Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige
430101855
The Sub Abdominal Carrying Kit or "SACK" is the most versatile tactical "fanny pack" on the market. It was designed to make critical equipment easy to access from both sides or when in a confined space like a vehicle. The pouch features a half zip design, which means that your equipment will not easily fall out of the pouch even if the zipper is left unsecured. The front of the pouch features a small zippered stash pocket that is perfect for easy access to small items. The bottom of the pouch features two elastic loops that can be adjusted to hold a tourniquet or other equipment that you may need to rapidly deploy. If bottom carry doesn't fit your mission needs, you can easily remove and reinstall the loops as necessary. The inside features soft loop Velcro on both sides. This makes the pouch very dynamic, giving you the ability to use our Velcro Insert Suite to fit your requirements. It also features two slide-locks that make it easy to adjust the tension of the elastic loops hanging below, as well as two tie-down loops for securing sensitive equipment. The two grommet holes on the bottom aid with drainage of the pouch, if submersion occurs. The SACK is designed to fit onto the bottom of Spiritus Systems Micro Fight Chest Rig, or any other plate carrier or rig that accommodates standard hook and loop, making it a versatile choice for those changing load-outs often. Simply pull this off one kit and add it to another. Velcro Attachment measures 7"x 4" Some images shown with optional accessories, sold separately.
1249 1399 9 SEK
Produktnr: 430101855
SPIRITUS SYSTEMS SACK POUCH MK3 - MULTICAM TROPIC
Tillverkarens produktnummer: PO-SP-MT-03 Sub Abdominal Carrying Kit eller "SACK" är den mest mångsidiga taktiska "fanny pack" på marknaden. Den är designad för att göra kritisk utrustning lättåtkomlig från båda sidor eller när man befinner sig i ett trångt utrymme som ett fordon. Väskan har en halv dragkedjedesign, vilket innebär att din utrustning inte lätt faller ur väskan även om dragkedjan är olåst. Framsidan av väskan har en liten ficka med dragkedja som är perfekt för lättåtkomliga småsaker. I botten av väskan finns två elastiska öglor som kan justeras för att hålla en tourniquet eller annan utrustning som du kan behöva snabbt använda. Om bärning i botten inte passar dina uppdragsbehov, kan du enkelt ta bort och återinstallera öglorna vid behov. Insidan har mjuk kardborre på båda sidorna. Detta gör väskan mycket dynamisk och ger dig möjlighet att använda vår Velcro Insert Suite för att anpassa efter dina krav. Den har också två skjutlås som gör det enkelt att justera spänningen på de elastiska öglorna som hänger nedanför, samt två fästöglor för att säkra känslig utrustning. De två hålen med metallringar på botten hjälper till med dränering av väskan, om nedsänkning sker. SACK är designad för att passa på botten av Spiritus Systems Micro Fight Chest Rig, eller någon annan plattbärare eller rigg som stöder standard kardborre, vilket gör den till ett mångsidigt val för de som ofta byter utrustning. Ta enkelt av den från en uppsättning och lägg till den på en annan. Kardborrefästet mäter cirka 18x10 cm. Vissa bilder visar tillvalstillbehör, säljs separat.
1249 SEK 1 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
1 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Tropic

Produktinformation

Färg: Multi-Cam Tropic Leveransvikt: 0,136kg Leveranshöjd: 25mm Leveransbredd: 152mm Leveranslängd: 152mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA



Produktnr: 430101851
SPIRITUS SYSTEMS SACK POUCH MK3 - MULTICAM ARID
Tillverkarens produktnummer: PO-SP-MA-03 Sub Abdominal Carrying Kit eller "SACK" är den mest mångsidiga taktiska "fanny pack" på marknaden. Den är designad för att göra kritisk utrustning lättåtkomlig från båda sidor eller när man befinner sig i ett trångt utrymme som ett fordon. Väskan har en halv dragkedjedesign, vilket innebär att din utrustning inte lätt faller ur väskan även om dragkedjan är olåst. Framsidan av väskan har en liten ficka med dragkedja som är perfekt för lättåtkomliga småsaker. I botten av väskan finns två elastiska öglor som kan justeras för att hålla en tourniquet eller annan utrustning som du kan behöva snabbt använda. Om bärning i botten inte passar dina uppdragsbehov, kan du enkelt ta bort och återinstallera öglorna vid behov. Insidan har mjuk kardborre på båda sidorna. Detta gör väskan mycket dynamisk och ger dig möjlighet att använda vår Velcro Insert Suite för att anpassa efter dina krav. Den har också två skjutlås som gör det enkelt att justera spänningen på de elastiska öglorna som hänger nedanför, samt två fästöglor för att säkra känslig utrustning. De två hålen med metallringar på botten hjälper till med dränering av väskan, om nedsänkning sker. SACK är designad för att passa på botten av Spiritus Systems Micro Fight Chest Rig, eller någon annan plattbärare eller rigg som stöder standard kardborre, vilket gör den till ett mångsidigt val för de som ofta byter utrustning. Ta enkelt av den från en uppsättning och lägg till den på en annan. Kardborrefästet mäter cirka 18x10 cm. Vissa bilder visar tillvalstillbehör, säljs separat.
1249 SEK 10 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Arid
Produktnr: 430101853
SPIRITUS SYSTEMS SACK POUCH MK3 - MULTICAM BLACK
Tillverkarens produktnummer: POSPMB03 Sub Abdominal Carrying Kit eller "SACK" är den mest mångsidiga taktiska "fanny pack" på marknaden. Den är designad för att göra kritisk utrustning lättåtkomlig från båda sidor eller när man befinner sig i ett trångt utrymme som ett fordon. Väskan har en halv dragkedjedesign, vilket innebär att din utrustning inte lätt faller ur väskan även om dragkedjan är olåst. Framsidan av väskan har en liten ficka med dragkedja som är perfekt för lättåtkomliga småsaker. I botten av väskan finns två elastiska öglor som kan justeras för att hålla en tourniquet eller annan utrustning som du kan behöva snabbt använda. Om bärning i botten inte passar dina uppdragsbehov, kan du enkelt ta bort och återinstallera öglorna vid behov. Insidan har mjuk kardborre på båda sidorna. Detta gör väskan mycket dynamisk och ger dig möjlighet att använda vår Velcro Insert Suite för att anpassa efter dina krav. Den har också två skjutlås som gör det enkelt att justera spänningen på de elastiska öglorna som hänger nedanför, samt två fästöglor för att säkra känslig utrustning. De två hålen med metallringar på botten hjälper till med dränering av väskan, om nedsänkning sker. SACK är designad för att passa på botten av Spiritus Systems Micro Fight Chest Rig, eller någon annan plattbärare eller rigg som stöder standard kardborre, vilket gör den till ett mångsidigt val för de som ofta byter utrustning. Ta enkelt av den från en uppsättning och lägg till den på en annan. Kardborrefästet mäter cirka 18x10 cm. Vissa bilder visar tillvalstillbehör, säljs separat.
1349 SEK 2 1 349,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Black
Produktnr: 430100649
SPIRITUS SYSTEMS SACK POUCH MK3, MULTICAM
Tillverkarens produktnummer: PO-SP-MC-03 Sub Abdominal Carrying Kit eller "SACK" är den mest mångsidiga taktiska "fanny pack" på marknaden. Den är designad för att göra kritisk utrustning lättåtkomlig från båda sidor eller när man befinner sig i ett trångt utrymme som ett fordon. Väskan har en halv dragkedjedesign, vilket innebär att din utrustning inte lätt faller ur väskan även om dragkedjan är olåst. Framsidan av väskan har en liten ficka med dragkedja som är perfekt för lättåtkomliga småsaker. I botten av väskan finns två elastiska öglor som kan justeras för att hålla en tourniquet eller annan utrustning som du kan behöva snabbt använda. Om bärning i botten inte passar dina uppdragsbehov, kan du enkelt ta bort och återinstallera öglorna vid behov. Insidan har mjuk kardborre på båda sidorna. Detta gör väskan mycket dynamisk och ger dig möjlighet att använda vår Velcro Insert Suite för att anpassa efter dina krav. Den har också två skjutlås som gör det enkelt att justera spänningen på de elastiska öglorna som hänger nedanför, samt två fästöglor för att säkra känslig utrustning. De två hålen med metallringar på botten hjälper till med dränering av väskan, om nedsänkning sker. SACK är designad för att passa på botten av Spiritus Systems Micro Fight Chest Rig, eller någon annan plattbärare eller rigg som stöder standard kardborre, vilket gör den till ett mångsidigt val för de som ofta byter utrustning. Ta enkelt av den från en uppsättning och lägg till den på en annan. Kardborrefästet mäter cirka 18x10 cm. Vissa bilder visar tillvalstillbehör, säljs separat.
1399 SEK 18 1 399,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam
Produktnr: 430100650
SPIRITUS SYSTEMS SACK POUCH MK3, RANGER GREEN
Tillverkarens produktnummer: PO-SP-RG-03 Sub Abdominal Carrying Kit eller "SACK" är den mest mångsidiga taktiska "fanny pack" på marknaden. Den är designad för att göra kritisk utrustning lättåtkomlig från båda sidor eller när man befinner sig i ett trångt utrymme som ett fordon. Väskan har en halv dragkedjedesign, vilket innebär att din utrustning inte lätt faller ur väskan även om dragkedjan är olåst. Framsidan av väskan har en liten ficka med dragkedja som är perfekt för lättåtkomliga småsaker. I botten av väskan finns två elastiska öglor som kan justeras för att hålla en tourniquet eller annan utrustning som du kan behöva snabbt använda. Om bärning i botten inte passar dina uppdragsbehov, kan du enkelt ta bort och återinstallera öglorna vid behov. Insidan har mjuk kardborre på båda sidorna. Detta gör väskan mycket dynamisk och ger dig möjlighet att använda vår Velcro Insert Suite för att anpassa efter dina krav. Den har också två skjutlås som gör det enkelt att justera spänningen på de elastiska öglorna som hänger nedanför, samt två fästöglor för att säkra känslig utrustning. De två hålen med metallringar på botten hjälper till med dränering av väskan, om nedsänkning sker. SACK är designad för att passa på botten av Spiritus Systems Micro Fight Chest Rig, eller någon annan plattbärare eller rigg som stöder standard kardborre, vilket gör den till ett mångsidigt val för de som ofta byter utrustning. Ta enkelt av den från en uppsättning och lägg till den på en annan. Kardborrefästet mäter cirka 18x10 cm. Vissa bilder visar tillvalstillbehör, säljs separat.
1349 SEK 2 1 349,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Ranger grön
Produktnr: 430101857
SPIRITUS SYSTEMS SACK POUCH MK3 - WOODLAND
Tillverkarens produktnummer: PO-SP-WD-03 Sub Abdominal Carrying Kit eller "SACK" är den mest mångsidiga taktiska "fanny pack" på marknaden. Den är designad för att göra kritisk utrustning lättåtkomlig från båda sidor eller när man befinner sig i ett trångt utrymme som ett fordon. Väskan har en halv dragkedjedesign, vilket innebär att din utrustning inte lätt faller ur väskan även om dragkedjan är olåst. Framsidan av väskan har en liten ficka med dragkedja som är perfekt för lättåtkomliga småsaker. I botten av väskan finns två elastiska öglor som kan justeras för att hålla en tourniquet eller annan utrustning som du kan behöva snabbt använda. Om bärning i botten inte passar dina uppdragsbehov, kan du enkelt ta bort och återinstallera öglorna vid behov. Insidan har mjuk kardborre på båda sidorna. Detta gör väskan mycket dynamisk och ger dig möjlighet att använda vår Velcro Insert Suite för att anpassa efter dina krav. Den har också två skjutlås som gör det enkelt att justera spänningen på de elastiska öglorna som hänger nedanför, samt två fästöglor för att säkra känslig utrustning. De två hålen med metallringar på botten hjälper till med dränering av väskan, om nedsänkning sker. SACK är designad för att passa på botten av Spiritus Systems Micro Fight Chest Rig, eller någon annan plattbärare eller rigg som stöder standard kardborre, vilket gör den till ett mångsidigt val för de som ofta byter utrustning. Ta enkelt av den från en uppsättning och lägg till den på en annan. Kardborrefästet mäter cirka 18x10 cm. Vissa bilder visar tillvalstillbehör, säljs separat.
1249 SEK 2 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Woodland
Produktnr: 430101859
SPIRITUS SYSTEMS SACK POUCH MK3 - WOLF GREY
Tillverkarens produktnummer: PO-SP-WG-03 Sub Abdominal Carrying Kit eller "SACK" är den mest mångsidiga taktiska "fanny pack" på marknaden. Den är designad för att göra kritisk utrustning lättåtkomlig från båda sidor eller när man befinner sig i ett trångt utrymme som ett fordon. Väskan har en halv dragkedjedesign, vilket innebär att din utrustning inte lätt faller ur väskan även om dragkedjan är olåst. Framsidan av väskan har en liten ficka med dragkedja som är perfekt för lättåtkomliga småsaker. I botten av väskan finns två elastiska öglor som kan justeras för att hålla en tourniquet eller annan utrustning som du kan behöva snabbt använda. Om bärning i botten inte passar dina uppdragsbehov, kan du enkelt ta bort och återinstallera öglorna vid behov. Insidan har mjuk kardborre på båda sidorna. Detta gör väskan mycket dynamisk och ger dig möjlighet att använda vår Velcro Insert Suite för att anpassa efter dina krav. Den har också två skjutlås som gör det enkelt att justera spänningen på de elastiska öglorna som hänger nedanför, samt två fästöglor för att säkra känslig utrustning. De två hålen med metallringar på botten hjälper till med dränering av väskan, om nedsänkning sker. SACK är designad för att passa på botten av Spiritus Systems Micro Fight Chest Rig, eller någon annan plattbärare eller rigg som stöder standard kardborre, vilket gör den till ett mångsidigt val för de som ofta byter utrustning. Ta enkelt av den från en uppsättning och lägg till den på en annan. Kardborrefästet mäter cirka 18x10 cm. Vissa bilder visar tillvalstillbehör, säljs separat.
1249 SEK 12 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Wolf Grey
Produktnr: 430100648
SPIRITUS SYSTEMS SACK POUCH MK3, COYOTE BROWN
Tillverkarens produktnummer: PO-SP-CB-03 Sub Abdominal Carrying Kit eller "SACK" är den mest mångsidiga taktiska "fanny pack" på marknaden. Den är designad för att göra kritisk utrustning lättåtkomlig från båda sidor eller när man befinner sig i ett trångt utrymme som ett fordon. Väskan har en halv dragkedjedesign, vilket innebär att din utrustning inte lätt faller ur väskan även om dragkedjan är olåst. Framsidan av väskan har en liten ficka med dragkedja som är perfekt för lättåtkomliga småsaker. I botten av väskan finns två elastiska öglor som kan justeras för att hålla en tourniquet eller annan utrustning som du kan behöva snabbt använda. Om bärning i botten inte passar dina uppdragsbehov, kan du enkelt ta bort och återinstallera öglorna vid behov. Insidan har mjuk kardborre på båda sidorna. Detta gör väskan mycket dynamisk och ger dig möjlighet att använda vår Velcro Insert Suite för att anpassa efter dina krav. Den har också två skjutlås som gör det enkelt att justera spänningen på de elastiska öglorna som hänger nedanför, samt två fästöglor för att säkra känslig utrustning. De två hålen med metallringar på botten hjälper till med dränering av väskan, om nedsänkning sker. SACK är designad för att passa på botten av Spiritus Systems Micro Fight Chest Rig, eller någon annan plattbärare eller rigg som stöder standard kardborre, vilket gör den till ett mångsidigt val för de som ofta byter utrustning. Ta enkelt av den från en uppsättning och lägg till den på en annan. Kardborrefästet mäter cirka 18x10 cm. Vissa bilder visar tillvalstillbehör, säljs separat.
1349 SEK 0 1 349,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Färg: Coyote Brun
Produktnr: 430100647
SPIRITUS SYSTEMS SACK POUCH MK3, BLACK
Tillverkarens produktnummer: PO-SP-BK-03 Sub Abdominal Carrying Kit eller "SACK" är den mest mångsidiga taktiska "fanny pack" på marknaden. Den är designad för att göra kritisk utrustning lättåtkomlig från båda sidor eller när man befinner sig i ett trångt utrymme som ett fordon. Väskan har en halv dragkedjedesign, vilket innebär att din utrustning inte lätt faller ur väskan även om dragkedjan är olåst. Framsidan av väskan har en liten ficka med dragkedja som är perfekt för lättåtkomliga småsaker. I botten av väskan finns två elastiska öglor som kan justeras för att hålla en tourniquet eller annan utrustning som du kan behöva snabbt använda. Om bärning i botten inte passar dina uppdragsbehov, kan du enkelt ta bort och återinstallera öglorna vid behov. Insidan har mjuk kardborre på båda sidorna. Detta gör väskan mycket dynamisk och ger dig möjlighet att använda vår Velcro Insert Suite för att anpassa efter dina krav. Den har också två skjutlås som gör det enkelt att justera spänningen på de elastiska öglorna som hänger nedanför, samt två fästöglor för att säkra känslig utrustning. De två hålen med metallringar på botten hjälper till med dränering av väskan, om nedsänkning sker. SACK är designad för att passa på botten av Spiritus Systems Micro Fight Chest Rig, eller någon annan plattbärare eller rigg som stöder standard kardborre, vilket gör den till ett mångsidigt val för de som ofta byter utrustning. Ta enkelt av den från en uppsättning och lägg till den på en annan. Kardborrefästet mäter cirka 18x10 cm. Vissa bilder visar tillvalstillbehör, säljs separat.
1349 SEK 0 1 349,00 kr *
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Färg: Svart
The Sub Abdominal Carrying Kit or "SACK" is the most versatile tactical "fanny pack" on the market. It was designed to make critical equipment easy to access from both sides or when in a confined space like a vehicle. The pouch features a half zip design, which means that your equipment will not easily fall out of the pouch even if the zipper is left unsecured. The front of the pouch features a small zippered stash pocket that is perfect for easy access to small items. The bottom of the pouch features two elastic loops that can be adjusted to hold a tourniquet or other equipment that you may need to rapidly deploy. If bottom carry doesn't fit your mission needs, you can easily remove and reinstall the loops as necessary. The inside features soft loop Velcro on both sides. This makes the pouch very dynamic, giving you the ability to use our Velcro Insert Suite to fit your requirements. It also features two slide-locks that make it easy to adjust the tension of the elastic loops hanging below, as well as two tie-down loops for securing sensitive equipment. The two grommet holes on the bottom aid with drainage of the pouch, if submersion occurs. The SACK is designed to fit onto the bottom of Spiritus Systems Micro Fight Chest Rig, or any other plate carrier or rig that accommodates standard hook and loop, making it a versatile choice for those changing load-outs often. Simply pull this off one kit and add it to another. Velcro Attachment measures 7"x 4" Some images shown with optional accessories, sold separately.
Nyhetsbrev