Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige
430101105
The Micro Fight Chassis MkV is a small and lightweight chassis that can be used as either a standalone magazine placard on a plate carrier, or the central hub for a chest rig when other Spiritus Systems components are used. The MkV is a single cell placard-style chassis that is built with all-new materials and manufacturing processes. The design features MOLLE on the front and sides to accommodate additional magazine pouches. Tourniquets and other equipment can also be stowed outboard with our universal retention kit, and a row of anchor points along the top opening will interface with our magazine bungee retention kit to secure any caliber of weapon. The main cell of the MkV Chassis is lined with loop Velcro on both sides and will accommodate all of Spiritus Systems’ magazine inserts. Versatile and Scalable The Micro Fight Chest Rig MkV will interface with the whole line of Spiritus Systems chest rig and plate carrier components. The footprint of the MkV is identical to the Mk4 and will seamlessly connect with Expander Wings, LV/119 plate bags, and the Thing 1 and Thing 2. The MkV is extremely capable as a low-bulk solution for environments where space and weight command a premium. However, the product’s modularity and compatibility with all Spiritus Accessories allow the micro fight to scale from a minimalistic magazine carrier to a full-fledged plate carrier system, or various sustainment and comms-focused chest rigs. The CCS Pouch The MkV can be combined with its companion product, the CCS Pouch. The CCS pouch is a full-featured GP Pouch that vastly improves upon the legacy front cell’s functionality, and storage capacity. For those that do not need a GP Pouch solution, the MkV’s MOLLE front will accept any 3rd party magazine holders or other pouches
1249 1249 9 SEK
Produktnr: 430101105
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK5 - BLACK
Tillverkarens produktnummer: CR-MF-BK-05 Micro Fight Chassis MkV är ett litet och lätt chassi som kan användas antingen som en fristående magasinhållare på en skottsäker väst, eller som central nav för en chest rig när andra komponenter från Spiritus Systems används. MkV är ett enfacks chassi i placard-stil som är byggt med helt nya material och tillverkningsprocesser. Designen har MOLLE på framsidan och sidorna för att rymma ytterligare magasinfickor. Turniker och annan utrustning kan också förvaras externt med vårt universella förvaringskit, och en rad förankringspunkter längs med toppöppningen kommer att passa ihop med vårt magasinhållningskit med bungee för att säkra ammunition av vilken kaliber som helst. Huvudfacket på MkV Chassis är fodrat med loop-Velcro på båda sidor och kommer att rymma alla Spiritus Systems magasinsinsatser. Mångsidig och skalbar Micro Fight Chest Rig MkV kommer att passa ihop med hela linjen av Spiritus Systems chest rig och skottsäkra västkomponenter. Fotavtrycket för MkV är identiskt med Mk4 och kommer att ansluta sömlöst med Expander Wings, LV/119 plattväskor och Thing 1 och Thing 2. MkV är extremt kapabel som en lösning med låg volym för miljöer där utrymme och vikt är av största vikt. Dock tillåter produktens modularitet och kompatibilitet med alla Spiritus-tillbehör att micro fight kan skalas från en minimalistisk magasinbärare till ett fullfjädrat skottsäkert västsystem, eller olika chest rigs inriktade på uppehåll och kommunikation. CCS Pouch MkV kan kombineras med sin kompanjonprodukt, CCS Pouch. CCS-påsen är en fullfjädrad GP-påse som väsentligt förbättrar den äldre frontcellens funktionalitet och lagringskapacitet. För de som inte behöver en GP-påslösning, kommer MkV:s MOLLE-framsida att acceptera vilka tredjeparts magasinhållare eller andra påsar som helst.
1249 SEK 5 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
5 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Svart

Produktinformation

Färg: Svart Leveransvikt: 0,172kg Leveranshöjd: 38mm Leveransbredd: 216mm Leveranslängd: 330mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA



Produktnr: 430101106
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK5 - COYOTE BROWN
Tillverkarens produktnummer: CR-MF-CB-05 Micro Fight Chassis MkV är ett litet och lätt chassi som kan användas antingen som en fristående magasinhållare på en skottsäker väst, eller som central nav för en chest rig när andra komponenter från Spiritus Systems används. MkV är ett enfacks chassi i placard-stil som är byggt med helt nya material och tillverkningsprocesser. Designen har MOLLE på framsidan och sidorna för att rymma ytterligare magasinfickor. Turniker och annan utrustning kan också förvaras externt med vårt universella förvaringskit, och en rad förankringspunkter längs med toppöppningen kommer att passa ihop med vårt magasinhållningskit med bungee för att säkra ammunition av vilken kaliber som helst. Huvudfacket på MkV Chassis är fodrat med loop-Velcro på båda sidor och kommer att rymma alla Spiritus Systems magasinsinsatser. Mångsidig och skalbar Micro Fight Chest Rig MkV kommer att passa ihop med hela linjen av Spiritus Systems chest rig och skottsäkra västkomponenter. Fotavtrycket för MkV är identiskt med Mk4 och kommer att ansluta sömlöst med Expander Wings, LV/119 plattväskor och Thing 1 och Thing 2. MkV är extremt kapabel som en lösning med låg volym för miljöer där utrymme och vikt är av största vikt. Dock tillåter produktens modularitet och kompatibilitet med alla Spiritus-tillbehör att micro fight kan skalas från en minimalistisk magasinbärare till ett fullfjädrat skottsäkert västsystem, eller olika chest rigs inriktade på uppehåll och kommunikation. CCS Pouch MkV kan kombineras med sin kompanjonprodukt, CCS Pouch. CCS-påsen är en fullfjädrad GP-påse som väsentligt förbättrar den äldre frontcellens funktionalitet och lagringskapacitet. För de som inte behöver en GP-påslösning, kommer MkV:s MOLLE-framsida att acceptera vilka tredjeparts magasinhållare eller andra påsar som helst.
1249 SEK 7 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
7 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Coyote Brun
Produktnr: 430101107
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK5 - MULTICAM BLACK
Tillverkarens produktnummer: CR-MF-MB-05 Micro Fight Chassis MkV är ett litet och lätt chassi som kan användas antingen som en fristående magasinhållare på en skottsäker väst, eller som central nav för en chest rig när andra komponenter från Spiritus Systems används. MkV är ett enfacks chassi i placard-stil som är byggt med helt nya material och tillverkningsprocesser. Designen har MOLLE på framsidan och sidorna för att rymma ytterligare magasinfickor. Turniker och annan utrustning kan också förvaras externt med vårt universella förvaringskit, och en rad förankringspunkter längs med toppöppningen kommer att passa ihop med vårt magasinhållningskit med bungee för att säkra ammunition av vilken kaliber som helst. Huvudfacket på MkV Chassis är fodrat med loop-Velcro på båda sidor och kommer att rymma alla Spiritus Systems magasinsinsatser. Mångsidig och skalbar Micro Fight Chest Rig MkV kommer att passa ihop med hela linjen av Spiritus Systems chest rig och skottsäkra västkomponenter. Fotavtrycket för MkV är identiskt med Mk4 och kommer att ansluta sömlöst med Expander Wings, LV/119 plattväskor och Thing 1 och Thing 2. MkV är extremt kapabel som en lösning med låg volym för miljöer där utrymme och vikt är av största vikt. Dock tillåter produktens modularitet och kompatibilitet med alla Spiritus-tillbehör att micro fight kan skalas från en minimalistisk magasinbärare till ett fullfjädrat skottsäkert västsystem, eller olika chest rigs inriktade på uppehåll och kommunikation. CCS Pouch MkV kan kombineras med sin kompanjonprodukt, CCS Pouch. CCS-påsen är en fullfjädrad GP-påse som väsentligt förbättrar den äldre frontcellens funktionalitet och lagringskapacitet. För de som inte behöver en GP-påslösning, kommer MkV:s MOLLE-framsida att acceptera vilka tredjeparts magasinhållare eller andra påsar som helst.
1249 SEK 5 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
5 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Black
Produktnr: 430101110
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK5 - WOLF GREY
Tillverkarens produktnummer: CR-MF-WG-05 Micro Fight Chassis MkV är ett litet och lätt chassi som kan användas antingen som en fristående magasinhållare på en skottsäker väst, eller som central nav för en chest rig när andra komponenter från Spiritus Systems används. MkV är ett enfacks chassi i placard-stil som är byggt med helt nya material och tillverkningsprocesser. Designen har MOLLE på framsidan och sidorna för att rymma ytterligare magasinfickor. Turniker och annan utrustning kan också förvaras externt med vårt universella förvaringskit, och en rad förankringspunkter längs med toppöppningen kommer att passa ihop med vårt magasinhållningskit med bungee för att säkra ammunition av vilken kaliber som helst. Huvudfacket på MkV Chassis är fodrat med loop-Velcro på båda sidor och kommer att rymma alla Spiritus Systems magasinsinsatser. Mångsidig och skalbar Micro Fight Chest Rig MkV kommer att passa ihop med hela linjen av Spiritus Systems chest rig och skottsäkra västkomponenter. Fotavtrycket för MkV är identiskt med Mk4 och kommer att ansluta sömlöst med Expander Wings, LV/119 plattväskor och Thing 1 och Thing 2. MkV är extremt kapabel som en lösning med låg volym för miljöer där utrymme och vikt är av största vikt. Dock tillåter produktens modularitet och kompatibilitet med alla Spiritus-tillbehör att micro fight kan skalas från en minimalistisk magasinbärare till ett fullfjädrat skottsäkert västsystem, eller olika chest rigs inriktade på uppehåll och kommunikation. CCS Pouch MkV kan kombineras med sin kompanjonprodukt, CCS Pouch. CCS-påsen är en fullfjädrad GP-påse som väsentligt förbättrar den äldre frontcellens funktionalitet och lagringskapacitet. För de som inte behöver en GP-påslösning, kommer MkV:s MOLLE-framsida att acceptera vilka tredjeparts magasinhållare eller andra påsar som helst.
1249 SEK 10 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Wolf Grey
Produktnr: 430104947
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK5 MULTICAM ARID
Tillverkarens produktnummer: CR-MF-MA-05 Micro Fight Chassis MkV är ett litet och lätt chassi som kan användas antingen som en fristående magasinhållare på en skottsäker väst, eller som central nav för en chest rig när andra komponenter från Spiritus Systems används. MkV är ett enfacks chassi i placard-stil som är byggt med helt nya material och tillverkningsprocesser. Designen har MOLLE på framsidan och sidorna för att rymma ytterligare magasinfickor. Turniker och annan utrustning kan också förvaras externt med vårt universella förvaringskit, och en rad förankringspunkter längs med toppöppningen kommer att passa ihop med vårt magasinhållningskit med bungee för att säkra ammunition av vilken kaliber som helst. Huvudfacket på MkV Chassis är fodrat med loop-Velcro på båda sidor och kommer att rymma alla Spiritus Systems magasinsinsatser. Mångsidig och skalbar Micro Fight Chest Rig MkV kommer att passa ihop med hela linjen av Spiritus Systems chest rig och skottsäkra västkomponenter. Fotavtrycket för MkV är identiskt med Mk4 och kommer att ansluta sömlöst med Expander Wings, LV/119 plattväskor och Thing 1 och Thing 2. MkV är extremt kapabel som en lösning med låg volym för miljöer där utrymme och vikt är av största vikt. Dock tillåter produktens modularitet och kompatibilitet med alla Spiritus-tillbehör att micro fight kan skalas från en minimalistisk magasinbärare till ett fullfjädrat skottsäkert västsystem, eller olika chest rigs inriktade på uppehåll och kommunikation. CCS Pouch MkV kan kombineras med sin kompanjonprodukt, CCS Pouch. CCS-påsen är en fullfjädrad GP-påse som väsentligt förbättrar den äldre frontcellens funktionalitet och lagringskapacitet. För de som inte behöver en GP-påslösning, kommer MkV:s MOLLE-framsida att acceptera vilka tredjeparts magasinhållare eller andra påsar som helst.
1249 SEK 12 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Arid
Produktnr: 430104948
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK5 MULTICAM TROPIC
Tillverkarens produktnummer: CR-MF-MT-05 Micro Fight Chassis MkV är ett litet och lätt chassi som kan användas antingen som en fristående magasinhållare på en skottsäker väst, eller som central nav för en chest rig när andra komponenter från Spiritus Systems används. MkV är ett enfacks chassi i placard-stil som är byggt med helt nya material och tillverkningsprocesser. Designen har MOLLE på framsidan och sidorna för att rymma ytterligare magasinfickor. Turniker och annan utrustning kan också förvaras externt med vårt universella förvaringskit, och en rad förankringspunkter längs med toppöppningen kommer att passa ihop med vårt magasinhållningskit med bungee för att säkra ammunition av vilken kaliber som helst. Huvudfacket på MkV Chassis är fodrat med loop-Velcro på båda sidor och kommer att rymma alla Spiritus Systems magasinsinsatser. Mångsidig och skalbar Micro Fight Chest Rig MkV kommer att passa ihop med hela linjen av Spiritus Systems chest rig och skottsäkra västkomponenter. Fotavtrycket för MkV är identiskt med Mk4 och kommer att ansluta sömlöst med Expander Wings, LV/119 plattväskor och Thing 1 och Thing 2. MkV är extremt kapabel som en lösning med låg volym för miljöer där utrymme och vikt är av största vikt. Dock tillåter produktens modularitet och kompatibilitet med alla Spiritus-tillbehör att micro fight kan skalas från en minimalistisk magasinbärare till ett fullfjädrat skottsäkert västsystem, eller olika chest rigs inriktade på uppehåll och kommunikation. CCS Pouch MkV kan kombineras med sin kompanjonprodukt, CCS Pouch. CCS-påsen är en fullfjädrad GP-påse som väsentligt förbättrar den äldre frontcellens funktionalitet och lagringskapacitet. För de som inte behöver en GP-påslösning, kommer MkV:s MOLLE-framsida att acceptera vilka tredjeparts magasinhållare eller andra påsar som helst.
1249 SEK 12 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Tropic
Produktnr: 430104949
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK5 WOODLAND
Tillverkarens produktnummer: CR-MF-WD-05 Micro Fight Chassis MkV är ett litet och lätt chassi som kan användas antingen som en fristående magasinhållare på en skottsäker väst, eller som central nav för en chest rig när andra komponenter från Spiritus Systems används. MkV är ett enfacks chassi i placard-stil som är byggt med helt nya material och tillverkningsprocesser. Designen har MOLLE på framsidan och sidorna för att rymma ytterligare magasinfickor. Turniker och annan utrustning kan också förvaras externt med vårt universella förvaringskit, och en rad förankringspunkter längs med toppöppningen kommer att passa ihop med vårt magasinhållningskit med bungee för att säkra ammunition av vilken kaliber som helst. Huvudfacket på MkV Chassis är fodrat med loop-Velcro på båda sidor och kommer att rymma alla Spiritus Systems magasinsinsatser. Mångsidig och skalbar Micro Fight Chest Rig MkV kommer att passa ihop med hela linjen av Spiritus Systems chest rig och skottsäkra västkomponenter. Fotavtrycket för MkV är identiskt med Mk4 och kommer att ansluta sömlöst med Expander Wings, LV/119 plattväskor och Thing 1 och Thing 2. MkV är extremt kapabel som en lösning med låg volym för miljöer där utrymme och vikt är av största vikt. Dock tillåter produktens modularitet och kompatibilitet med alla Spiritus-tillbehör att micro fight kan skalas från en minimalistisk magasinbärare till ett fullfjädrat skottsäkert västsystem, eller olika chest rigs inriktade på uppehåll och kommunikation. CCS Pouch MkV kan kombineras med sin kompanjonprodukt, CCS Pouch. CCS-påsen är en fullfjädrad GP-påse som väsentligt förbättrar den äldre frontcellens funktionalitet och lagringskapacitet. För de som inte behöver en GP-påslösning, kommer MkV:s MOLLE-framsida att acceptera vilka tredjeparts magasinhållare eller andra påsar som helst.
1249 SEK 8 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
8 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Woodland
Produktnr: 430101108
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK5 - MULTICAM
Tillverkarens produktnummer: CR-MF-MC-05 Micro Fight Chassis MkV är ett litet och lätt chassi som kan användas antingen som en fristående magasinhållare på en skottsäker väst, eller som central nav för en chest rig när andra komponenter från Spiritus Systems används. MkV är ett enfacks chassi i placard-stil som är byggt med helt nya material och tillverkningsprocesser. Designen har MOLLE på framsidan och sidorna för att rymma ytterligare magasinfickor. Turniker och annan utrustning kan också förvaras externt med vårt universella förvaringskit, och en rad förankringspunkter längs med toppöppningen kommer att passa ihop med vårt magasinhållningskit med bungee för att säkra ammunition av vilken kaliber som helst. Huvudfacket på MkV Chassis är fodrat med loop-Velcro på båda sidor och kommer att rymma alla Spiritus Systems magasinsinsatser. Mångsidig och skalbar Micro Fight Chest Rig MkV kommer att passa ihop med hela linjen av Spiritus Systems chest rig och skottsäkra västkomponenter. Fotavtrycket för MkV är identiskt med Mk4 och kommer att ansluta sömlöst med Expander Wings, LV/119 plattväskor och Thing 1 och Thing 2. MkV är extremt kapabel som en lösning med låg volym för miljöer där utrymme och vikt är av största vikt. Dock tillåter produktens modularitet och kompatibilitet med alla Spiritus-tillbehör att micro fight kan skalas från en minimalistisk magasinbärare till ett fullfjädrat skottsäkert västsystem, eller olika chest rigs inriktade på uppehåll och kommunikation. CCS Pouch MkV kan kombineras med sin kompanjonprodukt, CCS Pouch. CCS-påsen är en fullfjädrad GP-påse som väsentligt förbättrar den äldre frontcellens funktionalitet och lagringskapacitet. För de som inte behöver en GP-påslösning, kommer MkV:s MOLLE-framsida att acceptera vilka tredjeparts magasinhållare eller andra påsar som helst.
1249 SEK 0 1 249,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam
Produktnr: 430101109
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK5 - RANGER GREEN
Tillverkarens produktnummer: CR-MF-RG-05 Micro Fight Chassis MkV är ett litet och lätt chassi som kan användas antingen som en fristående magasinhållare på en skottsäker väst, eller som central nav för en chest rig när andra komponenter från Spiritus Systems används. MkV är ett enfacks chassi i placard-stil som är byggt med helt nya material och tillverkningsprocesser. Designen har MOLLE på framsidan och sidorna för att rymma ytterligare magasinfickor. Turniker och annan utrustning kan också förvaras externt med vårt universella förvaringskit, och en rad förankringspunkter längs med toppöppningen kommer att passa ihop med vårt magasinhållningskit med bungee för att säkra ammunition av vilken kaliber som helst. Huvudfacket på MkV Chassis är fodrat med loop-Velcro på båda sidor och kommer att rymma alla Spiritus Systems magasinsinsatser. Mångsidig och skalbar Micro Fight Chest Rig MkV kommer att passa ihop med hela linjen av Spiritus Systems chest rig och skottsäkra västkomponenter. Fotavtrycket för MkV är identiskt med Mk4 och kommer att ansluta sömlöst med Expander Wings, LV/119 plattväskor och Thing 1 och Thing 2. MkV är extremt kapabel som en lösning med låg volym för miljöer där utrymme och vikt är av största vikt. Dock tillåter produktens modularitet och kompatibilitet med alla Spiritus-tillbehör att micro fight kan skalas från en minimalistisk magasinbärare till ett fullfjädrat skottsäkert västsystem, eller olika chest rigs inriktade på uppehåll och kommunikation. CCS Pouch MkV kan kombineras med sin kompanjonprodukt, CCS Pouch. CCS-påsen är en fullfjädrad GP-påse som väsentligt förbättrar den äldre frontcellens funktionalitet och lagringskapacitet. För de som inte behöver en GP-påslösning, kommer MkV:s MOLLE-framsida att acceptera vilka tredjeparts magasinhållare eller andra påsar som helst.
1249 SEK 0 1 249,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Färg: Ranger grön
The Micro Fight Chassis MkV is a small and lightweight chassis that can be used as either a standalone magazine placard on a plate carrier, or the central hub for a chest rig when other Spiritus Systems components are used. The MkV is a single cell placard-style chassis that is built with all-new materials and manufacturing processes. The design features MOLLE on the front and sides to accommodate additional magazine pouches. Tourniquets and other equipment can also be stowed outboard with our universal retention kit, and a row of anchor points along the top opening will interface with our magazine bungee retention kit to secure any caliber of weapon. The main cell of the MkV Chassis is lined with loop Velcro on both sides and will accommodate all of Spiritus Systems’ magazine inserts. Versatile and Scalable The Micro Fight Chest Rig MkV will interface with the whole line of Spiritus Systems chest rig and plate carrier components. The footprint of the MkV is identical to the Mk4 and will seamlessly connect with Expander Wings, LV/119 plate bags, and the Thing 1 and Thing 2. The MkV is extremely capable as a low-bulk solution for environments where space and weight command a premium. However, the product’s modularity and compatibility with all Spiritus Accessories allow the micro fight to scale from a minimalistic magazine carrier to a full-fledged plate carrier system, or various sustainment and comms-focused chest rigs. The CCS Pouch The MkV can be combined with its companion product, the CCS Pouch. The CCS pouch is a full-featured GP Pouch that vastly improves upon the legacy front cell’s functionality, and storage capacity. For those that do not need a GP Pouch solution, the MkV’s MOLLE front will accept any 3rd party magazine holders or other pouches
Nyhetsbrev