Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige

L.E. WILSON
BUSHING FULL LENGTH DIE KITS WITH CASE GAUGE

749018046
This is a complete, upgraded L.E. Wilson stainless steel full-length die kit that includes: Full-length bushing resizing die Seater die Case-length headspace gauge The L.E. Wilson Bushing Type Full Length Sizing Die simultaneously resizes the entire case body, while letting you separately size the neck to provide the exact tension needed for the specific bullet you’re loading. Die includes an adjustable depth decapping rod, plus a spare decapping punch tip (just in case). It does not contain an expander. Standard 7/8"-14 threads for use in most common reloading presses. Wilson’s Stainless Steel Seater Die features a micrometer top that gives precise adjustments of seating depth in .001" increments. Both bullet and case are firmly held in perfect alignment as the bullet is seated in the case. Hand-die designed for use with a mallet or an arbor press. NOT for use on a conventional 7/8 press. The last component in the Wilson full-length die kit is their Case Length Headspace Gauge. It’s a one-piece, non-adjustable cylinder-type gauge that measures case length from the base of the cartridge to the shoulder, as well as the maximum case length. Used to compare resized cases and finished cartridges against the minimum SAAMI chamber dimensions, so you can be sure your finished rounds are within specifications for case length min/max AND headspace min/max. The Wilson full-length bushing die set with case gauge gives precision reloaders an extra advantage in making the most consistent finished ammo possible.
3699 3849 5 SEK
Produktnr: 749018046
L.E. WILSON 260 REMINGTON BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Tillverkarens produktnummer: KBFC260R Detta är ett komplett, uppgraderat L.E. Wilson rostfritt stål fullängdsverktygskit som inkluderar: Fullängdsbussningssizeringsverktyg Satseringsverktyg Mått för hylslängd och patronläge L.E. Wilsons bussningstyp fullängdssizeringsverktyg formar om hela hylsans kropp samtidigt, medan du separat kan sätta storleken på hylshalsen för att ge exakt den spänning som behövs för den specifika kulan du laddar. Verktyget inkluderar en justerbar djupavkapslingsstång, samt en extra avkapslingsstiftspets (för säkerhets skull). Den innehåller inte en expander. Standard 7/8"-14 gängor för användning i de flesta vanliga laddpressar. Wilsons rostfria sättningsverktyg har en mikrometeröverdel som ger exakta justeringar av sättningsdjupet i .001"-steg. Både kula och hylsa hålls stadigt i perfekt linjering när kulan sätts i hylsan. Handverktyg designat för användning med en klubba eller en arborpress. EJ för användning på en konventionell 7/8-press. Den sista komponenten i Wilsons fullängdsverktygskit är deras mått för hylslängd och patronläge. Det är ett enstycksmått av cylindertyp som inte är justerbart och som mäter hylslängden från hylsans bas till axeln, samt den maximala hylslängden. Används för att jämföra omformade hylsor och färdiga patroner mot de minimala SAAMI-kammarmåtten, så att du kan vara säker på att dina färdiga rundor är inom specifikationerna för minimal/mest tillåtna hylslängd OCH patronläge. Wilsons fullängdsbussningsverktygssats med mått för hylslängd och patronläge ger precisionsskyttar en extra fördel för att skapa den mest konsekventa färdiga ammunitionen möjligt.
3849 SEK 0 3 849,00 kr *
Tyvärr kan produkten inte beställas.
Funktioner: Laddverktyg: Bushing Full Length Die Set Patron: 260 Remington

Produktinformation

Laddverktygstyp: Bushing Full Length Die Set Patron: 260 Remington Leveransvikt: 1,025kg Leveranshöjd: 51mm Leveransbredd: 127mm Leveranslängd: 203mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA



Produktnr: 749018047
L.E. WILSON 308 WINCHESTER BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Tillverkarens produktnummer: KBFC-308W Detta är ett komplett, uppgraderat L.E. Wilson rostfritt stål fullängdsverktygskit som inkluderar: Fullängdsbussningssizeringsverktyg Satseringsverktyg Mått för hylslängd och patronläge L.E. Wilsons bussningstyp fullängdssizeringsverktyg formar om hela hylsans kropp samtidigt, medan du separat kan sätta storleken på hylshalsen för att ge exakt den spänning som behövs för den specifika kulan du laddar. Verktyget inkluderar en justerbar djupavkapslingsstång, samt en extra avkapslingsstiftspets (för säkerhets skull). Den innehåller inte en expander. Standard 7/8"-14 gängor för användning i de flesta vanliga laddpressar. Wilsons rostfria sättningsverktyg har en mikrometeröverdel som ger exakta justeringar av sättningsdjupet i .001"-steg. Både kula och hylsa hålls stadigt i perfekt linjering när kulan sätts i hylsan. Handverktyg designat för användning med en klubba eller en arborpress. EJ för användning på en konventionell 7/8-press. Den sista komponenten i Wilsons fullängdsverktygskit är deras mått för hylslängd och patronläge. Det är ett enstycksmått av cylindertyp som inte är justerbart och som mäter hylslängden från hylsans bas till axeln, samt den maximala hylslängden. Används för att jämföra omformade hylsor och färdiga patroner mot de minimala SAAMI-kammarmåtten, så att du kan vara säker på att dina färdiga rundor är inom specifikationerna för minimal/mest tillåtna hylslängd OCH patronläge. Wilsons fullängdsbussningsverktygssats med mått för hylslängd och patronläge ger precisionsskyttar en extra fördel för att skapa den mest konsekventa färdiga ammunitionen möjligt.
3749 SEK 1 3 749,00 kr *
1 på lager
Funktioner: Laddverktyg: Bushing Full Length Die Set Patron: 308 Winchester
Produktnr: 749018044
L.E. WILSON 223 REMINGTON BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Tillverkarens produktnummer: KBFC-223R Detta är ett komplett, uppgraderat L.E. Wilson rostfritt stål fullängdsverktygskit som inkluderar: Fullängdsbussningssizeringsverktyg Satseringsverktyg Mått för hylslängd och patronläge L.E. Wilsons bussningstyp fullängdssizeringsverktyg formar om hela hylsans kropp samtidigt, medan du separat kan sätta storleken på hylshalsen för att ge exakt den spänning som behövs för den specifika kulan du laddar. Verktyget inkluderar en justerbar djupavkapslingsstång, samt en extra avkapslingsstiftspets (för säkerhets skull). Den innehåller inte en expander. Standard 7/8"-14 gängor för användning i de flesta vanliga laddpressar. Wilsons rostfria sättningsverktyg har en mikrometeröverdel som ger exakta justeringar av sättningsdjupet i .001"-steg. Både kula och hylsa hålls stadigt i perfekt linjering när kulan sätts i hylsan. Handverktyg designat för användning med en klubba eller en arborpress. EJ för användning på en konventionell 7/8-press. Den sista komponenten i Wilsons fullängdsverktygskit är deras mått för hylslängd och patronläge. Det är ett enstycksmått av cylindertyp som inte är justerbart och som mäter hylslängden från hylsans bas till axeln, samt den maximala hylslängden. Används för att jämföra omformade hylsor och färdiga patroner mot de minimala SAAMI-kammarmåtten, så att du kan vara säker på att dina färdiga rundor är inom specifikationerna för minimal/mest tillåtna hylslängd OCH patronläge. Wilsons fullängdsbussningsverktygssats med mått för hylslängd och patronläge ger precisionsskyttar en extra fördel för att skapa den mest konsekventa färdiga ammunitionen möjligt.
3699 SEK 0 3 699,00 kr *
Produkten kan beställas som restorder.
Funktioner: Laddverktyg: Bushing Full Length Die Set Patron: 223 Remington
Produktnr: 749018048
L.E. WILSON 6.5 CREEDMOOR BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Tillverkarens produktnummer: KBFC-65CRE Detta är ett komplett, uppgraderat L.E. Wilson rostfritt stål fullängdsverktygskit som inkluderar: Fullängdsbussningssizeringsverktyg Satseringsverktyg Mått för hylslängd och patronläge L.E. Wilsons bussningstyp fullängdssizeringsverktyg formar om hela hylsans kropp samtidigt, medan du separat kan sätta storleken på hylshalsen för att ge exakt den spänning som behövs för den specifika kulan du laddar. Verktyget inkluderar en justerbar djupavkapslingsstång, samt en extra avkapslingsstiftspets (för säkerhets skull). Den innehåller inte en expander. Standard 7/8"-14 gängor för användning i de flesta vanliga laddpressar. Wilsons rostfria sättningsverktyg har en mikrometeröverdel som ger exakta justeringar av sättningsdjupet i .001"-steg. Både kula och hylsa hålls stadigt i perfekt linjering när kulan sätts i hylsan. Handverktyg designat för användning med en klubba eller en arborpress. EJ för användning på en konventionell 7/8-press. Den sista komponenten i Wilsons fullängdsverktygskit är deras mått för hylslängd och patronläge. Det är ett enstycksmått av cylindertyp som inte är justerbart och som mäter hylslängden från hylsans bas till axeln, samt den maximala hylslängden. Används för att jämföra omformade hylsor och färdiga patroner mot de minimala SAAMI-kammarmåtten, så att du kan vara säker på att dina färdiga rundor är inom specifikationerna för minimal/mest tillåtna hylslängd OCH patronläge. Wilsons fullängdsbussningsverktygssats med mått för hylslängd och patronläge ger precisionsskyttar en extra fördel för att skapa den mest konsekventa färdiga ammunitionen möjligt.
3749 SEK 0 3 749,00 kr *
Produkten kan beställas som restorder.
Funktioner: Laddverktyg: Bushing Full Length Die Set Patron: 6.5 Creedmoor
Produktnr: 749018049
L.E. WILSON 6.5X47MM LAPUA BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Tillverkarens produktnummer: KBFC-6547L Detta är ett komplett, uppgraderat L.E. Wilson rostfritt stål fullängdsverktygskit som inkluderar: Fullängdsbussningssizeringsverktyg Satseringsverktyg Mått för hylslängd och patronläge L.E. Wilsons bussningstyp fullängdssizeringsverktyg formar om hela hylsans kropp samtidigt, medan du separat kan sätta storleken på hylshalsen för att ge exakt den spänning som behövs för den specifika kulan du laddar. Verktyget inkluderar en justerbar djupavkapslingsstång, samt en extra avkapslingsstiftspets (för säkerhets skull). Den innehåller inte en expander. Standard 7/8"-14 gängor för användning i de flesta vanliga laddpressar. Wilsons rostfria sättningsverktyg har en mikrometeröverdel som ger exakta justeringar av sättningsdjupet i .001"-steg. Både kula och hylsa hålls stadigt i perfekt linjering när kulan sätts i hylsan. Handverktyg designat för användning med en klubba eller en arborpress. EJ för användning på en konventionell 7/8-press. Den sista komponenten i Wilsons fullängdsverktygskit är deras mått för hylslängd och patronläge. Det är ett enstycksmått av cylindertyp som inte är justerbart och som mäter hylslängden från hylsans bas till axeln, samt den maximala hylslängden. Används för att jämföra omformade hylsor och färdiga patroner mot de minimala SAAMI-kammarmåtten, så att du kan vara säker på att dina färdiga rundor är inom specifikationerna för minimal/mest tillåtna hylslängd OCH patronläge. Wilsons fullängdsbussningsverktygssats med mått för hylslängd och patronläge ger precisionsskyttar en extra fördel för att skapa den mest konsekventa färdiga ammunitionen möjligt.
3749 SEK 0 3 749,00 kr *
Tyvärr kan produkten inte beställas.
Funktioner: Laddverktyg: Bushing Full Length Die Set Patron: 6.5 x 47 mm Lapua
This is a complete, upgraded L.E. Wilson stainless steel full-length die kit that includes: Full-length bushing resizing die Seater die Case-length headspace gauge The L.E. Wilson Bushing Type Full Length Sizing Die simultaneously resizes the entire case body, while letting you separately size the neck to provide the exact tension needed for the specific bullet you’re loading. Die includes an adjustable depth decapping rod, plus a spare decapping punch tip (just in case). It does not contain an expander. Standard 7/8"-14 threads for use in most common reloading presses. Wilson’s Stainless Steel Seater Die features a micrometer top that gives precise adjustments of seating depth in .001" increments. Both bullet and case are firmly held in perfect alignment as the bullet is seated in the case. Hand-die designed for use with a mallet or an arbor press. NOT for use on a conventional 7/8 press. The last component in the Wilson full-length die kit is their Case Length Headspace Gauge. It’s a one-piece, non-adjustable cylinder-type gauge that measures case length from the base of the cartridge to the shoulder, as well as the maximum case length. Used to compare resized cases and finished cartridges against the minimum SAAMI chamber dimensions, so you can be sure your finished rounds are within specifications for case length min/max AND headspace min/max. The Wilson full-length bushing die set with case gauge gives precision reloaders an extra advantage in making the most consistent finished ammo possible.
Nyhetsbrev