Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige
611760661709 749018617
The Redding Premium Handgun 3-Die Set mate a Titanium Carbide-sizing die, a newly designed expander die containing the unique Redding expander plug now coated in TiN, Titanium Nitride for added surface hardness, lubricity and durability. The TiN coating will also reduce brass build up on the expander as well, an important improvement for high volume reloaders. The Redding Expander contains a unique series of processes it provides as it travels into the case itself. First a radius on its base eases entry into the case mouth.  Next a parallel expander section expands and true’s the case internally to create a perfect bearing surface for the bullet as it is seated. This also adds a more uniform bullet pull and start pressure as well.  Next is a small step, to properly align the bullet with the centerline of the cartridge case. This positions the bullet for proper contact with the seating micrometer, adding uniformity during actual seating process. Lastly, a flare is the final step on the Redding expander plug to further open the case mouth when using cast bullets so that they do not shave lead during the seating process. The final die in the set is a Seating Die, which has the added accessory Bullet Seating Micrometer for unmatched seating depth control and precision.  This die also contains either a taper or roll crimp for the appropriate cartridge. All three dies in the set also feature an enhanced lead-in for ease of use with progressive reloading presses.  
2749 3299 8 SEK
Produktnr: 749018617
REDDING 380 ACP PREMIUM HANDGUN DIE SET
Tillverkarens produktnummer: 66170 611760661709 Redding Premium Handgun 3-Die Set kombinerar en Titan Carbide-storleksmatris, en nydesignad expandermatris innehållande den unika Redding-expanderpluggen nu belagd med TiN, Titan Nitrid, för ökad ythårdhet, smörjning och hållbarhet. TiN-beläggningen kommer även minska uppbyggnad av mässing på expandern, vilket är en viktig förbättring för de som laddar om mycket. Redding-expanderpluggen genomgår en unik serie processer när den tränger in i hylsan. Först underlättar en radie vid dess bas inträdet i hylsans mun. Nästa steg är en parallell expandarsektion som expanderar och rätar ut hylsan inuti för att skapa en perfekt bäryta för kulan när den placeras. Detta bidrar också till en mer enhetlig kulkraft och starttryck. Därefter kommer ett litet steg för att rikta in kulan med mittlinjen av patronhylsan. Detta positionerar kulan för korrekt kontakt med sätesmikrometern, vilket ger enhetlighet under själva sätningsprocessen. Slutligen är en utvidgning det sista steget på Redding-expanderpluggen för att ytterligare öppna hylsans mun när gjutna kulor används, så att de inte skär bly under sätningsprocessen. Den sista matrisen i setet är en Sätesmatris, som har det tillagda tillbehöret Bullet Seating Micrometer för oöverträffad kontroll av sätesdjup och precision. Denna matris innehåller också antingen en taper eller roll crimp för den lämpliga patronen. Alla tre matriserna i setet har också en förbättrad inledning för enkel användning med progressiva omloaddningspressar.
2749 SEK 2 2 749,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Patron: 380 Auto (ACP)

Produktinformation

Patron: 380 Auto (ACP) Leveransvikt: 0,762kg Leveranshöjd: 51mm Leveransbredd: 127mm Leveranslängd: 152mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA



Produktnr: 100028774
REDDING 38 SPECIAL, 357 MAGNUM PREMIUM HANDGUN DIE SET
Tillverkarens produktnummer: 66184 611760661846 Redding Premium Handgun 3-Die Set kombinerar en Titan Carbide-storleksmatris, en nydesignad expandermatris innehållande den unika Redding-expanderpluggen nu belagd med TiN, Titan Nitrid, för ökad ythårdhet, smörjning och hållbarhet. TiN-beläggningen kommer även minska uppbyggnad av mässing på expandern, vilket är en viktig förbättring för de som laddar om mycket. Redding-expanderpluggen genomgår en unik serie processer när den tränger in i hylsan. Först underlättar en radie vid dess bas inträdet i hylsans mun. Nästa steg är en parallell expandarsektion som expanderar och rätar ut hylsan inuti för att skapa en perfekt bäryta för kulan när den placeras. Detta bidrar också till en mer enhetlig kulkraft och starttryck. Därefter kommer ett litet steg för att rikta in kulan med mittlinjen av patronhylsan. Detta positionerar kulan för korrekt kontakt med sätesmikrometern, vilket ger enhetlighet under själva sätningsprocessen. Slutligen är en utvidgning det sista steget på Redding-expanderpluggen för att ytterligare öppna hylsans mun när gjutna kulor används, så att de inte skär bly under sätningsprocessen. Den sista matrisen i setet är en Sätesmatris, som har det tillagda tillbehöret Bullet Seating Micrometer för oöverträffad kontroll av sätesdjup och precision. Denna matris innehåller också antingen en taper eller roll crimp för den lämpliga patronen. Alla tre matriserna i setet har också en förbättrad inledning för enkel användning med progressiva omloaddningspressar.
2999 SEK 11 2 999,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Patron: 357 Magnum, 38 Special
Produktnr: 100028778
REDDING 40 S&W, 10MM PREMIUM HANDGUN DIE SET
Tillverkarens produktnummer: 66253 611760662539 Redding Premium Handgun 3-Die Set kombinerar en Titan Carbide-storleksmatris, en nydesignad expandermatris innehållande den unika Redding-expanderpluggen nu belagd med TiN, Titan Nitrid, för ökad ythårdhet, smörjning och hållbarhet. TiN-beläggningen kommer även minska uppbyggnad av mässing på expandern, vilket är en viktig förbättring för de som laddar om mycket. Redding-expanderpluggen genomgår en unik serie processer när den tränger in i hylsan. Först underlättar en radie vid dess bas inträdet i hylsans mun. Nästa steg är en parallell expandarsektion som expanderar och rätar ut hylsan inuti för att skapa en perfekt bäryta för kulan när den placeras. Detta bidrar också till en mer enhetlig kulkraft och starttryck. Därefter kommer ett litet steg för att rikta in kulan med mittlinjen av patronhylsan. Detta positionerar kulan för korrekt kontakt med sätesmikrometern, vilket ger enhetlighet under själva sätningsprocessen. Slutligen är en utvidgning det sista steget på Redding-expanderpluggen för att ytterligare öppna hylsans mun när gjutna kulor används, så att de inte skär bly under sätningsprocessen. Den sista matrisen i setet är en Sätesmatris, som har det tillagda tillbehöret Bullet Seating Micrometer för oöverträffad kontroll av sätesdjup och precision. Denna matris innehåller också antingen en taper eller roll crimp för den lämpliga patronen. Alla tre matriserna i setet har också en förbättrad inledning för enkel användning med progressiva omloaddningspressar.
2999 SEK 3 2 999,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
3 st. i centrallagret.
Funktioner: Patron: 10 mm Auto, 40 S&W
Produktnr: 100028777
REDDING 44 SPECIAL, 44 MAGNUM PREMIUM HANDGUN DIE SET
Tillverkarens produktnummer: 66194 611760661945 Redding Premium Handgun 3-Die Set kombinerar en Titan Carbide-storleksmatris, en nydesignad expandermatris innehållande den unika Redding-expanderpluggen nu belagd med TiN, Titan Nitrid, för ökad ythårdhet, smörjning och hållbarhet. TiN-beläggningen kommer även minska uppbyggnad av mässing på expandern, vilket är en viktig förbättring för de som laddar om mycket. Redding-expanderpluggen genomgår en unik serie processer när den tränger in i hylsan. Först underlättar en radie vid dess bas inträdet i hylsans mun. Nästa steg är en parallell expandarsektion som expanderar och rätar ut hylsan inuti för att skapa en perfekt bäryta för kulan när den placeras. Detta bidrar också till en mer enhetlig kulkraft och starttryck. Därefter kommer ett litet steg för att rikta in kulan med mittlinjen av patronhylsan. Detta positionerar kulan för korrekt kontakt med sätesmikrometern, vilket ger enhetlighet under själva sätningsprocessen. Slutligen är en utvidgning det sista steget på Redding-expanderpluggen för att ytterligare öppna hylsans mun när gjutna kulor används, så att de inte skär bly under sätningsprocessen. Den sista matrisen i setet är en Sätesmatris, som har det tillagda tillbehöret Bullet Seating Micrometer för oöverträffad kontroll av sätesdjup och precision. Denna matris innehåller också antingen en taper eller roll crimp för den lämpliga patronen. Alla tre matriserna i setet har också en förbättrad inledning för enkel användning med progressiva omloaddningspressar.
2999 SEK 3 2 999,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
3 st. i centrallagret.
Funktioner: Patron: 44 Magnum, 44 Special
Produktnr: 100028775
REDDING 45 ACP PREMIUM HANDGUN DIE SET
Tillverkarens produktnummer: 66189 611760661891 Redding Premium Handgun 3-Die Set kombinerar en Titan Carbide-storleksmatris, en nydesignad expandermatris innehållande den unika Redding-expanderpluggen nu belagd med TiN, Titan Nitrid, för ökad ythårdhet, smörjning och hållbarhet. TiN-beläggningen kommer även minska uppbyggnad av mässing på expandern, vilket är en viktig förbättring för de som laddar om mycket. Redding-expanderpluggen genomgår en unik serie processer när den tränger in i hylsan. Först underlättar en radie vid dess bas inträdet i hylsans mun. Nästa steg är en parallell expandarsektion som expanderar och rätar ut hylsan inuti för att skapa en perfekt bäryta för kulan när den placeras. Detta bidrar också till en mer enhetlig kulkraft och starttryck. Därefter kommer ett litet steg för att rikta in kulan med mittlinjen av patronhylsan. Detta positionerar kulan för korrekt kontakt med sätesmikrometern, vilket ger enhetlighet under själva sätningsprocessen. Slutligen är en utvidgning det sista steget på Redding-expanderpluggen för att ytterligare öppna hylsans mun när gjutna kulor används, så att de inte skär bly under sätningsprocessen. Den sista matrisen i setet är en Sätesmatris, som har det tillagda tillbehöret Bullet Seating Micrometer för oöverträffad kontroll av sätesdjup och precision. Denna matris innehåller också antingen en taper eller roll crimp för den lämpliga patronen. Alla tre matriserna i setet har också en förbättrad inledning för enkel användning med progressiva omloaddningspressar.
2999 SEK 2 2 999,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Patron: 45 Auto (ACP)
Produktnr: 100028776
REDDING 45 COLT PREMIUM HANDGUN DIE SET
Tillverkarens produktnummer: 66191 611760661914 Redding Premium Handgun 3-Die Set kombinerar en Titan Carbide-storleksmatris, en nydesignad expandermatris innehållande den unika Redding-expanderpluggen nu belagd med TiN, Titan Nitrid, för ökad ythårdhet, smörjning och hållbarhet. TiN-beläggningen kommer även minska uppbyggnad av mässing på expandern, vilket är en viktig förbättring för de som laddar om mycket. Redding-expanderpluggen genomgår en unik serie processer när den tränger in i hylsan. Först underlättar en radie vid dess bas inträdet i hylsans mun. Nästa steg är en parallell expandarsektion som expanderar och rätar ut hylsan inuti för att skapa en perfekt bäryta för kulan när den placeras. Detta bidrar också till en mer enhetlig kulkraft och starttryck. Därefter kommer ett litet steg för att rikta in kulan med mittlinjen av patronhylsan. Detta positionerar kulan för korrekt kontakt med sätesmikrometern, vilket ger enhetlighet under själva sätningsprocessen. Slutligen är en utvidgning det sista steget på Redding-expanderpluggen för att ytterligare öppna hylsans mun när gjutna kulor används, så att de inte skär bly under sätningsprocessen. Den sista matrisen i setet är en Sätesmatris, som har det tillagda tillbehöret Bullet Seating Micrometer för oöverträffad kontroll av sätesdjup och precision. Denna matris innehåller också antingen en taper eller roll crimp för den lämpliga patronen. Alla tre matriserna i setet har också en förbättrad inledning för enkel användning med progressiva omloaddningspressar.
2999 SEK 2 2 999,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Patron: 45 (Long) Colt
Produktnr: 100028773
REDDING 9MM LUGER PREMIUM HANDGUN DIE SET
Tillverkarens produktnummer: 66172 611760661723 Redding Premium Handgun 3-Die Set kombinerar en Titan Carbide-storleksmatris, en nydesignad expandermatris innehållande den unika Redding-expanderpluggen nu belagd med TiN, Titan Nitrid, för ökad ythårdhet, smörjning och hållbarhet. TiN-beläggningen kommer även minska uppbyggnad av mässing på expandern, vilket är en viktig förbättring för de som laddar om mycket. Redding-expanderpluggen genomgår en unik serie processer när den tränger in i hylsan. Först underlättar en radie vid dess bas inträdet i hylsans mun. Nästa steg är en parallell expandarsektion som expanderar och rätar ut hylsan inuti för att skapa en perfekt bäryta för kulan när den placeras. Detta bidrar också till en mer enhetlig kulkraft och starttryck. Därefter kommer ett litet steg för att rikta in kulan med mittlinjen av patronhylsan. Detta positionerar kulan för korrekt kontakt med sätesmikrometern, vilket ger enhetlighet under själva sätningsprocessen. Slutligen är en utvidgning det sista steget på Redding-expanderpluggen för att ytterligare öppna hylsans mun när gjutna kulor används, så att de inte skär bly under sätningsprocessen. Den sista matrisen i setet är en Sätesmatris, som har det tillagda tillbehöret Bullet Seating Micrometer för oöverträffad kontroll av sätesdjup och precision. Denna matris innehåller också antingen en taper eller roll crimp för den lämpliga patronen. Alla tre matriserna i setet har också en förbättrad inledning för enkel användning med progressiva omloaddningspressar.
3299 SEK 2 3 299,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Patron: 9 mm Luger
Produktnr: 749018618
REDDING 32 S&W, 32 H&R MAG PREMIUM HANDGUN DIE SET
Tillverkarens produktnummer: 66162 611760661624 Redding Premium Handgun 3-Die Set kombinerar en Titan Carbide-storleksmatris, en nydesignad expandermatris innehållande den unika Redding-expanderpluggen nu belagd med TiN, Titan Nitrid, för ökad ythårdhet, smörjning och hållbarhet. TiN-beläggningen kommer även minska uppbyggnad av mässing på expandern, vilket är en viktig förbättring för de som laddar om mycket. Redding-expanderpluggen genomgår en unik serie processer när den tränger in i hylsan. Först underlättar en radie vid dess bas inträdet i hylsans mun. Nästa steg är en parallell expandarsektion som expanderar och rätar ut hylsan inuti för att skapa en perfekt bäryta för kulan när den placeras. Detta bidrar också till en mer enhetlig kulkraft och starttryck. Därefter kommer ett litet steg för att rikta in kulan med mittlinjen av patronhylsan. Detta positionerar kulan för korrekt kontakt med sätesmikrometern, vilket ger enhetlighet under själva sätningsprocessen. Slutligen är en utvidgning det sista steget på Redding-expanderpluggen för att ytterligare öppna hylsans mun när gjutna kulor används, så att de inte skär bly under sätningsprocessen. Den sista matrisen i setet är en Sätesmatris, som har det tillagda tillbehöret Bullet Seating Micrometer för oöverträffad kontroll av sätesdjup och precision. Denna matris innehåller också antingen en taper eller roll crimp för den lämpliga patronen. Alla tre matriserna i setet har också en förbättrad inledning för enkel användning med progressiva omloaddningspressar.
2999 SEK 2 2 999,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Patron: 32 H&R Magnum, 32 S&W
The Redding Premium Handgun 3-Die Set mate a Titanium Carbide-sizing die, a newly designed expander die containing the unique Redding expander plug now coated in TiN, Titanium Nitride for added surface hardness, lubricity and durability. The TiN coating will also reduce brass build up on the expander as well, an important improvement for high volume reloaders. The Redding Expander contains a unique series of processes it provides as it travels into the case itself. First a radius on its base eases entry into the case mouth.  Next a parallel expander section expands and true’s the case internally to create a perfect bearing surface for the bullet as it is seated. This also adds a more uniform bullet pull and start pressure as well.  Next is a small step, to properly align the bullet with the centerline of the cartridge case. This positions the bullet for proper contact with the seating micrometer, adding uniformity during actual seating process. Lastly, a flare is the final step on the Redding expander plug to further open the case mouth when using cast bullets so that they do not shave lead during the seating process. The final die in the set is a Seating Die, which has the added accessory Bullet Seating Micrometer for unmatched seating depth control and precision.  This die also contains either a taper or roll crimp for the appropriate cartridge. All three dies in the set also feature an enhanced lead-in for ease of use with progressive reloading presses.  
Nyhetsbrev