Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige
430104978
The Full Flap Mk2 allows for coverage of the entire front General Purpose Pocket of the Micro Fight Chassis. The Full Flap configuration is perfect for users who wish to use the front pocket as a GP Pouch or when pistol mags are simply not needed. The Full Flap Mk2 is now constructed out of a durable Squadron laminate, and features a full-width pull tab that allows for quick access to the flap. Using the Full Flap is easy. Simply attach the 2 inch strip of hook & loop in between your magazine insert and the Chassis wall on the inside of the main pouch on your Micro Fight. Then fold the Full Flap over to cover the entire length of the General Purpose Pocket. Note: This product works with the Mk2, Mk3 and Mk4 Micro Fight Chest Rigs. Some images shown with optional accessories, sold separately.
599 599 9 SEK
Produktnr: 430104978
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT FULL FLAP MK2 WOODLAND
Tillverkarens produktnummer: CRFFWD Full Flap Mk2 ger fullständig täckning för den främre allmänna förvaringsfickan på Micro Fight Chassis. Full Flap-konfigurationen är perfekt för användare som vill använda den främre fickan som en GP-ficka eller när pistolmagasin helt enkelt inte behövs. Full Flap Mk2 är nu tillverkad av ett hållbart Squadron-laminat och har en fullbreddsflik som gör det möjligt att snabbt komma åt innehållet. Att använda Full Flap är enkelt. Fäst bara den 2 tum breda kardborreremsen mellan ditt magasininsats och väggen på insidan av huvudfickan på din Micro Fight. Vik sedan över Full Flap så att den täcker hela längden av den allmänna förvaringsfickan. Observera: Denna produkt är kompatibel med Mk2, Mk3 och Mk4 Micro Fight Chest Rigs. Vissa bilder visar valfria tillbehör, som säljs separat.
599 SEK 2 599,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Woodland

Produktinformation

Färg: Woodland Leveransvikt: 0,057kg Leveranshöjd: 6mm Leveransbredd: 152mm Leveranslängd: 229mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA



Produktnr: 430104971
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT FULL FLAP MK2 BLACK
Tillverkarens produktnummer: CRFFBK Full Flap Mk2 ger fullständig täckning för den främre allmänna förvaringsfickan på Micro Fight Chassis. Full Flap-konfigurationen är perfekt för användare som vill använda den främre fickan som en GP-ficka eller när pistolmagasin helt enkelt inte behövs. Full Flap Mk2 är nu tillverkad av ett hållbart Squadron-laminat och har en fullbreddsflik som gör det möjligt att snabbt komma åt innehållet. Att använda Full Flap är enkelt. Fäst bara den 2 tum breda kardborreremsen mellan ditt magasininsats och väggen på insidan av huvudfickan på din Micro Fight. Vik sedan över Full Flap så att den täcker hela längden av den allmänna förvaringsfickan. Observera: Denna produkt är kompatibel med Mk2, Mk3 och Mk4 Micro Fight Chest Rigs. Vissa bilder visar valfria tillbehör, som säljs separat.
599 SEK 1 599,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
1 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Svart
Produktnr: 430104972
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT FULL FLAP MK2 COYOTE BROWN
Tillverkarens produktnummer: CRFFCB Full Flap Mk2 ger fullständig täckning för den främre allmänna förvaringsfickan på Micro Fight Chassis. Full Flap-konfigurationen är perfekt för användare som vill använda den främre fickan som en GP-ficka eller när pistolmagasin helt enkelt inte behövs. Full Flap Mk2 är nu tillverkad av ett hållbart Squadron-laminat och har en fullbreddsflik som gör det möjligt att snabbt komma åt innehållet. Att använda Full Flap är enkelt. Fäst bara den 2 tum breda kardborreremsen mellan ditt magasininsats och väggen på insidan av huvudfickan på din Micro Fight. Vik sedan över Full Flap så att den täcker hela längden av den allmänna förvaringsfickan. Observera: Denna produkt är kompatibel med Mk2, Mk3 och Mk4 Micro Fight Chest Rigs. Vissa bilder visar valfria tillbehör, som säljs separat.
599 SEK 1 599,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
1 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Coyote Brun
Produktnr: 430104973
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT FULL FLAP MK2 MULTICAM ARID
Tillverkarens produktnummer: CRFFMA Full Flap Mk2 ger fullständig täckning för den främre allmänna förvaringsfickan på Micro Fight Chassis. Full Flap-konfigurationen är perfekt för användare som vill använda den främre fickan som en GP-ficka eller när pistolmagasin helt enkelt inte behövs. Full Flap Mk2 är nu tillverkad av ett hållbart Squadron-laminat och har en fullbreddsflik som gör det möjligt att snabbt komma åt innehållet. Att använda Full Flap är enkelt. Fäst bara den 2 tum breda kardborreremsen mellan ditt magasininsats och väggen på insidan av huvudfickan på din Micro Fight. Vik sedan över Full Flap så att den täcker hela längden av den allmänna förvaringsfickan. Observera: Denna produkt är kompatibel med Mk2, Mk3 och Mk4 Micro Fight Chest Rigs. Vissa bilder visar valfria tillbehör, som säljs separat.
599 SEK 2 599,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Arid
Produktnr: 430104974
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT FULL FLAP MK2 MULTICAM BLACK
Tillverkarens produktnummer: CRFFMB Full Flap Mk2 ger fullständig täckning för den främre allmänna förvaringsfickan på Micro Fight Chassis. Full Flap-konfigurationen är perfekt för användare som vill använda den främre fickan som en GP-ficka eller när pistolmagasin helt enkelt inte behövs. Full Flap Mk2 är nu tillverkad av ett hållbart Squadron-laminat och har en fullbreddsflik som gör det möjligt att snabbt komma åt innehållet. Att använda Full Flap är enkelt. Fäst bara den 2 tum breda kardborreremsen mellan ditt magasininsats och väggen på insidan av huvudfickan på din Micro Fight. Vik sedan över Full Flap så att den täcker hela längden av den allmänna förvaringsfickan. Observera: Denna produkt är kompatibel med Mk2, Mk3 och Mk4 Micro Fight Chest Rigs. Vissa bilder visar valfria tillbehör, som säljs separat.
599 SEK 3 599,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
3 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Black
Produktnr: 430104976
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT FULL FLAP MK2 MULTICAM TROPIC
Tillverkarens produktnummer: CRFFMT Full Flap Mk2 ger fullständig täckning för den främre allmänna förvaringsfickan på Micro Fight Chassis. Full Flap-konfigurationen är perfekt för användare som vill använda den främre fickan som en GP-ficka eller när pistolmagasin helt enkelt inte behövs. Full Flap Mk2 är nu tillverkad av ett hållbart Squadron-laminat och har en fullbreddsflik som gör det möjligt att snabbt komma åt innehållet. Att använda Full Flap är enkelt. Fäst bara den 2 tum breda kardborreremsen mellan ditt magasininsats och väggen på insidan av huvudfickan på din Micro Fight. Vik sedan över Full Flap så att den täcker hela längden av den allmänna förvaringsfickan. Observera: Denna produkt är kompatibel med Mk2, Mk3 och Mk4 Micro Fight Chest Rigs. Vissa bilder visar valfria tillbehör, som säljs separat.
599 SEK 3 599,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
3 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Tropic
Produktnr: 430104977
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT FULL FLAP MK2 RANGER GREEN
Tillverkarens produktnummer: CRFFRG Full Flap Mk2 ger fullständig täckning för den främre allmänna förvaringsfickan på Micro Fight Chassis. Full Flap-konfigurationen är perfekt för användare som vill använda den främre fickan som en GP-ficka eller när pistolmagasin helt enkelt inte behövs. Full Flap Mk2 är nu tillverkad av ett hållbart Squadron-laminat och har en fullbreddsflik som gör det möjligt att snabbt komma åt innehållet. Att använda Full Flap är enkelt. Fäst bara den 2 tum breda kardborreremsen mellan ditt magasininsats och väggen på insidan av huvudfickan på din Micro Fight. Vik sedan över Full Flap så att den täcker hela längden av den allmänna förvaringsfickan. Observera: Denna produkt är kompatibel med Mk2, Mk3 och Mk4 Micro Fight Chest Rigs. Vissa bilder visar valfria tillbehör, som säljs separat.
599 SEK 3 599,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
3 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Ranger grön
Produktnr: 430104979
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT FULL FLAP MK2 WOLF GREY
Tillverkarens produktnummer: CRFFWG Full Flap Mk2 ger fullständig täckning för den främre allmänna förvaringsfickan på Micro Fight Chassis. Full Flap-konfigurationen är perfekt för användare som vill använda den främre fickan som en GP-ficka eller när pistolmagasin helt enkelt inte behövs. Full Flap Mk2 är nu tillverkad av ett hållbart Squadron-laminat och har en fullbreddsflik som gör det möjligt att snabbt komma åt innehållet. Att använda Full Flap är enkelt. Fäst bara den 2 tum breda kardborreremsen mellan ditt magasininsats och väggen på insidan av huvudfickan på din Micro Fight. Vik sedan över Full Flap så att den täcker hela längden av den allmänna förvaringsfickan. Observera: Denna produkt är kompatibel med Mk2, Mk3 och Mk4 Micro Fight Chest Rigs. Vissa bilder visar valfria tillbehör, som säljs separat.
599 SEK 3 599,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
3 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Wolf Grey
Produktnr: 430104975
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT FULL FLAP MK2 MULTICAM
Tillverkarens produktnummer: CRFFMC Full Flap Mk2 ger fullständig täckning för den främre allmänna förvaringsfickan på Micro Fight Chassis. Full Flap-konfigurationen är perfekt för användare som vill använda den främre fickan som en GP-ficka eller när pistolmagasin helt enkelt inte behövs. Full Flap Mk2 är nu tillverkad av ett hållbart Squadron-laminat och har en fullbreddsflik som gör det möjligt att snabbt komma åt innehållet. Att använda Full Flap är enkelt. Fäst bara den 2 tum breda kardborreremsen mellan ditt magasininsats och väggen på insidan av huvudfickan på din Micro Fight. Vik sedan över Full Flap så att den täcker hela längden av den allmänna förvaringsfickan. Observera: Denna produkt är kompatibel med Mk2, Mk3 och Mk4 Micro Fight Chest Rigs. Vissa bilder visar valfria tillbehör, som säljs separat.
599 SEK 0 599,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam
The Full Flap Mk2 allows for coverage of the entire front General Purpose Pocket of the Micro Fight Chassis. The Full Flap configuration is perfect for users who wish to use the front pocket as a GP Pouch or when pistol mags are simply not needed. The Full Flap Mk2 is now constructed out of a durable Squadron laminate, and features a full-width pull tab that allows for quick access to the flap. Using the Full Flap is easy. Simply attach the 2 inch strip of hook & loop in between your magazine insert and the Chassis wall on the inside of the main pouch on your Micro Fight. Then fold the Full Flap over to cover the entire length of the General Purpose Pocket. Note: This product works with the Mk2, Mk3 and Mk4 Micro Fight Chest Rigs. Some images shown with optional accessories, sold separately.
Nyhetsbrev