Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige

REDDING COMPETITION PRO CARBIDE DIE SETS


REDDING Competition Pro Carbide Die Set 9mm Luger

The Competition Pro Series, for use in progressive reloading machines, is a specially prepared three die set. Since the most popular machines do not make use of an expander die, it has been eliminated in the new “Pro Series” sets. Mer...

Produktnr: 749007962 611760581724 749007962
The Competition Pro Series, for use in progressive reloading machines, is a specially prepared three die set. Since the most popular machines do not make use of an expander die, it has been eliminated in the new “Pro Series” sets. The sizing die is the extraordinary Redding Titanium Carbide, complete with a decapping unit. A superior crimp can be accomplished if it is done in a separate operation from the bullet seating. For this reason the “Pro Series” bullet seating die is designed for bullet seating only, with no crimping feature. Our Profile Crimp die is supplied for the final crimping. For cartridges that headspace on the case mouth, a Taper Crimp die is substituted. All dies in the set have a special  large radius at the mouth for easy case entry, a necessary feature for progressive machines. Kit contains a Titanium Carbide Sizing Die, Competition Seating Dia with micrometer adjustments, and a crimp die.
2400 2931 11 SEK
749007962
REDDING Competition Pro Carbide Die Set 9mm Luger
Tillverkarens produktnummer: 58172 611760581724 Konkurrens Pro serien, för användning i progressiva omlastning maskiner, är en särskilt preparerad tre dö. Eftersom de mest populära maskinerna inte gör använda en expander dö, det har eliminerats i den nya "Pro serie" apparater. Dimensionering tärningen är den extraordinära Redding Titanium karbid, komplett med en decapping enhet. En överlägsen presskraft kan uppnås om det görs i en enskild verksamhet från bullet sittplatser. Därför "Pro Series" bullet sittplatser är die utformad för kula sittplatser, med ingen pressning funktion. Vår profil Crimp die levereras för den slutliga falsning. För patroner som headspace om fallet munnen, en Taper Crimp die ersätts. Alla dör i uppsättningen har en särskild stor radie på munnen för att lätt fall ta, en nödvändig funktion för progressiva maskiner. Kit innehåller en Titanium karbid Sizing Die, konkurrens sittplatser Dia med mikrometer justeringar och en crimp die.
2931 SEK 0 2 931,00 kr *

Produkten kan beställas som restorder.
Funktioner: Laddverktyg: Sizing Dies Patron: 9 mm Luger

Produktinformation

Laddverktygstyp: Sizing Dies Patron: 9 mm Luger

Produkt detaljer

Tillverkas i USA749012200
REDDING Competition Pro Carbide Die Set .45 GAP
Tillverkarens produktnummer: 58305 611760583056 Konkurrens Pro serien, för användning i progressiva omlastning maskiner, är en särskilt preparerad tre dö. Eftersom de mest populära maskinerna inte gör använda en expander dö, det har eliminerats i den nya "Pro serie" apparater. Dimensionering tärningen är den extraordinära Redding Titanium karbid, komplett med en decapping enhet. En överlägsen presskraft kan uppnås om det görs i en enskild verksamhet från bullet sittplatser. Därför "Pro Series" bullet sittplatser är die utformad för kula sittplatser, med ingen pressning funktion. Vår profil Crimp die levereras för den slutliga falsning. För patroner som headspace om fallet munnen, en Taper Crimp die ersätts. Alla dör i uppsättningen har en särskild stor radie på munnen för att lätt fall ta, en nödvändig funktion för progressiva maskiner. Kit innehåller en Titanium karbid Sizing Die, konkurrens sittplatser Dia med mikrometer justeringar och en crimp die.
2676 SEK 0 2 676,00 kr *

Specialbeställningsartikel: Vänligen tillåt 5-8 veckor ytterligare behandlingstid.
Funktioner: Laddverktyg: Helkalibreringsverktyg Patron: 45 G.A.P
749007850
REDDING Competition Pro Carbide Die Set .41 Mag
Tillverkarens produktnummer: 58185 611760581854 Konkurrens Pro serien, för användning i progressiva omlastning maskiner, är en särskilt preparerad tre dö. Eftersom de mest populära maskinerna inte gör använda en expander dö, det har eliminerats i den nya "Pro serie" apparater. Dimensionering tärningen är den extraordinära Redding Titanium karbid, komplett med en decapping enhet. En överlägsen presskraft kan uppnås om det görs i en enskild verksamhet från bullet sittplatser. Därför "Pro Series" bullet sittplatser är die utformad för kula sittplatser, med ingen pressning funktion. Vår profil Crimp die levereras för den slutliga falsning. För patroner som headspace om fallet munnen, en Taper Crimp die ersätts. Alla dör i uppsättningen har en särskild stor radie på munnen för att lätt fall ta, en nödvändig funktion för progressiva maskiner. Kit innehåller en Titanium karbid Sizing Die, konkurrens sittplatser Dia med mikrometer justeringar och en crimp die.
2692 SEK 0 2 692,00 kr *

Specialbeställningsartikel: Vänligen tillåt 5-8 veckor ytterligare behandlingstid.
Funktioner: Laddverktyg: Sizing Dies Patron: 41 Remington Magnum
749007849
REDDING Competition Pro Carbide Die Set .460 S&W Mag
Tillverkarens produktnummer: 58278 611760582783 Konkurrens Pro serien, för användning i progressiva omlastning maskiner, är en särskilt preparerad tre dö. Eftersom de mest populära maskinerna inte gör använda en expander dö, det har eliminerats i den nya "Pro serie" apparater. Dimensionering tärningen är den extraordinära Redding Titanium karbid, komplett med en decapping enhet. En överlägsen presskraft kan uppnås om det görs i en enskild verksamhet från bullet sittplatser. Därför "Pro Series" bullet sittplatser är die utformad för kula sittplatser, med ingen pressning funktion. Vår profil Crimp die levereras för den slutliga falsning. För patroner som headspace om fallet munnen, en Taper Crimp die ersätts. Alla dör i uppsättningen har en särskild stor radie på munnen för att lätt fall ta, en nödvändig funktion för progressiva maskiner. Kit innehåller en Titanium karbid Sizing Die, konkurrens sittplatser Dia med mikrometer justeringar och en crimp die.
2676 SEK 0 2 676,00 kr *

Produkten kan beställas som restorder.
Funktioner: Laddverktyg: Sizing Dies Patron: 460 S&W
749007851
REDDING Competition Pro Carbide Die Set .45 ACP
Tillverkarens produktnummer: 58189 611760581892 Konkurrens Pro serien, för användning i progressiva omlastning maskiner, är en särskilt preparerad tre dö. Eftersom de mest populära maskinerna inte gör använda en expander dö, det har eliminerats i den nya "Pro serie" apparater. Dimensionering tärningen är den extraordinära Redding Titanium karbid, komplett med en decapping enhet. En överlägsen presskraft kan uppnås om det görs i en enskild verksamhet från bullet sittplatser. Därför "Pro Series" bullet sittplatser är die utformad för kula sittplatser, med ingen pressning funktion. Vår profil Crimp die levereras för den slutliga falsning. För patroner som headspace om fallet munnen, en Taper Crimp die ersätts. Alla dör i uppsättningen har en särskild stor radie på munnen för att lätt fall ta, en nödvändig funktion för progressiva maskiner. Kit innehåller en Titanium karbid Sizing Die, konkurrens sittplatser Dia med mikrometer justeringar och en crimp die.
2676 SEK 0 2 676,00 kr *

Produkten kan beställas som restorder.
Funktioner: Laddverktyg: Sizing Dies Patron: 45 Auto (ACP)
749007852
REDDING Competition Pro Carbide Die Set .45 Colt, 454 Casull
Tillverkarens produktnummer: 58191 611760581915 Konkurrens Pro serien, för användning i progressiva omlastning maskiner, är en särskilt preparerad tre dö. Eftersom de mest populära maskinerna inte gör använda en expander dö, det har eliminerats i den nya "Pro serie" apparater. Dimensionering tärningen är den extraordinära Redding Titanium karbid, komplett med en decapping enhet. En överlägsen presskraft kan uppnås om det görs i en enskild verksamhet från bullet sittplatser. Därför "Pro Series" bullet sittplatser är die utformad för kula sittplatser, med ingen pressning funktion. Vår profil Crimp die levereras för den slutliga falsning. För patroner som headspace om fallet munnen, en Taper Crimp die ersätts. Alla dör i uppsättningen har en särskild stor radie på munnen för att lätt fall ta, en nödvändig funktion för progressiva maskiner. Kit innehåller en Titanium karbid Sizing Die, konkurrens sittplatser Dia med mikrometer justeringar och en crimp die.
2676 SEK 0 2 676,00 kr *

Specialbeställningsartikel: Vänligen tillåt 5-8 veckor ytterligare behandlingstid.
Funktioner: Patron: 454 Casull
749007853
REDDING Competition Pro Carbide Die Set .40 S&W, 10mm Auto
Tillverkarens produktnummer: 58253 611760582530 Konkurrens Pro serien, för användning i progressiva omlastning maskiner, är en särskilt preparerad tre dö. Eftersom de mest populära maskinerna inte gör använda en expander dö, det har eliminerats i den nya "Pro serie" apparater. Dimensionering tärningen är den extraordinära Redding Titanium karbid, komplett med en decapping enhet. En överlägsen presskraft kan uppnås om det görs i en enskild verksamhet från bullet sittplatser. Därför "Pro Series" bullet sittplatser är die utformad för kula sittplatser, med ingen pressning funktion. Vår profil Crimp die levereras för den slutliga falsning. För patroner som headspace om fallet munnen, en Taper Crimp die ersätts. Alla dör i uppsättningen har en särskild stor radie på munnen för att lätt fall ta, en nödvändig funktion för progressiva maskiner. Kit innehåller en Titanium karbid Sizing Die, konkurrens sittplatser Dia med mikrometer justeringar och en crimp die.
2676 SEK 0 2 676,00 kr *

Produkten kan beställas som restorder.
Funktioner: Laddverktyg: Sizing Dies Patron: 40 S&W
749007854
REDDING Competition Pro Carbide Die Set 38 Special, 357 Mag
Tillverkarens produktnummer: 58282 611760582820 Konkurrens Pro serien, för användning i progressiva omlastning maskiner, är en särskilt preparerad tre dö. Eftersom de mest populära maskinerna inte gör använda en expander dö, det har eliminerats i den nya "Pro serie" apparater. Dimensionering tärningen är den extraordinära Redding Titanium karbid, komplett med en decapping enhet. En överlägsen presskraft kan uppnås om det görs i en enskild verksamhet från bullet sittplatser. Därför "Pro Series" bullet sittplatser är die utformad för kula sittplatser, med ingen pressning funktion. Vår profil Crimp die levereras för den slutliga falsning. För patroner som headspace om fallet munnen, en Taper Crimp die ersätts. Alla dör i uppsättningen har en särskild stor radie på munnen för att lätt fall ta, en nödvändig funktion för progressiva maskiner. Kit innehåller en Titanium karbid Sizing Die, konkurrens sittplatser Dia med mikrometer justeringar och en crimp die.
2676 SEK 0 2 676,00 kr *

Produkten kan beställas som restorder.
Funktioner: Laddverktyg: Sizing Dies Patron: 357 Magnum, 38 Special
749007855
REDDING Competition Pro Carbide Die Set 38 Super Auto
Tillverkarens produktnummer: 58271 611760582714 Konkurrens Pro serien, för användning i progressiva omlastning maskiner, är en särskilt preparerad tre dö. Eftersom de mest populära maskinerna inte gör använda en expander dö, det har eliminerats i den nya "Pro serie" apparater. Dimensionering tärningen är den extraordinära Redding Titanium karbid, komplett med en decapping enhet. En överlägsen presskraft kan uppnås om det görs i en enskild verksamhet från bullet sittplatser. Därför "Pro Series" bullet sittplatser är die utformad för kula sittplatser, med ingen pressning funktion. Vår profil Crimp die levereras för den slutliga falsning. För patroner som headspace om fallet munnen, en Taper Crimp die ersätts. Alla dör i uppsättningen har en särskild stor radie på munnen för att lätt fall ta, en nödvändig funktion för progressiva maskiner. Kit innehåller en Titanium karbid Sizing Die, konkurrens sittplatser Dia med mikrometer justeringar och en crimp die.
2676 SEK 0 2 676,00 kr *

Specialbeställningsartikel: Vänligen tillåt 5-8 veckor ytterligare behandlingstid.
Funktioner: Laddverktyg: Sizing Dies Patron: 38 Super Auto
749007856
REDDING Competition Pro Carbide Die Set .44 Special/Magnum
Tillverkarens produktnummer: 58286 611760582868 Konkurrens Pro serien, för användning i progressiva omlastning maskiner, är en särskilt preparerad tre dö. Eftersom de mest populära maskinerna inte gör använda en expander dö, det har eliminerats i den nya "Pro serie" apparater. Dimensionering tärningen är den extraordinära Redding Titanium karbid, komplett med en decapping enhet. En överlägsen presskraft kan uppnås om det görs i en enskild verksamhet från bullet sittplatser. Därför "Pro Series" bullet sittplatser är die utformad för kula sittplatser, med ingen pressning funktion. Vår profil Crimp die levereras för den slutliga falsning. För patroner som headspace om fallet munnen, en Taper Crimp die ersätts. Alla dör i uppsättningen har en särskild stor radie på munnen för att lätt fall ta, en nödvändig funktion för progressiva maskiner. Kit innehåller en Titanium karbid Sizing Die, konkurrens sittplatser Dia med mikrometer justeringar och en crimp die.
2704 SEK 0 2 704,00 kr *

Specialbeställningsartikel: Vänligen tillåt 5-8 veckor ytterligare behandlingstid.
Funktioner: Laddverktyg: Sizing Dies Patron: 44 Magnum, 44 Special
Sale
749007940
REDDING Competition Pro Carbide Die Set .500 S&W Mag
Tillverkarens produktnummer: 58291 611760582912 The konkurrens-Pro Series, för användning i progressiva omlastning maskiner, är en särskilt preparerad tre dö. Eftersom de mest populära maskinerna inte gör använda en expander dör, det har eliminerats i den nya ”Pro serie” apparater. Sizing die är den extraordinära Redding titankarbid, komplett med en decapping enhet. En överlägsen crimp kan åstadkommas om det sker i en separat operation från bullet sittplatser. Av denna anledning ”Pro Series” bullet sittplatser är die utformad för kula sittplatser bara, med ingen pressning funktion. Vår profil Crimp die levereras för den slutliga falsning. För patroner att headspace om fallet munnen, en Taper Crimp die ersätts. Alla dör i uppsättningen har en särskild stor radie på munnen för lätt fall inträde, ett nödvändigt inslag för progressiva maskiner. Kit innehåller en Titanium karbid Sizing Die, konkurrens sittplatser Dia med mikrometer justeringar och en crimp die.
2400 SEK 1 2 400,00 kr * 3 031,00 kr

Lagervara
Funktioner: Laddverktyg: Sizing Dies Patron: 500 S&W
The Competition Pro Series, for use in progressive reloading machines, is a specially prepared three die set. Since the most popular machines do not make use of an expander die, it has been eliminated in the new “Pro Series” sets. The sizing die is the extraordinary Redding Titanium Carbide, complete with a decapping unit. A superior crimp can be accomplished if it is done in a separate operation from the bullet seating. For this reason the “Pro Series” bullet seating die is designed for bullet seating only, with no crimping feature. Our Profile Crimp die is supplied for the final crimping. For cartridges that headspace on the case mouth, a Taper Crimp die is substituted. All dies in the set have a special  large radius at the mouth for easy case entry, a necessary feature for progressive machines. Kit contains a Titanium Carbide Sizing Die, Competition Seating Dia with micrometer adjustments, and a crimp die.
Produkten kan för tillfället inte beställas som restorder. Produkten kan för tillfället inte beställas som restorder.
838,00 kr *
Produkten kan beställas som restorder. Produkten kan beställas som restorder.
1 094,00 kr *
I lager Lagervara
481,00 kr * 403,00 kr - 481,00 kr*
Produkten kan beställas som restorder. Produkten kan beställas som restorder.
1 094,00 kr *
Order kommer att placeras Specialbeställningsartikel: Vänligen tillåt 5-8 veckor ytterligare behandlingstid.
125,00 kr * 116,00 kr - 125,00 kr*
Nyhetsbrev