Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige
749018701
An upgrade to the L.E. Winlson standard steel line.  Brass has good corrosion resistance and an excellent surface finish, perfect for gaging your cases.   One piece gage that will check overall length to indicate the need for trimming, datum to head length to assure correct headspace and to prevent over sizing. Available for most popular rimless cases. The Cartridge Case Gage was designed with safety in mind and was invented by our founder Sam (L.E.) Wilson in 1935 after a fellow shooter approached him for help in solving a case-separation issue. The gage allows you to see just how much you are sizing back your shoulder on your cases.  
649 799 8 SEK
Produktnr: 749018701
L.E. WILSON 224 VALKYRIE BRASS CASE GAGE
Tillverkarens produktnummer: CGB-224V En uppgradering till L.E. Wilsons standardlinje av stål. Mässing har ett bra korrosionsmotstånd och en utmärkt yta, perfekt för att mäta dina hylsor. Ett enda mätverktyg som kontrollerar den totala längden för att indikera behovet av trimning, datum till huvudlängd för att säkerställa korrekt headspace och för att förhindra överdimensionering. Finns tillgänglig för de flesta populära randlösa kalibrar. Patronhylsmåttet designades med säkerheten i åtanke och uppfanns av vår grundare Sam (L.E.) Wilson år 1935 efter att en medskytt sökte hans hjälp för att lösa ett problem med hylsseparation. Måttet låter dig se exakt hur mycket du sätter tillbaka axeln på dina hylsor.
799 SEK 1 799,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
1 st. i centrallagret.
Funktioner: Patron: 224 Valkyrie

Produktinformation

Patron: 224 Valkyrie Leveransvikt: 0,163kg Leveranshöjd: 32mm Leveransbredd: 38mm Leveranslängd: 89mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA



Produktnr: 749018700
L.E. WILSON 223 REMINGTON BRASS CASE GAGE
Tillverkarens produktnummer: CGB-223R En uppgradering till L.E. Wilsons standardlinje av stål. Mässing har ett bra korrosionsmotstånd och en utmärkt yta, perfekt för att mäta dina hylsor. Ett enda mätverktyg som kontrollerar den totala längden för att indikera behovet av trimning, datum till huvudlängd för att säkerställa korrekt headspace och för att förhindra överdimensionering. Finns tillgänglig för de flesta populära randlösa kalibrar. Patronhylsmåttet designades med säkerheten i åtanke och uppfanns av vår grundare Sam (L.E.) Wilson år 1935 efter att en medskytt sökte hans hjälp för att lösa ett problem med hylsseparation. Måttet låter dig se exakt hur mycket du sätter tillbaka axeln på dina hylsor.
749 SEK 4 749,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
4 st. i centrallagret.
Funktioner: Patron: 223 Remington
Produktnr: 749018702
L.E. WILSON 243 WINCHESTER BRASS CASE GAGE
Tillverkarens produktnummer: CGB-243W En uppgradering till L.E. Wilsons standardlinje av stål. Mässing har ett bra korrosionsmotstånd och en utmärkt yta, perfekt för att mäta dina hylsor. Ett enda mätverktyg som kontrollerar den totala längden för att indikera behovet av trimning, datum till huvudlängd för att säkerställa korrekt headspace och för att förhindra överdimensionering. Finns tillgänglig för de flesta populära randlösa kalibrar. Patronhylsmåttet designades med säkerheten i åtanke och uppfanns av vår grundare Sam (L.E.) Wilson år 1935 efter att en medskytt sökte hans hjälp för att lösa ett problem med hylsseparation. Måttet låter dig se exakt hur mycket du sätter tillbaka axeln på dina hylsor.
799 SEK 1 799,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
1 st. i centrallagret.
Funktioner: Patron: 243 Winchester
Produktnr: 749018704
L.E. WILSON 300 AAC BLACKOUT BRASS CASE GAGE
Tillverkarens produktnummer: CGB-3ACC En uppgradering till L.E. Wilsons standardlinje av stål. Mässing har ett bra korrosionsmotstånd och en utmärkt yta, perfekt för att mäta dina hylsor. Ett enda mätverktyg som kontrollerar den totala längden för att indikera behovet av trimning, datum till huvudlängd för att säkerställa korrekt headspace och för att förhindra överdimensionering. Finns tillgänglig för de flesta populära randlösa kalibrar. Patronhylsmåttet designades med säkerheten i åtanke och uppfanns av vår grundare Sam (L.E.) Wilson år 1935 efter att en medskytt sökte hans hjälp för att lösa ett problem med hylsseparation. Måttet låter dig se exakt hur mycket du sätter tillbaka axeln på dina hylsor.
799 SEK 3 799,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
3 st. i centrallagret.
Funktioner: Patron: 300 AAC Blackout
Produktnr: 749018706
L.E. WILSON 6/6.5MM CREEDMOOR BRASS CASE GAGE
Tillverkarens produktnummer: CGB-65CRE En uppgradering till L.E. Wilsons standardlinje av stål. Mässing har ett bra korrosionsmotstånd och en utmärkt yta, perfekt för att mäta dina hylsor. Ett enda mätverktyg som kontrollerar den totala längden för att indikera behovet av trimning, datum till huvudlängd för att säkerställa korrekt headspace och för att förhindra överdimensionering. Finns tillgänglig för de flesta populära randlösa kalibrar. Patronhylsmåttet designades med säkerheten i åtanke och uppfanns av vår grundare Sam (L.E.) Wilson år 1935 efter att en medskytt sökte hans hjälp för att lösa ett problem med hylsseparation. Måttet låter dig se exakt hur mycket du sätter tillbaka axeln på dina hylsor.
799 SEK 2 799,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Patron: 6.5 Creedmoor, 6mm Creedmoor
Produktnr: 749018705
L.E. WILSON 308 WINCHESTER BRASS CASE GAGE
Tillverkarens produktnummer: CGB-308W En uppgradering till L.E. Wilsons standardlinje av stål. Mässing har ett bra korrosionsmotstånd och en utmärkt yta, perfekt för att mäta dina hylsor. Ett enda mätverktyg som kontrollerar den totala längden för att indikera behovet av trimning, datum till huvudlängd för att säkerställa korrekt headspace och för att förhindra överdimensionering. Finns tillgänglig för de flesta populära randlösa kalibrar. Patronhylsmåttet designades med säkerheten i åtanke och uppfanns av vår grundare Sam (L.E.) Wilson år 1935 efter att en medskytt sökte hans hjälp för att lösa ett problem med hylsseparation. Måttet låter dig se exakt hur mycket du sätter tillbaka axeln på dina hylsor.
799 SEK 0 799,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Patron: 308 Winchester
Produktnr: 749018703
L.E. WILSON 260 REMINGTON BRASS CASE GAGE
Tillverkarens produktnummer: CGB-260R En uppgradering till L.E. Wilsons standardlinje av stål. Mässing har ett bra korrosionsmotstånd och en utmärkt yta, perfekt för att mäta dina hylsor. Ett enda mätverktyg som kontrollerar den totala längden för att indikera behovet av trimning, datum till huvudlängd för att säkerställa korrekt headspace och för att förhindra överdimensionering. Finns tillgänglig för de flesta populära randlösa kalibrar. Patronhylsmåttet designades med säkerheten i åtanke och uppfanns av vår grundare Sam (L.E.) Wilson år 1935 efter att en medskytt sökte hans hjälp för att lösa ett problem med hylsseparation. Måttet låter dig se exakt hur mycket du sätter tillbaka axeln på dina hylsor.
649 SEK 0 649,00 kr *
Ej tillgänglig.
Funktioner: Patron: 260 Remington
Produktnr: 749018707
L.E. WILSON 6/6.5X47MM LAPUA BRASS CASE GAGE
Tillverkarens produktnummer: CGB6547L En uppgradering till L.E. Wilsons standardlinje av stål. Mässing har ett bra korrosionsmotstånd och en utmärkt yta, perfekt för att mäta dina hylsor. Ett enda mätverktyg som kontrollerar den totala längden för att indikera behovet av trimning, datum till huvudlängd för att säkerställa korrekt headspace och för att förhindra överdimensionering. Finns tillgänglig för de flesta populära randlösa kalibrar. Patronhylsmåttet designades med säkerheten i åtanke och uppfanns av vår grundare Sam (L.E.) Wilson år 1935 efter att en medskytt sökte hans hjälp för att lösa ett problem med hylsseparation. Måttet låter dig se exakt hur mycket du sätter tillbaka axeln på dina hylsor.
799 SEK 0 799,00 kr *
Ej tillgänglig.
Funktioner: Patron: 6 x 47 Lapua, 6.5 x 47 mm Lapua
An upgrade to the L.E. Winlson standard steel line.  Brass has good corrosion resistance and an excellent surface finish, perfect for gaging your cases.   One piece gage that will check overall length to indicate the need for trimming, datum to head length to assure correct headspace and to prevent over sizing. Available for most popular rimless cases. The Cartridge Case Gage was designed with safety in mind and was invented by our founder Sam (L.E.) Wilson in 1935 after a fellow shooter approached him for help in solving a case-separation issue. The gage allows you to see just how much you are sizing back your shoulder on your cases.  
Nyhetsbrev