Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige
EU2009724
7699 15499 16 SEK
Sale
Produktnr: EU2009724
MDT CKYE-POD Gen2 Bipod, RRS BTC Mount - Double Pull Legs
Tillverkarens produktnummer: 106293-BLK Om du är en jägare eller en matchskytt som letar efter en spelförändrande utrustning, leta inte längre än MDT Bipod. Kvalitetshantverk och snabba, enkla justeringar med en hand gör denna bipod till den ultimata plattformen för stabilitet och mångsidighet. MDT CKYE-POD Gen2 utvecklades för tävlingsskytten med fokus på styrka, enhandsdrift och mångsidiga konfigurationer. Denna bipod är ett verkligt konstverk med 3 låspositioner framifrån och bak - stuvade, vinklade och nedåt. MDT CKYE-POD Gen2 är i en egen liga med snabb justerbar höjd med en hand, så att du kan uppnå från 4,5 " till 15,5 " (standard benlängdsmodell), i kombination med 170 grader rälsförhöjning, 360 graders panfunktion (sling swivel stud-versionen panorerar inte) och ett integrerat barrikadstopp. Blanda och matcha de oberoende benhöjderna och vinklarna för att skapa den perfekta skjutpositionen, varje gång. MDT CKYE-POD Gen2 levereras som standard med sin egen spikade fot/klo för ultimat dragkraft på alla ytor. Men om du föredrar gummifötter accepterar MDT CKYE-POD Gen2 Standard och PRS Short ben alla fötter i Atlas-stil. Specifikationer: EnhandsjusteringGer ultimat dragkraft med spikade fötter (Kompatibel / utbytbar med andra märken av fötter i standard och PRS Korta ben) Tillverkad av hård anodiserad aluminium170 grader av skränande - Nu med spänningsjusteringsknopp360 grader av panna (på de flesta modeller) - Nu låsbarSnabb släppknapp Picatinny-fäste ELLER Snabbjustering ARCA / RRS svanssvansfästeRRS-fäste kräver köp av en kompatibel klämma från Riktigt rätt saker, som SC-LRSeparate spänningsjusteringar för pan- och skränande funktionerInbyggt barrikadstoppTumble avgradas för en jämn taktil känslaVikt: från 21 oz.
11899 SEK 1 11 899,00 kr * 12 399,00 kr
Lagervara
Funktioner: Färg: Svart Material: Anodized Aluminum

Beskrivning


If you're a hunter or a match shooter looking for a game-changing piece of gear, look no further than the MDT Bipod.
Quality craftsmanship and fast, simple, one-handed adjustments make this bipod the ultimate platform for stability and versatility.

The MDT CKYE-POD Gen2 was developed for the competitive shooter with a focus on strength, single handed operation and versatile configurations.

This bipod is a true work of art, featuring 3 locking positions from front to back - stowed, angled and down.
MDT CKYE-POD Gen2 is in a league of its own with quick single-handed adjustable height, allowing you to achieve from 4.5” to 15.5” (standard leg length model), paired with 170 degrees of cant, 360 degrees of pan capability (sling swivel stud version does not pan), and an integrated barricade stop.
Mix and match the independent leg heights and angles to create the perfect shooting position, every time.

The MDT CKYE-POD Gen2 comes standard with it's own spiked foot/claw for ultimate traction on any surface.
However, if you prefer rubber feet, the MDT CKYE-POD Gen2 Standard and PRS Short legs will accept any Atlas style feet.

Specifications:
 • Single-handed adjustment
 • Provides ultimate traction with spiked feet (Compatible/interchangeable with other brands of feet in the Standard and PRS Short legs)
 • Crafted from hard anodized aluminum
 • 170 degrees of cant - Now with tension adjustment knob
 • 360 degrees of pan (on most models) - Now lockable
 • Quick release push button Picatinny mount OR Quick adjust ARCA / RRS dovetail mount
 • RRS mount requires the purchase of a compatible clamp from Really Right Stuff, like the SC-LR
 • Separate tension adjustments for pan and cant features
 • Built-in barricade stop
 • Tumble deburred for a smooth tactile feel
 • Weight: starting from 21 oz.

Produktinformation

Färg: Svart Material: Anodized Aluminum Leveransvikt: 0,94kg Höjd: 89mm Bredd: 89mm Längd: 508mm

Om du är en jägare eller en matchskytt som letar efter en spelförändrande utrustning, leta inte längre än MDT Bipod. Kvalitetshantverk och snabba, enkla justeringar med en hand gör denna bipod till den ultimata plattformen för stabilitet och mångsidighet. MDT CKYE-POD Gen2 utvecklades för tävlingsskytten med fokus på styrka, enhandsdrift och mångsidiga konfigurationer. Denna bipod är ett verkligt konstverk med 3 låspositioner framifrån och bak - stuvade, vinklade och nedåt. MDT CKYE-POD Gen2 är i en egen liga med snabb justerbar höjd med en hand, så att du kan uppnå från 4,5 " till 15,5 " (standard benlängdsmodell), i kombination med 170 grader rälsförhöjning, 360 graders panfunktion (sling swivel stud-versionen panorerar inte) och ett integrerat barrikadstopp. Blanda och matcha de oberoende benhöjderna och vinklarna för att skapa den perfekta skjutpositionen, varje gång. MDT CKYE-POD Gen2 levereras som standard med sin egen spikade fot/klo för ultimat dragkraft på alla ytor. Men om du föredrar gummifötter accepterar MDT CKYE-POD Gen2 Standard och PRS Short ben alla fötter i Atlas-stil. Specifikationer: EnhandsjusteringGer ultimat dragkraft med spikade fötter (Kompatibel / utbytbar med andra märken av fötter i standard och PRS Korta ben) Tillverkad av hård anodiserad aluminium170 grader av skränande - Nu med spänningsjusteringsknopp360 grader av panna (på de flesta modeller) - Nu låsbarSnabb släppknapp Picatinny-fäste ELLER Snabbjustering ARCA / RRS svanssvansfästeRRS-fäste kräver köp av en kompatibel klämma från Riktigt rätt saker, som SC-LRSeparate spänningsjusteringar för pan- och skränande funktionerInbyggt barrikadstoppTumble avgradas för en jämn taktil känslaVikt: från 21 oz.Produktnr: EU2010216
MDT Accessories - Lightweight CkyePod - RRS BTC - Doublepull Legs - BLK
Tillverkarens produktnummer: 106345-BLK 682157405671 Ckye-Pod Double Pull Bipod är utvecklad för hardcore-tävlingsskytten och är en spelförändrande utrustning. Stor vikt lades vid styrka, snabbhet och viktminskning; funktioner som är tydliga i dess hårdanodiserade aluminiumkonstruktion, skelettiserade ben och enhandsdrift. En av Ckye-Podens mer anmärkningsvärda funktioner är dess stora mångsidighet, med ett höjdjusteringsområde på 9 " till 18,5 ", samt 170 ° rälsförhöjning och 360 ° pankompatibilitet så att användaren kan blanda och matcha de oberoende justerbara benhöjderna. Ckye-Pod levereras som standard med spikade / klofötter för överlägsen dragkraft på praktiskt taget vilken yta som helst, men dessa kan ersättas med alla fötter i Atlas-stil.
14099 SEK 0 14 099,00 kr *
Lagervara i Europa
Funktioner: Färg: Svart Material: Titanium
Produktnr: EU2010217
MDT Accessories - Lightweight CkyePod - RRS BTC - Standard Legs - BLK
Tillverkarens produktnummer: 106343-BLK 682157405657 Ckye-Pod Single Pull Standard Bipod är utvecklad för hardcore-tävlingsskytten och är en spelförändrande utrustning. Stor vikt lades vid styrka och snabbhet, funktioner som är tydliga i dess hårdanodiserade aluminiumkonstruktion och enhandsdrift. En av Ckye-Podens mer anmärkningsvärda funktioner är dess rena mångsidighet, med ett höjdjusteringsområde på 9 " till 15 ", samt 170 ° rälsförhöjning och 360 ° pankompatibilitet, så att användaren kan blanda och matcha de oberoende justerbara benhöjderna för att skapa den perfekta positionen varje gång. Ckye-Pod levereras som standard med spikade / klofötter för överlägsen dragkraft på praktiskt taget vilken yta som helst, men dessa kan ersättas med alla fötter i Atlas-stil.
10899 SEK 0 10 899,00 kr *
Lagervara i Europa
Funktioner: Färg: Svart Material: Titanium
Produktnr: EU2010218
MDT Accessories - Lightweight CkyePod - Sling Swivel - Standard Legs - BLK
Tillverkarens produktnummer: 106344-BLK 682157405688 MDT CKYE-POD-| LIGHTWEIGHT utvecklades för tävlingsskytten med fokus på styrka, enhandsdrift och mångsidiga konfigurationer. Denna bipod är ett verkligt konstverk med 3 låspositioner framifrån och bak - stuvade, vinklade och nedåt. MDT CKYE-POD | LIGHTWEIGHT är i en egen liga med snabb justerbar höjd med en hand, så att du kan uppnå från 9 " till 15 ", i kombination med 170 grader rälsförhöjning, 360 graders panfunktion (sling svivel stud version panorerar inte). Blanda och matcha de oberoende benhöjderna och vinklarna för att skapa den perfekta skjutpositionen, varje gång. MDT CKYE-POD-| LIGHTWEIGHT levereras som standard med sin egen spikade fot / klo för ultimat dragkraft på alla ytor. Men om du föredrar gummifötter | MDT CKYE-POD LIGHTWEIGHT accepterar alla fötter i Atlas-stil.
10899 SEK 0 10 899,00 kr *
Lagervara i Europa
Funktioner: Färg: Svart Material: Titanium
Produktnr: EU2004341
MDT CKYE-POD Gen2 Bipod, Arca RH - Double Pull
Tillverkarens produktnummer: 105485-BLK 682157400799 Om du är en jägare eller en matchskytt som letar efter en spelförändrande utrustning, leta inte längre än MDT Bipod. Kvalitetshantverk och snabba, enkla justeringar med en hand gör denna bipod till den ultimata plattformen för stabilitet och mångsidighet. Denna bipod är ett verkligt konstverk med 3 låspositioner framifrån och bak - stuvade, vinklade och nedåt. MDT CKYE-POD är i en egen liga med snabb justerbar höjd med en hand, så att du kan uppnå från 4,5 " till 15,5 ", i kombination med 170 grader skränande, 360 graders panoreringskapacitet (slingsvivelversionen panorerar inte) och ett integrerat barrikadstopp. Blanda och matcha de oberoende benhöjderna och vinklarna för att skapa den perfekta skjutpositionen, varje gång.
10399 SEK 0 10 399,00 kr *
Lagervara i Europa
Funktioner: Färg: Svart Material: Metal
Produktnr: EU2004343
MDT CKYE-POD Gen2 Bipod, Sling Stud - Standard
Tillverkarens produktnummer: 105488-BLK 682157400829 Om du är en jägare eller en matchskytt som letar efter en spelförändrande utrustning, leta inte längre än MDT Bipod. Kvalitetshantverk och snabba, enkla justeringar med en hand gör denna bipod till den ultimata plattformen för stabilitet och mångsidighet. Denna bipod är ett verkligt konstverk med 3 låspositioner framifrån och bak - stuvade, vinklade och nedåt. MDT CKYE-POD är i en egen liga med snabb justerbar höjd med en hand, så att du kan uppnå från 4,5 " till 15,5 ", i kombination med 170 grader skränande, 360 graders panoreringskapacitet (slingsvivelversionen panorerar inte) och ett integrerat barrikadstopp. Blanda och matcha de oberoende benhöjderna och vinklarna för att skapa den perfekta skjutpositionen, varje gång.
9399 SEK 0 9 399,00 kr *
Lagervara i Europa
Funktioner: Färg: Svart Material: Metal
Produktnr: EU2007780
MDT CKYE-POD, Arca, Heavy Duty
Tillverkarens produktnummer: 105043-BLK 682157399352 Om du är en jägare eller en matchskytt som letar efter en spelförändrande utrustning, leta inte längre än MDT Bipod. Kvalitetshantverk och snabba, enkla justeringar med en hand gör denna bipod till den ultimata plattformen för stabilitet och mångsidighet. Denna bipod är ett verkligt konstverk med 3 låspositioner framifrån och bak - stuvade, vinklade och nedåt. MDT CKYE-POD är i en egen liga med snabb justerbar höjd med en hand, så att du kan uppnå från 4,5 " till 15,5 ", i kombination med 170 grader skränande, 360 graders panoreringskapacitet (slingsvivelversionen panorerar inte) och ett integrerat barrikadstopp. Blanda och matcha de oberoende benhöjderna och vinklarna för att skapa den perfekta skjutpositionen, varje gång.
14099 SEK 0 14 099,00 kr *
Lagervara i Europa
Funktioner: Färg: Svart Material: Metal
Produktnr: EU2007781
MDT CKYE-POD, Picatinny, Heavy Duty
Tillverkarens produktnummer: 105044-BLK 682157399369 Om du är en jägare eller en matchskytt som letar efter en spelförändrande utrustning, leta inte längre än MDT Bipod. Kvalitetshantverk och snabba, enkla justeringar med en hand gör denna bipod till den ultimata plattformen för stabilitet och mångsidighet. Denna bipod är ett verkligt konstverk med 3 låspositioner framifrån och bak - stuvade, vinklade och nedåt. MDT CKYE-POD är i en egen liga med snabb justerbar höjd med en hand, så att du kan uppnå från 4,5 " till 15,5 ", i kombination med 170 grader skränande, 360 graders panoreringskapacitet (slingsvivelversionen panorerar inte) och ett integrerat barrikadstopp. Blanda och matcha de oberoende benhöjderna och vinklarna för att skapa den perfekta skjutpositionen, varje gång.
14099 SEK 0 14 099,00 kr *
Lagervara i Europa
Funktioner: Färg: Svart Material: Metal
Produktnr: EU2009722
MDT CKYE-POD Gen2 Bipod, RRS BTC Mount - Standard Legs
Tillverkarens produktnummer: 106292-BLK Om du är en jägare eller en matchskytt som letar efter en spelförändrande utrustning, leta inte längre än MDT Bipod. Kvalitetshantverk och snabba, enkla justeringar med en hand gör denna bipod till den ultimata plattformen för stabilitet och mångsidighet. MDT CKYE-POD Gen2 utvecklades för tävlingsskytten med fokus på styrka, enhandsdrift och mångsidiga konfigurationer. Denna bipod är ett verkligt konstverk med 3 låspositioner framifrån och bak - stuvade, vinklade och nedåt. MDT CKYE-POD Gen2 är i en egen liga med snabb justerbar höjd med en hand, så att du kan uppnå från 4,5 " till 15,5 " (standard benlängdsmodell), i kombination med 170 grader rälsförhöjning, 360 graders panfunktion (sling swivel stud-versionen panorerar inte) och ett integrerat barrikadstopp. Blanda och matcha de oberoende benhöjderna och vinklarna för att skapa den perfekta skjutpositionen, varje gång. MDT CKYE-POD Gen2 levereras som standard med sin egen spikade fot/klo för ultimat dragkraft på alla ytor. Men om du föredrar gummifötter accepterar MDT CKYE-POD Gen2 Standard och PRS Short ben alla fötter i Atlas-stil. Specifikationer: EnhandsjusteringGer ultimat dragkraft med spikade fötter (Kompatibel / utbytbar med andra märken av fötter i standard och PRS Korta ben) Tillverkad av hård anodiserad aluminium170 grader av skränande - Nu med spänningsjusteringsknopp360 grader av panna (på de flesta modeller) - Nu låsbarSnabb släppknapp Picatinny-fäste ELLER Snabbjustering ARCA / RRS svanssvansfästeRRS-fäste kräver köp av en kompatibel klämma från Riktigt rätt saker, som SC-LRSeparate spänningsjusteringar för pan- och skränande funktionerInbyggt barrikadstoppTumble avgradas för en jämn taktil känslaVikt: från 21 oz.
9399 SEK 0 9 399,00 kr *
Lagervara i Europa
Funktioner: Färg: Svart Material: Anodized Aluminum
Produktnr: EU2009723
MDT CKYE-POD Gen2 Bipod, RRS BTC Mount - PRS Legs
Tillverkarens produktnummer: 106291-BLK Om du är en jägare eller en matchskytt som letar efter en spelförändrande utrustning, leta inte längre än MDT Bipod. Kvalitetshantverk och snabba, enkla justeringar med en hand gör denna bipod till den ultimata plattformen för stabilitet och mångsidighet. MDT CKYE-POD Gen2 utvecklades för tävlingsskytten med fokus på styrka, enhandsdrift och mångsidiga konfigurationer. Denna bipod är ett verkligt konstverk med 3 låspositioner framifrån och bak - stuvade, vinklade och nedåt. MDT CKYE-POD Gen2 är i en egen liga med snabb justerbar höjd med en hand, så att du kan uppnå från 4,5 " till 15,5 " (standard benlängdsmodell), i kombination med 170 grader rälsförhöjning, 360 graders panfunktion (sling swivel stud-versionen panorerar inte) och ett integrerat barrikadstopp. Blanda och matcha de oberoende benhöjderna och vinklarna för att skapa den perfekta skjutpositionen, varje gång. MDT CKYE-POD Gen2 levereras som standard med sin egen spikade fot/klo för ultimat dragkraft på alla ytor. Men om du föredrar gummifötter accepterar MDT CKYE-POD Gen2 Standard och PRS Short ben alla fötter i Atlas-stil. Specifikationer: EnhandsjusteringGer ultimat dragkraft med spikade fötter (Kompatibel / utbytbar med andra märken av fötter i standard och PRS Korta ben) Tillverkad av hård anodiserad aluminium170 grader av skränande - Nu med spänningsjusteringsknopp360 grader av panna (på de flesta modeller) - Nu låsbarSnabb släppknapp Picatinny-fäste ELLER Snabbjustering ARCA / RRS svanssvansfästeRRS-fäste kräver köp av en kompatibel klämma från Riktigt rätt saker, som SC-LRSeparate spänningsjusteringar för pan- och skränande funktionerInbyggt barrikadstoppTumble avgradas för en jämn taktil känslaVikt: från 21 oz.
9399 SEK 0 9 399,00 kr *
Lagervara i Europa
Funktioner: Färg: Svart Material: Anodized Aluminum
Produktnr: EU2009725
MDT CKYE-POD Gen2 Bipod, RRS BTC Mount - Triple Pull Legs
Tillverkarens produktnummer: 106294-BLK Om du är en jägare eller en tändsticksskytt som letar efter en spelförändrande utrustning, leta inte längre än MDT Bipod. Kvalitetshantverk och snabba, enkla justeringar med en hand gör denna bipod till den ultimata plattformen för stabilitet och mångsidighet. MDT CKYE-POD Gen2 utvecklades för tävlingsskytten med fokus på styrka, enhandsmanövrering och mångsidiga konfigurationer. Denna bipod är ett verkligt konstverk, med 3 låspositioner framifrån och bak - stuvade, vinklade och nedåt. MDT CKYE-POD Gen2 är i en egen liga med snabb justerbar höjd med en hand, så att du kan uppnå från 4.5 " till 15.5 " (standard benlängdsmodell), ihop med 170 grader av rälsförhöjning, 360 graders pankapacitet (sling swivel stud-versionen panorerar inte) och ett integrerat barrikadstopp. Mixa och matcha de oberoende benhöjderna och vinklarna för att skapa den perfekta skjutpositionen, varje gång. MDT CKYE-POD Gen2 levereras som standard med sin egen spikade fot / klo för ultimat dragkraft på vilken yta som helst. Men om du föredrar gummifötter accepterar MDT CKYE-POD Gen2 Standard och PRS Short ben alla Atlas-stilfötter. Specifikationer: Enhandsjustering Ger ultimat dragkraft med spikade fötter (kompatibel / utbytbar med andra märken av fötter i Standard och PRS Korta ben) Tillverkad av hård anodiserad aluminium 170 grader av rälsförhöjning - Nu med spänningsjusteringsknapp 360 graders panorering (på de flesta modeller) - Nu låsbar snabbkoppling tryckknapp Picatinny montering ELLER Snabbjustering ARCA / RRS svanssvansfäste RRS-fäste kräver köp av en kompatibel klämma från Really Right Stuff, som SC-LR Separata spänningsjusteringar för pan- och rälsförhöjningsfunktioner Inbyggt barrikadstopp Tumble avgradas för en smidig taktil känsla PRS Short (ca 7,5 " kollapsad, 13 " förlängd) Standard (ca 9 " kollapsad, 15 " förlängd) Double Pull (ca 9 " kollapsad, 18.5 " förlängd) Triple Pull (ca 14.5 " kollapsad, 36 " förlängd) Vikt: från 21 oz.
15499 SEK 0 15 499,00 kr *
Produkten kan beställas som restorder
Funktioner: Färg: Svart Material: Anodized Aluminum
Produktnr: EU2010404
MDT - Bipod - Ckye-pod Gen2 - RRS ARMS-17 Interface - Double-Pull - BLK
Tillverkarens produktnummer: 106246-BLK 682157410057 Om du är en jägare eller en tändsticksskytt som letar efter en spelförändrande utrustning, leta inte längre än MDT Bipod. Kvalitetshantverk och snabba, enkla justeringar med en hand gör denna bipod till den ultimata plattformen för stabilitet och mångsidighet. Efter mycket förväntan är vi stolta över att släppa MDT CKYE-POD Gen2. MDT CKYE-POD Gen2 lägger till låsbar panna och en rälsförhöjningsspänningsjusteringsknapp och är nu tumlad för en mjukare, mer taktil känsla. Kolla in videon nedan för en fullständig berättelse och översikt över MDT CKYE-POD Gen2.
12499 SEK 0 12 499,00 kr *
Specialbeställning
Funktioner: Färg: Svart Material: Anodized Aluminum Stil: Bipod
Produktnr: EU2010405
MDT - Bipod - Ckye-pod Gen2 - RRS ARMS-17 Interface - Triple-Pull - BLK
Tillverkarens produktnummer: 106247-BLK 682157410064 Om du är en jägare eller en tändsticksskytt som letar efter en spelförändrande utrustning, leta inte längre än MDT Bipod. Kvalitetshantverk och snabba, enkla justeringar med en hand gör denna bipod till den ultimata plattformen för stabilitet och mångsidighet. Efter mycket förväntan är vi stolta över att släppa MDT CKYE-POD Gen2. MDT CKYE-POD Gen2 lägger till låsbar panna och en rälsförhöjningsspänningsjusteringsknapp och är nu tumlad för en mjukare, mer taktil känsla. Kolla in videon nedan för en fullständig berättelse och översikt över MDT CKYE-POD Gen2.
15499 SEK 0 15 499,00 kr *
Specialbeställning
Funktioner: Färg: Svart Material: Anodized Aluminum Stil: Bipod
Produktnr: EU2010406
MDT - Bipod - Ckye-pod Gen2 - RRS ARMS-17 Interface - Standard Legs - BLK
Tillverkarens produktnummer: 106736-BLK 682157408122 Om du är en jägare eller en tändsticksskytt som letar efter en spelförändrande utrustning, leta inte längre än MDT Bipod. Kvalitetshantverk och snabba, enkla justeringar med en hand gör denna bipod till den ultimata plattformen för stabilitet och mångsidighet. Efter mycket förväntan är vi stolta över att släppa MDT CKYE-POD Gen2. MDT CKYE-POD Gen2 lägger till låsbar panna och en rälsförhöjningsspänningsjusteringsknapp och är nu tumlad för en mjukare, mer taktil känsla. Kolla in videon nedan för en fullständig berättelse och översikt över MDT CKYE-POD Gen2.
9399 SEK 0 9 399,00 kr *
Specialbeställning
Funktioner: Färg: Svart Material: Anodized Aluminum Stil: Bipod
Produktnr: EU2004339
MDT CKYE-POD Gen2 Bipod, Arca LH - PRS Short
Tillverkarens produktnummer: 105484-BLK 682157400782 Om du är en jägare eller en matchskytt som letar efter en spelförändrande utrustning, leta inte längre än MDT Bipod. Kvalitetshantverk och snabba, enkla justeringar med en hand gör denna bipod till den ultimata plattformen för stabilitet och mångsidighet. Denna bipod är ett verkligt konstverk med 3 låspositioner framifrån och bak - stuvade, vinklade och nedåt. MDT CKYE-POD är i en egen liga med snabb justerbar höjd med en hand, så att du kan uppnå från 4,5 " till 15,5 ", i kombination med 170 grader skränande, 360 graders panoreringskapacitet (slingsvivelversionen panorerar inte) och ett integrerat barrikadstopp. Blanda och matcha de oberoende benhöjderna och vinklarna för att skapa den perfekta skjutpositionen, varje gång.
7699 SEK 0 7 699,00 kr *
Meddela om tillgänglighet
Tyvärr kan produkten inte beställas.
Funktioner: Färg: Svart Material: Metal
Produktnr: EU2004340
MDT CKYE-POD Gen2 Bipod, RRS Mount - Standard
Tillverkarens produktnummer: 105487-BLK 682157400812 Om du är en jägare eller en matchskytt som letar efter en spelförändrande utrustning, leta inte längre än MDT Bipod. Kvalitetshantverk och snabba, enkla justeringar med en hand gör denna bipod till den ultimata plattformen för stabilitet och mångsidighet. Denna bipod är ett verkligt konstverk med 3 låspositioner framifrån och bak - stuvade, vinklade och nedåt. MDT CKYE-POD är i en egen liga med snabb justerbar höjd med en hand, så att du kan uppnå från 4,5 " till 15,5 ", i kombination med 170 grader skränande, 360 graders panoreringskapacitet (slingsvivelversionen panorerar inte) och ett integrerat barrikadstopp. Blanda och matcha de oberoende benhöjderna och vinklarna för att skapa den perfekta skjutpositionen, varje gång.
9199 SEK 0 9 199,00 kr *
Meddela om tillgänglighet
Tyvärr kan produkten inte beställas.
Funktioner: Färg: Svart Material: Metal
I lager Lagervara i Europa
599,00 kr * 459,00 kr - 849,00 kr*
Nyhetsbrev