagarförlängning för att erbjuda större längd av dragjustering som inte ges i andra lager. Och inte bara kan du snabbt justera draglängden med den låga profilen, ingen snag-spärr, men när du väl har ställt in den där du behöver den kan spärren låsas in så att den är inställd exakt där du vill och behöver den. En annan funktion som är unik för ett precisionslager är att B5 Systems Precision Stock är kompatibel med Law Tactical Folding Stock Adapter för när du behöver kompakta eller dolda transportalternativ. Precision Stockens främre "näsa" är snedställd och förkortad för att möjliggöra användning av enpunktsslinga när beståndet kollapsas. Slingmonteringsalternativ är rikliga med QD-koppar i vänster och höger med begränsad rotation, samt två fasta slingfästen. Nedan hittar du M-LOK-fästsektioner för montering av monopoder eller andra tillbehör. B5 Systems Precision Stock kommer i två modeller med en designad speciellt för AR-15 och en designad för ARs i 7.62 eller 6.5CM. Skillnaden mellan de två ligger i längden på kindstycket med varje modell möjliggör plattform korrekt full användning av laddningshandtaget med kindbiten i upphöjt läge.
3799 SEK 3 3 799,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
3 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Olive Drab Make: AR .308 Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec
Produktnr: 100036230
B5 SYSTEMS COLLAPSIBLE PRECISION STOCK WOODLAND- SHORT
Tillverkarens produktnummer: CPS1407 Precision Stock för AR-plattformsgevär från B5 Systems omdefinierar vad ett precisionslager egentligen är. B5 Systems Precision Stock är utformad för att möjliggöra en verktygslös, finjustering av både draglängd och kindhöjd och är unik genom att den monteras på en karbin- eller A5-mottagarförlängning för att erbjuda större längd av dragjustering som inte ges i andra lager. Och inte bara kan du snabbt justera draglängden med den låga profilen, ingen snag-spärr, men när du väl har ställt in den där du behöver den kan spärren låsas in så att den är inställd exakt där du vill och behöver den. En annan funktion som är unik för ett precisionslager är att B5 Systems Precision Stock är kompatibel med Law Tactical Folding Stock Adapter för när du behöver kompakta eller dolda transportalternativ. Precision Stockens främre "näsa" är snedställd och förkortad för att möjliggöra användning av enpunktsslinga när beståndet kollapsas. Slingmonteringsalternativ är rikliga med QD-koppar i vänster och höger med begränsad rotation, samt två fasta slingfästen. Nedan hittar du M-LOK-fästsektioner för montering av monopoder eller andra tillbehör. B5 Systems Precision Stock kommer i två modeller med en designad speciellt för AR-15 och en designad för ARs i 7.62 eller 6.5CM. Skillnaden mellan de två ligger i längden på kindstycket med varje modell möjliggör plattform korrekt full användning av laddningshandtaget med kindbiten i upphöjt läge.
4199 SEK 0 4 199,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Färg: Woodland Make: AR .308 Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec
Produktnr: 100036226
B5 SYSTEMS COLLAPSIBLE PRECISION STOCK FOLIAGE GREEN- SHORT
Tillverkarens produktnummer: CPS1403 814927022560 Precision Stock för AR-plattformsgevär från B5 Systems omdefinierar vad ett precisionslager egentligen är. B5 Systems Precision Stock är utformad för att möjliggöra en verktygslös, finjustering av både draglängd och kindhöjd och är unik genom att den monteras på en karbin- eller A5-mottagarförlängning för att erbjuda större längd av dragjustering som inte ges i andra lager. Och inte bara kan du snabbt justera draglängden med den låga profilen, ingen snag-spärr, men när du väl har ställt in den där du behöver den kan spärren låsas in så att den är inställd exakt där du vill och behöver den. En annan funktion som är unik för ett precisionslager är att B5 Systems Precision Stock är kompatibel med Law Tactical Folding Stock Adapter för när du behöver kompakta eller dolda transportalternativ. Precision Stockens främre "näsa" är snedställd och förkortad för att möjliggöra användning av enpunktsslinga när beståndet kollapsas. Slingmonteringsalternativ är rikliga med QD-koppar i vänster och höger med begränsad rotation, samt två fasta slingfästen. Nedan hittar du M-LOK-fästsektioner för montering av monopoder eller andra tillbehör. B5 Systems Precision Stock kommer i två modeller med en designad speciellt för AR-15 och en designad för ARs i 7.62 eller 6.5CM. Skillnaden mellan de två ligger i längden på kindstycket med varje modell möjliggör plattform korrekt full användning av laddningshandtaget med kindbiten i upphöjt läge.
3599 SEK 0 3 599,00 kr *
Ej tillgänglig.
Funktioner: Färg: Foilage Green Make: AR .308 Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec
Produktnr: 100036229
B5 SYSTEMS COLLAPSIBLE PRECISION STOCK MUTICAM- SHORT
Tillverkarens produktnummer: CPS1406 Precision Stock för AR-plattformsgevär från B5 Systems omdefinierar vad ett precisionslager egentligen är. B5 Systems Precision Stock är utformad för att möjliggöra en verktygslös, finjustering av både draglängd och kindhöjd och är unik genom att den monteras på en karbin- eller A5-mottagarförlängning för att erbjuda större längd av dragjustering som inte ges i andra lager. Och inte bara kan du snabbt justera draglängden med den låga profilen, ingen snag-spärr, men när du väl har ställt in den där du behöver den kan spärren låsas in så att den är inställd exakt där du vill och behöver den. En annan funktion som är unik för ett precisionslager är att B5 Systems Precision Stock är kompatibel med Law Tactical Folding Stock Adapter för när du behöver kompakta eller dolda transportalternativ. Precision Stockens främre "näsa" är snedställd och förkortad för att möjliggöra användning av enpunktsslinga när beståndet kollapsas. Slingmonteringsalternativ är rikliga med QD-koppar i vänster och höger med begränsad rotation, samt två fasta slingfästen. Nedan hittar du M-LOK-fästsektioner för montering av monopoder eller andra tillbehör. B5 Systems Precision Stock kommer i två modeller med en designad speciellt för AR-15 och en designad för ARs i 7.62 eller 6.5CM. Skillnaden mellan de två ligger i längden på kindstycket med varje modell möjliggör plattform korrekt full användning av laddningshandtaget med kindbiten i upphöjt läge.
4199 SEK 0 4 199,00 kr *
Ej tillgänglig.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Make: AR .308 Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec
Produktnr: 100036228
B5 SYSTEMS COLLAPSIBLE PRECISION STOCK WOLF GRAY- SHORT
Tillverkarens produktnummer: CPS-1405 814927022584 Precision Stock för AR-plattformsgevär från B5 Systems omdefinierar vad ett precisionslager egentligen är. B5 Systems Precision Stock är utformad för att möjliggöra en verktygslös, finjustering av både draglängd och kindhöjd och är unik genom att den monteras på en karbin- eller A5-mottagarförlängning för att erbjuda större längd av dragjustering som inte ges i andra lager. Och inte bara kan du snabbt justera draglängden med den låga profilen, ingen snag-spärr, men när du väl har ställt in den där du behöver den kan spärren låsas in så att den är inställd exakt där du vill och behöver den. En annan funktion som är unik för ett precisionslager är att B5 Systems Precision Stock är kompatibel med Law Tactical Folding Stock Adapter för när du behöver kompakta eller dolda transportalternativ. Precision Stockens främre "näsa" är snedställd och förkortad för att möjliggöra användning av enpunktsslinga när beståndet kollapsas. Slingmonteringsalternativ är rikliga med QD-koppar i vänster och höger med begränsad rotation, samt två fasta slingfästen. Nedan hittar du M-LOK-fästsektioner för montering av monopoder eller andra tillbehör. B5 Systems Precision Stock kommer i två modeller med en designad speciellt för AR-15 och en designad för ARs i 7.62 eller 6.5CM. Skillnaden mellan de två ligger i längden på kindstycket med varje modell möjliggör plattform korrekt full användning av laddningshandtaget med kindbiten i upphöjt läge.
3149 SEK 0 3 149,00 kr *
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Färg: Wolf Grey Make: AR .308 Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec
The Precision Stock for AR platform rifles from B5 Systems is redefining what a precision stock really is. Designed to allow for a toolless, fine adjustment of both length of pull and cheek height, the B5 Systems Precision Stock is unique in that it mounts to a carbine or A5 receiver extension to offer greater length of pull adjustability not afforded in other stocks. And not only can you quickly adjust the length of pull with the low profile, no-snag latch, but once you have it set where you need it the latch can be locked in ensuring that’s set exactly where you want and need it. Another feature that is unique for a precision stock is that the B5 Systems Precision Stock is compatible with the Law Tactical Folding Stock Adapter for when you need compact or concealed transport options. The front “nose” of the Precision Stock is slanted and shortened to allowing for single point sling use when the stock is collapsed. Sling mounting options are plentiful with left and right limited rotation steel QD cups, as well as two fixed sling mounts. Underneath you’ll find M-LOK attachment sections for mounting of monopods or other attachments. The B5 Systems Precision Stock will come in two models with one designed specifically for the AR-15 and one designed for the ARs in 7.62 or 6.5CM. The difference between the two lies in the length of the cheek piece with each model allow for platform correct full usage of the charging handle with the cheek piece in the raised position.  
Nyhetsbrev