Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige
430104706
Mutant Pouch The Mutant Pouch is a multi-purpose sustainment storage solution that can be mounted to any MOLLE surface with four columns. The Pouch is divided into two main compartments and is built with a mixture of Cordura and laminated Squadron Fabrics. The main compartment features a top flap with double retention (Hook & Loop & Fastex Buckle Closure) and is designed to hold a high-capacity radio battery (like the BB-2590), 8x 5.56 STANAG magazines stacked parallel to the body, 5.56 link, or any other similar sized items. The double closure gives the user multiple gear retention options and will reduce slop in the pouch. The secondary compartment will securely hold a handheld radio unit via elastic retention loop and an adjustable shock cord retention lanyard. Radios like the Harris 152 and Persistent Systems MPU5 are compatible, as well as a whole range of other smaller handhelds like Baofeng and Motorola products. The retention lanyard can be adjusted for radio height and is connected with a fastex buckle at the base so that the operator can easily remove the radio from the pouch, even with tall antennas. This compartment will also hold 16oz water bottles and other accessories. The Mutant serves as the foundational pouch for the 34A Split Rig system, and when paired with a SPUD pouch on each panel, end users now have access to a full-featured sustainment chest rig platform that can accommodate a wide variety of weapon and radio systems.
1499 1499 9 SEK
Produktnr: 430104706
SPIRITUS SYSTEMS MUTANT POUCH WOLF GREY
Tillverkarens produktnummer: PO-MU-WG Mutant Pouch är en mångsidig förvaringslösning för uthållighetsutrustning som kan monteras på vilken MOLLE-yta som helst med fyra kolumner. Fickan är uppdelad i två huvudfack och är tillverkad av en blandning av Cordura och laminerade Squadron Fabrics. Huvudfacket har en övre flik med dubbel säkerhet (krok och ögla & Fastex-spänne) och är designad för att hålla ett högkapacitetsbatteri för radio (som BB-2590), 8 st 5.56 STANAG magasin staplade parallellt med kroppen, 5.56 länk eller andra liknande stora föremål. Den dubbla stängningen ger användaren flera alternativ för att säkra utrustningen och kommer att minska glappet i fickan. Det sekundära facket håller säkert en handhållen radioutrustning via en elastisk hållare och en justerbar stötdämpande snodd. Radioenheter som Harris 152 och Persistent Systems MPU5 är kompatibla, liksom en hel rad andra mindre handhållna enheter som Baofeng och Motorolas produkter. Snodden kan justeras för radiohöjd och är kopplad med ett Fastex-spänne vid basen så att operatören enkelt kan ta bort radion från fickan, även med långa antenner. Detta fack kan också hålla 16oz vattenflaskor och andra tillbehör. Mutant fungerar som grundfickan för 34A Split Rig-systemet, och när den paras ihop med en SPUD-ficka på varje panel, har slutanvändarna nu tillgång till en fullfjädrad plattform för uthållighetsbärsele som kan rymma en mängd olika vapen- och radiosystem.
1499 SEK 10 1 499,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Wolf Grey

Produktinformation

Färg: Wolf Grey Leveransvikt: 0,159kg Leveranshöjd: 32mm Leveransbredd: 165mm Leveranslängd: 241mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA



Produktnr: 430104701
SPIRITUS SYSTEMS MUTANT POUCH BLACK
Tillverkarens produktnummer: PO-MU-BK Mutant Pouch är en mångsidig förvaringslösning för uthållighetsutrustning som kan monteras på vilken MOLLE-yta som helst med fyra kolumner. Fickan är uppdelad i två huvudfack och är tillverkad av en blandning av Cordura och laminerade Squadron Fabrics. Huvudfacket har en övre flik med dubbel säkerhet (krok och ögla & Fastex-spänne) och är designad för att hålla ett högkapacitetsbatteri för radio (som BB-2590), 8 st 5.56 STANAG magasin staplade parallellt med kroppen, 5.56 länk eller andra liknande stora föremål. Den dubbla stängningen ger användaren flera alternativ för att säkra utrustningen och kommer att minska glappet i fickan. Det sekundära facket håller säkert en handhållen radioutrustning via en elastisk hållare och en justerbar stötdämpande snodd. Radioenheter som Harris 152 och Persistent Systems MPU5 är kompatibla, liksom en hel rad andra mindre handhållna enheter som Baofeng och Motorolas produkter. Snodden kan justeras för radiohöjd och är kopplad med ett Fastex-spänne vid basen så att operatören enkelt kan ta bort radion från fickan, även med långa antenner. Detta fack kan också hålla 16oz vattenflaskor och andra tillbehör. Mutant fungerar som grundfickan för 34A Split Rig-systemet, och när den paras ihop med en SPUD-ficka på varje panel, har slutanvändarna nu tillgång till en fullfjädrad plattform för uthållighetsbärsele som kan rymma en mängd olika vapen- och radiosystem.
1499 SEK 9 1 499,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
9 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Svart
Produktnr: 430104702
SPIRITUS SYSTEMS MUTANT POUCH COYOTE BROWN
Tillverkarens produktnummer: POMUCB Mutant Pouch är en mångsidig förvaringslösning för uthållighetsutrustning som kan monteras på vilken MOLLE-yta som helst med fyra kolumner. Fickan är uppdelad i två huvudfack och är tillverkad av en blandning av Cordura och laminerade Squadron Fabrics. Huvudfacket har en övre flik med dubbel säkerhet (krok och ögla & Fastex-spänne) och är designad för att hålla ett högkapacitetsbatteri för radio (som BB-2590), 8 st 5.56 STANAG magasin staplade parallellt med kroppen, 5.56 länk eller andra liknande stora föremål. Den dubbla stängningen ger användaren flera alternativ för att säkra utrustningen och kommer att minska glappet i fickan. Det sekundära facket håller säkert en handhållen radioutrustning via en elastisk hållare och en justerbar stötdämpande snodd. Radioenheter som Harris 152 och Persistent Systems MPU5 är kompatibla, liksom en hel rad andra mindre handhållna enheter som Baofeng och Motorolas produkter. Snodden kan justeras för radiohöjd och är kopplad med ett Fastex-spänne vid basen så att operatören enkelt kan ta bort radion från fickan, även med långa antenner. Detta fack kan också hålla 16oz vattenflaskor och andra tillbehör. Mutant fungerar som grundfickan för 34A Split Rig-systemet, och när den paras ihop med en SPUD-ficka på varje panel, har slutanvändarna nu tillgång till en fullfjädrad plattform för uthållighetsbärsele som kan rymma en mängd olika vapen- och radiosystem.
1499 SEK 10 1 499,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Coyote Brun
Produktnr: 430104703
SPIRITUS SYSTEMS MUTANT POUCH MULTICAM BLACK
Tillverkarens produktnummer: PO-MU-MB Mutant Pouch är en mångsidig förvaringslösning för uthållighetsutrustning som kan monteras på vilken MOLLE-yta som helst med fyra kolumner. Fickan är uppdelad i två huvudfack och är tillverkad av en blandning av Cordura och laminerade Squadron Fabrics. Huvudfacket har en övre flik med dubbel säkerhet (krok och ögla & Fastex-spänne) och är designad för att hålla ett högkapacitetsbatteri för radio (som BB-2590), 8 st 5.56 STANAG magasin staplade parallellt med kroppen, 5.56 länk eller andra liknande stora föremål. Den dubbla stängningen ger användaren flera alternativ för att säkra utrustningen och kommer att minska glappet i fickan. Det sekundära facket håller säkert en handhållen radioutrustning via en elastisk hållare och en justerbar stötdämpande snodd. Radioenheter som Harris 152 och Persistent Systems MPU5 är kompatibla, liksom en hel rad andra mindre handhållna enheter som Baofeng och Motorolas produkter. Snodden kan justeras för radiohöjd och är kopplad med ett Fastex-spänne vid basen så att operatören enkelt kan ta bort radion från fickan, även med långa antenner. Detta fack kan också hålla 16oz vattenflaskor och andra tillbehör. Mutant fungerar som grundfickan för 34A Split Rig-systemet, och när den paras ihop med en SPUD-ficka på varje panel, har slutanvändarna nu tillgång till en fullfjädrad plattform för uthållighetsbärsele som kan rymma en mängd olika vapen- och radiosystem.
1499 SEK 8 1 499,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
8 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Black
Produktnr: 430104954
SPIRITUS SYSTEMS MUTANT POUCH MUTICAM TROPIC
Tillverkarens produktnummer: PO-MU-MT Mutant Pouch är en mångsidig förvaringslösning för uthållighetsutrustning som kan monteras på vilken MOLLE-yta som helst med fyra kolumner. Fickan är uppdelad i två huvudfack och är tillverkad av en blandning av Cordura och laminerade Squadron Fabrics. Huvudfacket har en övre flik med dubbel säkerhet (krok och ögla & Fastex-spänne) och är designad för att hålla ett högkapacitetsbatteri för radio (som BB-2590), 8 st 5.56 STANAG magasin staplade parallellt med kroppen, 5.56 länk eller andra liknande stora föremål. Den dubbla stängningen ger användaren flera alternativ för att säkra utrustningen och kommer att minska glappet i fickan. Det sekundära facket håller säkert en handhållen radioutrustning via en elastisk hållare och en justerbar stötdämpande snodd. Radioenheter som Harris 152 och Persistent Systems MPU5 är kompatibla, liksom en hel rad andra mindre handhållna enheter som Baofeng och Motorolas produkter. Snodden kan justeras för radiohöjd och är kopplad med ett Fastex-spänne vid basen så att operatören enkelt kan ta bort radion från fickan, även med långa antenner. Detta fack kan också hålla 16oz vattenflaskor och andra tillbehör. Mutant fungerar som grundfickan för 34A Split Rig-systemet, och när den paras ihop med en SPUD-ficka på varje panel, har slutanvändarna nu tillgång till en fullfjädrad plattform för uthållighetsbärsele som kan rymma en mängd olika vapen- och radiosystem.
1499 SEK 6 1 499,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
6 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Tropic
Produktnr: 430104953
SPIRITUS SYSTEMS MUTANT POUCH MUTICAM ARID
Tillverkarens produktnummer: PO-MU-MA Mutant Pouch är en mångsidig förvaringslösning för uthållighetsutrustning som kan monteras på vilken MOLLE-yta som helst med fyra kolumner. Fickan är uppdelad i två huvudfack och är tillverkad av en blandning av Cordura och laminerade Squadron Fabrics. Huvudfacket har en övre flik med dubbel säkerhet (krok och ögla & Fastex-spänne) och är designad för att hålla ett högkapacitetsbatteri för radio (som BB-2590), 8 st 5.56 STANAG magasin staplade parallellt med kroppen, 5.56 länk eller andra liknande stora föremål. Den dubbla stängningen ger användaren flera alternativ för att säkra utrustningen och kommer att minska glappet i fickan. Det sekundära facket håller säkert en handhållen radioutrustning via en elastisk hållare och en justerbar stötdämpande snodd. Radioenheter som Harris 152 och Persistent Systems MPU5 är kompatibla, liksom en hel rad andra mindre handhållna enheter som Baofeng och Motorolas produkter. Snodden kan justeras för radiohöjd och är kopplad med ett Fastex-spänne vid basen så att operatören enkelt kan ta bort radion från fickan, även med långa antenner. Detta fack kan också hålla 16oz vattenflaskor och andra tillbehör. Mutant fungerar som grundfickan för 34A Split Rig-systemet, och när den paras ihop med en SPUD-ficka på varje panel, har slutanvändarna nu tillgång till en fullfjädrad plattform för uthållighetsbärsele som kan rymma en mängd olika vapen- och radiosystem.
1499 SEK 0 1 499,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Arid
Produktnr: 430104704
SPIRITUS SYSTEMS MUTANT POUCH MULTICAM
Tillverkarens produktnummer: PO-MU-MC Mutant Pouch är en mångsidig förvaringslösning för uthållighetsutrustning som kan monteras på vilken MOLLE-yta som helst med fyra kolumner. Fickan är uppdelad i två huvudfack och är tillverkad av en blandning av Cordura och laminerade Squadron Fabrics. Huvudfacket har en övre flik med dubbel säkerhet (krok och ögla & Fastex-spänne) och är designad för att hålla ett högkapacitetsbatteri för radio (som BB-2590), 8 st 5.56 STANAG magasin staplade parallellt med kroppen, 5.56 länk eller andra liknande stora föremål. Den dubbla stängningen ger användaren flera alternativ för att säkra utrustningen och kommer att minska glappet i fickan. Det sekundära facket håller säkert en handhållen radioutrustning via en elastisk hållare och en justerbar stötdämpande snodd. Radioenheter som Harris 152 och Persistent Systems MPU5 är kompatibla, liksom en hel rad andra mindre handhållna enheter som Baofeng och Motorolas produkter. Snodden kan justeras för radiohöjd och är kopplad med ett Fastex-spänne vid basen så att operatören enkelt kan ta bort radion från fickan, även med långa antenner. Detta fack kan också hålla 16oz vattenflaskor och andra tillbehör. Mutant fungerar som grundfickan för 34A Split Rig-systemet, och när den paras ihop med en SPUD-ficka på varje panel, har slutanvändarna nu tillgång till en fullfjädrad plattform för uthållighetsbärsele som kan rymma en mängd olika vapen- och radiosystem.
1499 SEK 0 1 499,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam
Produktnr: 430104705
SPIRITUS SYSTEMS MUTANT POUCH RANGER GREEN
Tillverkarens produktnummer: PO-MU-RG Mutant Pouch är en mångsidig förvaringslösning för uthållighetsutrustning som kan monteras på vilken MOLLE-yta som helst med fyra kolumner. Fickan är uppdelad i två huvudfack och är tillverkad av en blandning av Cordura och laminerade Squadron Fabrics. Huvudfacket har en övre flik med dubbel säkerhet (krok och ögla & Fastex-spänne) och är designad för att hålla ett högkapacitetsbatteri för radio (som BB-2590), 8 st 5.56 STANAG magasin staplade parallellt med kroppen, 5.56 länk eller andra liknande stora föremål. Den dubbla stängningen ger användaren flera alternativ för att säkra utrustningen och kommer att minska glappet i fickan. Det sekundära facket håller säkert en handhållen radioutrustning via en elastisk hållare och en justerbar stötdämpande snodd. Radioenheter som Harris 152 och Persistent Systems MPU5 är kompatibla, liksom en hel rad andra mindre handhållna enheter som Baofeng och Motorolas produkter. Snodden kan justeras för radiohöjd och är kopplad med ett Fastex-spänne vid basen så att operatören enkelt kan ta bort radion från fickan, även med långa antenner. Detta fack kan också hålla 16oz vattenflaskor och andra tillbehör. Mutant fungerar som grundfickan för 34A Split Rig-systemet, och när den paras ihop med en SPUD-ficka på varje panel, har slutanvändarna nu tillgång till en fullfjädrad plattform för uthållighetsbärsele som kan rymma en mängd olika vapen- och radiosystem.
1499 SEK 0 1 499,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Färg: Ranger grön
Produktnr: 430104955
SPIRITUS SYSTEMS MUTANT POUCH WOODLAND
Tillverkarens produktnummer: PO-MU-WD Mutant Pouch är en mångsidig förvaringslösning för uthållighetsutrustning som kan monteras på vilken MOLLE-yta som helst med fyra kolumner. Fickan är uppdelad i två huvudfack och är tillverkad av en blandning av Cordura och laminerade Squadron Fabrics. Huvudfacket har en övre flik med dubbel säkerhet (krok och ögla & Fastex-spänne) och är designad för att hålla ett högkapacitetsbatteri för radio (som BB-2590), 8 st 5.56 STANAG magasin staplade parallellt med kroppen, 5.56 länk eller andra liknande stora föremål. Den dubbla stängningen ger användaren flera alternativ för att säkra utrustningen och kommer att minska glappet i fickan. Det sekundära facket håller säkert en handhållen radioutrustning via en elastisk hållare och en justerbar stötdämpande snodd. Radioenheter som Harris 152 och Persistent Systems MPU5 är kompatibla, liksom en hel rad andra mindre handhållna enheter som Baofeng och Motorolas produkter. Snodden kan justeras för radiohöjd och är kopplad med ett Fastex-spänne vid basen så att operatören enkelt kan ta bort radion från fickan, även med långa antenner. Detta fack kan också hålla 16oz vattenflaskor och andra tillbehör. Mutant fungerar som grundfickan för 34A Split Rig-systemet, och när den paras ihop med en SPUD-ficka på varje panel, har slutanvändarna nu tillgång till en fullfjädrad plattform för uthållighetsbärsele som kan rymma en mängd olika vapen- och radiosystem.
1499 SEK 0 1 499,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Färg: Woodland
Mutant Pouch The Mutant Pouch is a multi-purpose sustainment storage solution that can be mounted to any MOLLE surface with four columns. The Pouch is divided into two main compartments and is built with a mixture of Cordura and laminated Squadron Fabrics. The main compartment features a top flap with double retention (Hook & Loop & Fastex Buckle Closure) and is designed to hold a high-capacity radio battery (like the BB-2590), 8x 5.56 STANAG magazines stacked parallel to the body, 5.56 link, or any other similar sized items. The double closure gives the user multiple gear retention options and will reduce slop in the pouch. The secondary compartment will securely hold a handheld radio unit via elastic retention loop and an adjustable shock cord retention lanyard. Radios like the Harris 152 and Persistent Systems MPU5 are compatible, as well as a whole range of other smaller handhelds like Baofeng and Motorola products. The retention lanyard can be adjusted for radio height and is connected with a fastex buckle at the base so that the operator can easily remove the radio from the pouch, even with tall antennas. This compartment will also hold 16oz water bottles and other accessories. The Mutant serves as the foundational pouch for the 34A Split Rig system, and when paired with a SPUD pouch on each panel, end users now have access to a full-featured sustainment chest rig platform that can accommodate a wide variety of weapon and radio systems.
Nyhetsbrev