Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige
100036237
A Collapsible Precision Stock for Your AR-15
Interested in a precision rifle stock that isn't the bulky, fixed-stock options that dominate the market? The B5 Systems Collapsible Precision Stock provides a solid mounting point for accurate shooting, but this precision-rifle stock can still be easily adjusted or downsized for easy storage and transport. Additional features found on the B5 System Collapsible Precision Stock include an ambidextrous quick-detach sling-swivel socket with limited rotation, as well as a number of fixed sling mounts. The stock also features an adjustment lever complete with a lockable feature, as well as an M-LOK attachment point on the underside of the stock that's compatible with Picatinny rail sections or even a direct-attach, M-LOK monopod. Available color options on this B5 Systems Collapsible Precision Stock are black, flat dark earth, coyote brown, foliage green, olive drab, gray, multicam and woodland.
3649 4199 8 SEK
Produktnr: 100036237
B5 SYSTEMS COLLAPSIBLE PRECISION STOCK 556 MULTICAM- MEDIUM
Tillverkarens produktnummer: CPS-1310 Är du intresserad av ett precisionsgevärskolv som inte är de klumpiga, fasta alternativen som dominerar marknaden? B5 Systems Collapsible Precision Stock erbjuder en stabil monteringspunkt för noggrann skytte, men detta precisionsgevärskolv kan fortfarande enkelt justeras eller minskas i storlek för enkel förvaring och transport. Ytterligare funktioner på B5 System Collapsible Precision Stock inkluderar en ambidexter snabbkopplingsfäste för vapenrem med begränsad rotation, samt ett antal fasta vapenremfästen. Kolven har också en justeringsarm med en låsbar funktion, samt en M-LOK fästpunkt på undersidan av kolven som är kompatibel med Picatinny-skenor eller till och med en direktmonterad M-LOK-monopod. Tillgängliga färgalternativ för denna B5 Systems Collapsible Precision Stock är svart, flat dark earth, coyote brown, foliage green, olive drab, grå, multicam och woodland.
4199 SEK 0 4 199,00 kr *
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec

Produktinformation

Färg: Multi-Cam Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec Leveransvikt: 0,666kg Leveranshöjd: 76mm Leveransbredd: 184mm Leveranslängd: 273mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA
USA: s exportklassificering: 0A501.y.1



Produktnr: 100036231
B5 SYSTEMS COLLAPSIBLE PRECISION STOCK 556 BLACK- MEDIUM
Tillverkarens produktnummer: CPS1304 814927022201 Är du intresserad av ett precisionsgevärskolv som inte är de klumpiga, fasta alternativen som dominerar marknaden? B5 Systems Collapsible Precision Stock erbjuder en stabil monteringspunkt för noggrann skytte, men detta precisionsgevärskolv kan fortfarande enkelt justeras eller minskas i storlek för enkel förvaring och transport. Ytterligare funktioner på B5 System Collapsible Precision Stock inkluderar en ambidexter snabbkopplingsfäste för vapenrem med begränsad rotation, samt ett antal fasta vapenremfästen. Kolven har också en justeringsarm med en låsbar funktion, samt en M-LOK fästpunkt på undersidan av kolven som är kompatibel med Picatinny-skenor eller till och med en direktmonterad M-LOK-monopod. Tillgängliga färgalternativ för denna B5 Systems Collapsible Precision Stock är svart, flat dark earth, coyote brown, foliage green, olive drab, grå, multicam och woodland.
3749 SEK 15 3 749,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Svart Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec
Produktnr: 100036233
B5 SYSTEMS COLLAPSIBLE PRECISION STOCK 556 COYOTE BROWN- MEDIUM
Tillverkarens produktnummer: CPS-1306 814927022225 Är du intresserad av ett precisionsgevärskolv som inte är de klumpiga, fasta alternativen som dominerar marknaden? B5 Systems Collapsible Precision Stock erbjuder en stabil monteringspunkt för noggrann skytte, men detta precisionsgevärskolv kan fortfarande enkelt justeras eller minskas i storlek för enkel förvaring och transport. Ytterligare funktioner på B5 System Collapsible Precision Stock inkluderar en ambidexter snabbkopplingsfäste för vapenrem med begränsad rotation, samt ett antal fasta vapenremfästen. Kolven har också en justeringsarm med en låsbar funktion, samt en M-LOK fästpunkt på undersidan av kolven som är kompatibel med Picatinny-skenor eller till och med en direktmonterad M-LOK-monopod. Tillgängliga färgalternativ för denna B5 Systems Collapsible Precision Stock är svart, flat dark earth, coyote brown, foliage green, olive drab, grå, multicam och woodland.
3749 SEK 2 3 749,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Coyote Brun Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec
Produktnr: 100036232
B5 SYSTEMS COLLAPSIBLE PRECISION STOCK 556 FDE- MEIDUM
Tillverkarens produktnummer: CPS-1305 814927022218 Är du intresserad av ett precisionsgevärskolv som inte är de klumpiga, fasta alternativen som dominerar marknaden? B5 Systems Collapsible Precision Stock erbjuder en stabil monteringspunkt för noggrann skytte, men detta precisionsgevärskolv kan fortfarande enkelt justeras eller minskas i storlek för enkel förvaring och transport. Ytterligare funktioner på B5 System Collapsible Precision Stock inkluderar en ambidexter snabbkopplingsfäste för vapenrem med begränsad rotation, samt ett antal fasta vapenremfästen. Kolven har också en justeringsarm med en låsbar funktion, samt en M-LOK fästpunkt på undersidan av kolven som är kompatibel med Picatinny-skenor eller till och med en direktmonterad M-LOK-monopod. Tillgängliga färgalternativ för denna B5 Systems Collapsible Precision Stock är svart, flat dark earth, coyote brown, foliage green, olive drab, grå, multicam och woodland.
3749 SEK 5 3 749,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
5 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Blankt Mörk Jordfärg Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec
Produktnr: 100036235
B5 SYSTEMS COLLAPSIBLE PRECISION STOCK 556 OLIVE DRAB- MEDIUM
Tillverkarens produktnummer: CPS-1308 814927022249 Är du intresserad av ett precisionsgevärskolv som inte är de klumpiga, fasta alternativen som dominerar marknaden? B5 Systems Collapsible Precision Stock erbjuder en stabil monteringspunkt för noggrann skytte, men detta precisionsgevärskolv kan fortfarande enkelt justeras eller minskas i storlek för enkel förvaring och transport. Ytterligare funktioner på B5 System Collapsible Precision Stock inkluderar en ambidexter snabbkopplingsfäste för vapenrem med begränsad rotation, samt ett antal fasta vapenremfästen. Kolven har också en justeringsarm med en låsbar funktion, samt en M-LOK fästpunkt på undersidan av kolven som är kompatibel med Picatinny-skenor eller till och med en direktmonterad M-LOK-monopod. Tillgängliga färgalternativ för denna B5 Systems Collapsible Precision Stock är svart, flat dark earth, coyote brown, foliage green, olive drab, grå, multicam och woodland.
3749 SEK 10 3 749,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Olive Drab Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec
Produktnr: 100036236
B5 SYSTEMS COLLAPSIBLE PRECISION STOCK 556 WOLF GREY- MEDIUM
Tillverkarens produktnummer: CPS1309 814927022256 Är du intresserad av ett precisionsgevärskolv som inte är de klumpiga, fasta alternativen som dominerar marknaden? B5 Systems Collapsible Precision Stock erbjuder en stabil monteringspunkt för noggrann skytte, men detta precisionsgevärskolv kan fortfarande enkelt justeras eller minskas i storlek för enkel förvaring och transport. Ytterligare funktioner på B5 System Collapsible Precision Stock inkluderar en ambidexter snabbkopplingsfäste för vapenrem med begränsad rotation, samt ett antal fasta vapenremfästen. Kolven har också en justeringsarm med en låsbar funktion, samt en M-LOK fästpunkt på undersidan av kolven som är kompatibel med Picatinny-skenor eller till och med en direktmonterad M-LOK-monopod. Tillgängliga färgalternativ för denna B5 Systems Collapsible Precision Stock är svart, flat dark earth, coyote brown, foliage green, olive drab, grå, multicam och woodland.
3749 SEK 2 3 749,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Wolf Grey Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec
Produktnr: 100036234
B5 SYSTEMS COLLAPSIBLE PRECISION STOCK 556 FOLIAGE GREEN- MEDIUM
Tillverkarens produktnummer: CPS-1307 814927022232 Är du intresserad av ett precisionsgevärskolv som inte är de klumpiga, fasta alternativen som dominerar marknaden? B5 Systems Collapsible Precision Stock erbjuder en stabil monteringspunkt för noggrann skytte, men detta precisionsgevärskolv kan fortfarande enkelt justeras eller minskas i storlek för enkel förvaring och transport. Ytterligare funktioner på B5 System Collapsible Precision Stock inkluderar en ambidexter snabbkopplingsfäste för vapenrem med begränsad rotation, samt ett antal fasta vapenremfästen. Kolven har också en justeringsarm med en låsbar funktion, samt en M-LOK fästpunkt på undersidan av kolven som är kompatibel med Picatinny-skenor eller till och med en direktmonterad M-LOK-monopod. Tillgängliga färgalternativ för denna B5 Systems Collapsible Precision Stock är svart, flat dark earth, coyote brown, foliage green, olive drab, grå, multicam och woodland.
3649 SEK 0 3 649,00 kr *
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Färg: Foilage Green Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec
Produktnr: 100036238
B5 SYSTEMS COLLAPSIBLE PRECISION STOCK 556 WOODLAND- MEDIUM
Tillverkarens produktnummer: CPS-1311 Är du intresserad av ett precisionsgevärskolv som inte är de klumpiga, fasta alternativen som dominerar marknaden? B5 Systems Collapsible Precision Stock erbjuder en stabil monteringspunkt för noggrann skytte, men detta precisionsgevärskolv kan fortfarande enkelt justeras eller minskas i storlek för enkel förvaring och transport. Ytterligare funktioner på B5 System Collapsible Precision Stock inkluderar en ambidexter snabbkopplingsfäste för vapenrem med begränsad rotation, samt ett antal fasta vapenremfästen. Kolven har också en justeringsarm med en låsbar funktion, samt en M-LOK fästpunkt på undersidan av kolven som är kompatibel med Picatinny-skenor eller till och med en direktmonterad M-LOK-monopod. Tillgängliga färgalternativ för denna B5 Systems Collapsible Precision Stock är svart, flat dark earth, coyote brown, foliage green, olive drab, grå, multicam och woodland.
4199 SEK 0 4 199,00 kr *
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Färg: Woodland Material: Polymer Stil: Collapsible Typ: Mil-Spec
A Collapsible Precision Stock for Your AR-15
Interested in a precision rifle stock that isn't the bulky, fixed-stock options that dominate the market? The B5 Systems Collapsible Precision Stock provides a solid mounting point for accurate shooting, but this precision-rifle stock can still be easily adjusted or downsized for easy storage and transport. Additional features found on the B5 System Collapsible Precision Stock include an ambidextrous quick-detach sling-swivel socket with limited rotation, as well as a number of fixed sling mounts. The stock also features an adjustment lever complete with a lockable feature, as well as an M-LOK attachment point on the underside of the stock that's compatible with Picatinny rail sections or even a direct-attach, M-LOK monopod. Available color options on this B5 Systems Collapsible Precision Stock are black, flat dark earth, coyote brown, foliage green, olive drab, gray, multicam and woodland.
Nyhetsbrev