Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige
430104680
Liberty Dynamic Flashbang Pouch The Liberty Dynamic Flashbang Pouch is a purpose-built storage solution for the Liberty Dynamic Flash Bang Grenade, but with a rectangular profile that is similar in size to many other common items found on the battlefield, this pouch can effectively store a wide variety of other items. 556 magazines, certain ATAK devices, and cell phones will all work with this pouch. The internal dimensions are 2” wide x 7” tall x 1” deep. However, the elastic sides on the pouch and the adjustable top allow it to accommodate larger items (i.e. a Kagwerks EUD case measuring 3.5” wide). The MOLLE backer takes up two columns and features a split MOLLE bar on the second row so it can be configured as a belt pass-through for various belt widths. The top flap of the pouch can be stowed inside the pouch so the user can use it as an open-top storage solution, or install the included shock cord retaining tab. This pouch is also a great alternative to the MPRC Mk5 if you are using small handsets like the Baofeng UV-5R or similar radios. When configured with an open top and shock cord retaining tab it will accommodate aftermarket antennae and PTT wiring wile maintaining access to the radios top-mounted knob.
949 949 6 SEK
Produktnr: 430104680
SPIRITUS SYSTEMS LIBERTY DYNAMIC FLASH BANG POUCH RANGER GREEN
Tillverkarens produktnummer: PO-FL-RG Liberty Dynamic Flashbang Pouch är en specialbyggd förvaringslösning för Liberty Dynamic Flash Bang Granat, men med en rektangulär profil som liknar många andra vanliga föremål som finns på slagfältet, kan denna pouch effektivt förvara en mängd olika föremål. 556 magasin, vissa ATAK-enheter och mobiltelefoner passar alla i denna pouch. De inre måtten är 5 cm bred x 18 cm hög x 2,5 cm djup. Tack vare de elastiska sidorna på pouchen och det justerbara överdraget kan den dock rymma större föremål (t.ex. ett Kagwerks EUD-fodral som är 9 cm brett). MOLLE-baksidan tar upp två kolumner och har en delad MOLLE-stång på andra raden så att den kan konfigureras som en bältesgenomföring för olika bältesbredder. Lockets överdel på pouchen kan förvaras inuti pouchen så att användaren kan använda den som en öppen förvaringslösning, eller installera den medföljande stötdämpande snörhållaren. Denna pouch är också ett utmärkt alternativ till MPRC Mk5 om du använder små handapparater som Baofeng UV-5R eller liknande radioapparater. När den är konfigurerad med öppen topp och stötdämpande snörhållare kommer den att rymma eftermarknadsantenner och PTT-kablage samtidigt som den ger tillgång till radioapparatens knopp monterad på toppen.
949 SEK 11 949,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Ranger grön

Produktinformation

Färg: Ranger grön Leveransvikt: 0,077kg Leveranshöjd: 19mm Leveransbredd: 140mm Leveranslängd: 241mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA



Produktnr: 430104676
SPIRITUS SYSTEMS LIBERTY DYNAMIC FLASH BANG POUCH BLACK
Tillverkarens produktnummer: PO-FL-BK Liberty Dynamic Flashbang Pouch är en specialbyggd förvaringslösning för Liberty Dynamic Flash Bang Granat, men med en rektangulär profil som liknar många andra vanliga föremål som finns på slagfältet, kan denna pouch effektivt förvara en mängd olika föremål. 556 magasin, vissa ATAK-enheter och mobiltelefoner passar alla i denna pouch. De inre måtten är 5 cm bred x 18 cm hög x 2,5 cm djup. Tack vare de elastiska sidorna på pouchen och det justerbara överdraget kan den dock rymma större föremål (t.ex. ett Kagwerks EUD-fodral som är 9 cm brett). MOLLE-baksidan tar upp två kolumner och har en delad MOLLE-stång på andra raden så att den kan konfigureras som en bältesgenomföring för olika bältesbredder. Lockets överdel på pouchen kan förvaras inuti pouchen så att användaren kan använda den som en öppen förvaringslösning, eller installera den medföljande stötdämpande snörhållaren. Denna pouch är också ett utmärkt alternativ till MPRC Mk5 om du använder små handapparater som Baofeng UV-5R eller liknande radioapparater. När den är konfigurerad med öppen topp och stötdämpande snörhållare kommer den att rymma eftermarknadsantenner och PTT-kablage samtidigt som den ger tillgång till radioapparatens knopp monterad på toppen.
949 SEK 5 949,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
5 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Svart
Produktnr: 430104677
SPIRITUS SYSTEMS LIBERTY DYNAMIC FLASH BANG POUCH COYOTE BROWN
Tillverkarens produktnummer: PO-FL-CB Liberty Dynamic Flashbang Pouch är en specialbyggd förvaringslösning för Liberty Dynamic Flash Bang Granat, men med en rektangulär profil som liknar många andra vanliga föremål som finns på slagfältet, kan denna pouch effektivt förvara en mängd olika föremål. 556 magasin, vissa ATAK-enheter och mobiltelefoner passar alla i denna pouch. De inre måtten är 5 cm bred x 18 cm hög x 2,5 cm djup. Tack vare de elastiska sidorna på pouchen och det justerbara överdraget kan den dock rymma större föremål (t.ex. ett Kagwerks EUD-fodral som är 9 cm brett). MOLLE-baksidan tar upp två kolumner och har en delad MOLLE-stång på andra raden så att den kan konfigureras som en bältesgenomföring för olika bältesbredder. Lockets överdel på pouchen kan förvaras inuti pouchen så att användaren kan använda den som en öppen förvaringslösning, eller installera den medföljande stötdämpande snörhållaren. Denna pouch är också ett utmärkt alternativ till MPRC Mk5 om du använder små handapparater som Baofeng UV-5R eller liknande radioapparater. När den är konfigurerad med öppen topp och stötdämpande snörhållare kommer den att rymma eftermarknadsantenner och PTT-kablage samtidigt som den ger tillgång till radioapparatens knopp monterad på toppen.
949 SEK 3 949,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
3 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Coyote Brun
Produktnr: 430104678
SPIRITUS SYSTEMS LIBERTY DYNAMIC FLASH BANG POUCH MULTICAM BLACK
Tillverkarens produktnummer: PO-FL-MB Liberty Dynamic Flashbang Pouch är en specialbyggd förvaringslösning för Liberty Dynamic Flash Bang Granat, men med en rektangulär profil som liknar många andra vanliga föremål som finns på slagfältet, kan denna pouch effektivt förvara en mängd olika föremål. 556 magasin, vissa ATAK-enheter och mobiltelefoner passar alla i denna pouch. De inre måtten är 5 cm bred x 18 cm hög x 2,5 cm djup. Tack vare de elastiska sidorna på pouchen och det justerbara överdraget kan den dock rymma större föremål (t.ex. ett Kagwerks EUD-fodral som är 9 cm brett). MOLLE-baksidan tar upp två kolumner och har en delad MOLLE-stång på andra raden så att den kan konfigureras som en bältesgenomföring för olika bältesbredder. Lockets överdel på pouchen kan förvaras inuti pouchen så att användaren kan använda den som en öppen förvaringslösning, eller installera den medföljande stötdämpande snörhållaren. Denna pouch är också ett utmärkt alternativ till MPRC Mk5 om du använder små handapparater som Baofeng UV-5R eller liknande radioapparater. När den är konfigurerad med öppen topp och stötdämpande snörhållare kommer den att rymma eftermarknadsantenner och PTT-kablage samtidigt som den ger tillgång till radioapparatens knopp monterad på toppen.
949 SEK 11 949,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Black
Produktnr: 430104681
SPIRITUS SYSTEMS LIBERTY DYNAMIC FLASH BANG POUCH WOLF GREY
Tillverkarens produktnummer: PO-FL-WG Liberty Dynamic Flashbang Pouch är en specialbyggd förvaringslösning för Liberty Dynamic Flash Bang Granat, men med en rektangulär profil som liknar många andra vanliga föremål som finns på slagfältet, kan denna pouch effektivt förvara en mängd olika föremål. 556 magasin, vissa ATAK-enheter och mobiltelefoner passar alla i denna pouch. De inre måtten är 5 cm bred x 18 cm hög x 2,5 cm djup. Tack vare de elastiska sidorna på pouchen och det justerbara överdraget kan den dock rymma större föremål (t.ex. ett Kagwerks EUD-fodral som är 9 cm brett). MOLLE-baksidan tar upp två kolumner och har en delad MOLLE-stång på andra raden så att den kan konfigureras som en bältesgenomföring för olika bältesbredder. Lockets överdel på pouchen kan förvaras inuti pouchen så att användaren kan använda den som en öppen förvaringslösning, eller installera den medföljande stötdämpande snörhållaren. Denna pouch är också ett utmärkt alternativ till MPRC Mk5 om du använder små handapparater som Baofeng UV-5R eller liknande radioapparater. När den är konfigurerad med öppen topp och stötdämpande snörhållare kommer den att rymma eftermarknadsantenner och PTT-kablage samtidigt som den ger tillgång till radioapparatens knopp monterad på toppen.
949 SEK 5 949,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
5 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Wolf Grey
Produktnr: 430104679
SPIRITUS SYSTEMS LIBERTY DYNAMIC FLASH BANG POUCH MULTICAM
Tillverkarens produktnummer: PO-FL-MC Liberty Dynamic Flashbang Pouch är en specialbyggd förvaringslösning för Liberty Dynamic Flash Bang Granat, men med en rektangulär profil som liknar många andra vanliga föremål som finns på slagfältet, kan denna pouch effektivt förvara en mängd olika föremål. 556 magasin, vissa ATAK-enheter och mobiltelefoner passar alla i denna pouch. De inre måtten är 5 cm bred x 18 cm hög x 2,5 cm djup. Tack vare de elastiska sidorna på pouchen och det justerbara överdraget kan den dock rymma större föremål (t.ex. ett Kagwerks EUD-fodral som är 9 cm brett). MOLLE-baksidan tar upp två kolumner och har en delad MOLLE-stång på andra raden så att den kan konfigureras som en bältesgenomföring för olika bältesbredder. Lockets överdel på pouchen kan förvaras inuti pouchen så att användaren kan använda den som en öppen förvaringslösning, eller installera den medföljande stötdämpande snörhållaren. Denna pouch är också ett utmärkt alternativ till MPRC Mk5 om du använder små handapparater som Baofeng UV-5R eller liknande radioapparater. När den är konfigurerad med öppen topp och stötdämpande snörhållare kommer den att rymma eftermarknadsantenner och PTT-kablage samtidigt som den ger tillgång till radioapparatens knopp monterad på toppen.
949 SEK 0 949,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam
Liberty Dynamic Flashbang Pouch The Liberty Dynamic Flashbang Pouch is a purpose-built storage solution for the Liberty Dynamic Flash Bang Grenade, but with a rectangular profile that is similar in size to many other common items found on the battlefield, this pouch can effectively store a wide variety of other items. 556 magazines, certain ATAK devices, and cell phones will all work with this pouch. The internal dimensions are 2” wide x 7” tall x 1” deep. However, the elastic sides on the pouch and the adjustable top allow it to accommodate larger items (i.e. a Kagwerks EUD case measuring 3.5” wide). The MOLLE backer takes up two columns and features a split MOLLE bar on the second row so it can be configured as a belt pass-through for various belt widths. The top flap of the pouch can be stowed inside the pouch so the user can use it as an open-top storage solution, or install the included shock cord retaining tab. This pouch is also a great alternative to the MPRC Mk5 if you are using small handsets like the Baofeng UV-5R or similar radios. When configured with an open top and shock cord retaining tab it will accommodate aftermarket antennae and PTT wiring wile maintaining access to the radios top-mounted knob.
Nyhetsbrev