Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige
430104686
SPUD Munitions Pouch The SPUD pouch is built hold pretty much anything. Spiritus Systems has taken the traditional, open-top, general-purpose pouch and thoroughly re-worked it to give it a big bump in versatility. The rim of the pouch is lined with an adjustable shock cord loop to keep the contents (secure and slip free even if they are significantly smaller than the pouch itself. The top of the pouch features both hook & loop and pull tabs so you can choose between the included scrim cover or an adjustable shock cord flap. Both options are included with every SPUD pouch. The scrim cover, when pulled tight will wrap around any irregular shapes and keep the user’s kit fully locked into the pouch while still maintaining full coverage. The whole system takes up two columns of MOLLE and can be mounted pretty much anywhere. It will hold anything from a single 556 magazine, all the way up to two 7.62 magazines (and a wide variety of different items as well).  
1249 1249 9 SEK
Produktnr: 430104686
SPIRITUS SYSTEMS SPUD MUNITIONS POUCH RANGER GREEN
Tillverkarens produktnummer: PO-MS-RG SPUD Munitions Pouch SPUD-fickan är konstruerad för att hålla nästan vad som helst. Spiritus Systems har omgestaltat den traditionella, öppna, allmänna förvaringsfickan och gett den en stor ökning i mångsidighet. Kanten på fickan är fodrad med en justerbar stötdämpande snoddögla för att hålla innehållet (säkert och utan att glida även om det är betydligt mindre än själva fickan. Överdelen av fickan har både kardborreband och dragflikar så att du kan välja mellan det medföljande kamouflagenätet eller en justerbar stötdämpande snoddblädder. Båda alternativen ingår med varje SPUD-ficka. Kamouflagenätet, när det dras åt, kommer att omsluta alla oregelbundna former och hålla användarens utrustning helt låst i fickan samtidigt som den bibehåller full täckning. Hela systemet tar upp två kolumner av MOLLE och kan monteras nästan var som helst. Det kan hålla allt från en enda 556-tidning, ända upp till två 7.62-tidningar (och en mängd olika föremål också).
1249 SEK 3 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
3 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Ranger grön

Produktinformation

Färg: Ranger grön Leveransvikt: 0,093kg Leveranshöjd: 51mm Leveransbredd: 152mm Leveranslängd: 229mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA



Produktnr: 430104682
SPIRITUS SYSTEMS SPUD MUNITIONS POUCH BLACK
Tillverkarens produktnummer: PO-MS-BK SPUD Munitions Pouch SPUD-fickan är konstruerad för att hålla nästan vad som helst. Spiritus Systems har omgestaltat den traditionella, öppna, allmänna förvaringsfickan och gett den en stor ökning i mångsidighet. Kanten på fickan är fodrad med en justerbar stötdämpande snoddögla för att hålla innehållet (säkert och utan att glida även om det är betydligt mindre än själva fickan. Överdelen av fickan har både kardborreband och dragflikar så att du kan välja mellan det medföljande kamouflagenätet eller en justerbar stötdämpande snoddblädder. Båda alternativen ingår med varje SPUD-ficka. Kamouflagenätet, när det dras åt, kommer att omsluta alla oregelbundna former och hålla användarens utrustning helt låst i fickan samtidigt som den bibehåller full täckning. Hela systemet tar upp två kolumner av MOLLE och kan monteras nästan var som helst. Det kan hålla allt från en enda 556-tidning, ända upp till två 7.62-tidningar (och en mängd olika föremål också).
1249 SEK 11 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Svart
Produktnr: 430104683
SPIRITUS SYSTEMS SPUD MUNITIONS POUCH COYOTE BROWN
Tillverkarens produktnummer: PO-MS-CB SPUD Munitions Pouch SPUD-fickan är konstruerad för att hålla nästan vad som helst. Spiritus Systems har omgestaltat den traditionella, öppna, allmänna förvaringsfickan och gett den en stor ökning i mångsidighet. Kanten på fickan är fodrad med en justerbar stötdämpande snoddögla för att hålla innehållet (säkert och utan att glida även om det är betydligt mindre än själva fickan. Överdelen av fickan har både kardborreband och dragflikar så att du kan välja mellan det medföljande kamouflagenätet eller en justerbar stötdämpande snoddblädder. Båda alternativen ingår med varje SPUD-ficka. Kamouflagenätet, när det dras åt, kommer att omsluta alla oregelbundna former och hålla användarens utrustning helt låst i fickan samtidigt som den bibehåller full täckning. Hela systemet tar upp två kolumner av MOLLE och kan monteras nästan var som helst. Det kan hålla allt från en enda 556-tidning, ända upp till två 7.62-tidningar (och en mängd olika föremål också).
1249 SEK 16 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Coyote Brun
Produktnr: 430104950
SPIRITUS SYSTEMS SPUD MUNITIONS POUCH MULTICAM ARID
Tillverkarens produktnummer: PO-MS-MA SPUD Munitions Pouch SPUD-fickan är konstruerad för att hålla nästan vad som helst. Spiritus Systems har omgestaltat den traditionella, öppna, allmänna förvaringsfickan och gett den en stor ökning i mångsidighet. Kanten på fickan är fodrad med en justerbar stötdämpande snoddögla för att hålla innehållet (säkert och utan att glida även om det är betydligt mindre än själva fickan. Överdelen av fickan har både kardborreband och dragflikar så att du kan välja mellan det medföljande kamouflagenätet eller en justerbar stötdämpande snoddblädder. Båda alternativen ingår med varje SPUD-ficka. Kamouflagenätet, när det dras åt, kommer att omsluta alla oregelbundna former och hålla användarens utrustning helt låst i fickan samtidigt som den bibehåller full täckning. Hela systemet tar upp två kolumner av MOLLE och kan monteras nästan var som helst. Det kan hålla allt från en enda 556-tidning, ända upp till två 7.62-tidningar (och en mängd olika föremål också).
1249 SEK 8 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
8 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Arid
Produktnr: 430104684
SPIRITUS SYSTEMS SPUD MUNITIONS POUCH MULTICAM BLACK
Tillverkarens produktnummer: PO-MS-MB SPUD Munitions Pouch SPUD-fickan är konstruerad för att hålla nästan vad som helst. Spiritus Systems har omgestaltat den traditionella, öppna, allmänna förvaringsfickan och gett den en stor ökning i mångsidighet. Kanten på fickan är fodrad med en justerbar stötdämpande snoddögla för att hålla innehållet (säkert och utan att glida även om det är betydligt mindre än själva fickan. Överdelen av fickan har både kardborreband och dragflikar så att du kan välja mellan det medföljande kamouflagenätet eller en justerbar stötdämpande snoddblädder. Båda alternativen ingår med varje SPUD-ficka. Kamouflagenätet, när det dras åt, kommer att omsluta alla oregelbundna former och hålla användarens utrustning helt låst i fickan samtidigt som den bibehåller full täckning. Hela systemet tar upp två kolumner av MOLLE och kan monteras nästan var som helst. Det kan hålla allt från en enda 556-tidning, ända upp till två 7.62-tidningar (och en mängd olika föremål också).
1249 SEK 19 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Black
Produktnr: 430104951
SPIRITUS SYSTEMS SPUD MUNITIONS POUCH MULTICAM TROPIC
Tillverkarens produktnummer: PO-MS-MT SPUD Munitions Pouch SPUD-fickan är konstruerad för att hålla nästan vad som helst. Spiritus Systems har omgestaltat den traditionella, öppna, allmänna förvaringsfickan och gett den en stor ökning i mångsidighet. Kanten på fickan är fodrad med en justerbar stötdämpande snoddögla för att hålla innehållet (säkert och utan att glida även om det är betydligt mindre än själva fickan. Överdelen av fickan har både kardborreband och dragflikar så att du kan välja mellan det medföljande kamouflagenätet eller en justerbar stötdämpande snoddblädder. Båda alternativen ingår med varje SPUD-ficka. Kamouflagenätet, när det dras åt, kommer att omsluta alla oregelbundna former och hålla användarens utrustning helt låst i fickan samtidigt som den bibehåller full täckning. Hela systemet tar upp två kolumner av MOLLE och kan monteras nästan var som helst. Det kan hålla allt från en enda 556-tidning, ända upp till två 7.62-tidningar (och en mängd olika föremål också).
1249 SEK 20 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
Mer än 10 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Tropic
Produktnr: 430104952
SPIRITUS SYSTEMS SPUD MUNITIONS POUCH WOODLAND
Tillverkarens produktnummer: PO-MS-WD SPUD Munitions Pouch SPUD-fickan är konstruerad för att hålla nästan vad som helst. Spiritus Systems har omgestaltat den traditionella, öppna, allmänna förvaringsfickan och gett den en stor ökning i mångsidighet. Kanten på fickan är fodrad med en justerbar stötdämpande snoddögla för att hålla innehållet (säkert och utan att glida även om det är betydligt mindre än själva fickan. Överdelen av fickan har både kardborreband och dragflikar så att du kan välja mellan det medföljande kamouflagenätet eller en justerbar stötdämpande snoddblädder. Båda alternativen ingår med varje SPUD-ficka. Kamouflagenätet, när det dras åt, kommer att omsluta alla oregelbundna former och hålla användarens utrustning helt låst i fickan samtidigt som den bibehåller full täckning. Hela systemet tar upp två kolumner av MOLLE och kan monteras nästan var som helst. Det kan hålla allt från en enda 556-tidning, ända upp till två 7.62-tidningar (och en mängd olika föremål också).
1249 SEK 8 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
8 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Woodland
Produktnr: 430104687
SPIRITUS SYSTEMS SPUD MUNITIONS POUCH WOLF GREY
Tillverkarens produktnummer: PO-MS-WG SPUD Munitions Pouch SPUD-fickan är konstruerad för att hålla nästan vad som helst. Spiritus Systems har omgestaltat den traditionella, öppna, allmänna förvaringsfickan och gett den en stor ökning i mångsidighet. Kanten på fickan är fodrad med en justerbar stötdämpande snoddögla för att hålla innehållet (säkert och utan att glida även om det är betydligt mindre än själva fickan. Överdelen av fickan har både kardborreband och dragflikar så att du kan välja mellan det medföljande kamouflagenätet eller en justerbar stötdämpande snoddblädder. Båda alternativen ingår med varje SPUD-ficka. Kamouflagenätet, när det dras åt, kommer att omsluta alla oregelbundna former och hålla användarens utrustning helt låst i fickan samtidigt som den bibehåller full täckning. Hela systemet tar upp två kolumner av MOLLE och kan monteras nästan var som helst. Det kan hålla allt från en enda 556-tidning, ända upp till två 7.62-tidningar (och en mängd olika föremål också).
1249 SEK 7 1 249,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
7 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Wolf Grey
Produktnr: 430104685
SPIRITUS SYSTEMS SPUD MUNITIONS POUCH MULTICAM
Tillverkarens produktnummer: PO-MS-MC SPUD Munitions Pouch SPUD-fickan är konstruerad för att hålla nästan vad som helst. Spiritus Systems har omgestaltat den traditionella, öppna, allmänna förvaringsfickan och gett den en stor ökning i mångsidighet. Kanten på fickan är fodrad med en justerbar stötdämpande snoddögla för att hålla innehållet (säkert och utan att glida även om det är betydligt mindre än själva fickan. Överdelen av fickan har både kardborreband och dragflikar så att du kan välja mellan det medföljande kamouflagenätet eller en justerbar stötdämpande snoddblädder. Båda alternativen ingår med varje SPUD-ficka. Kamouflagenätet, när det dras åt, kommer att omsluta alla oregelbundna former och hålla användarens utrustning helt låst i fickan samtidigt som den bibehåller full täckning. Hela systemet tar upp två kolumner av MOLLE och kan monteras nästan var som helst. Det kan hålla allt från en enda 556-tidning, ända upp till två 7.62-tidningar (och en mängd olika föremål också).
1249 SEK 0 1 249,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam
SPUD Munitions Pouch The SPUD pouch is built hold pretty much anything. Spiritus Systems has taken the traditional, open-top, general-purpose pouch and thoroughly re-worked it to give it a big bump in versatility. The rim of the pouch is lined with an adjustable shock cord loop to keep the contents (secure and slip free even if they are significantly smaller than the pouch itself. The top of the pouch features both hook & loop and pull tabs so you can choose between the included scrim cover or an adjustable shock cord flap. Both options are included with every SPUD pouch. The scrim cover, when pulled tight will wrap around any irregular shapes and keep the user’s kit fully locked into the pouch while still maintaining full coverage. The whole system takes up two columns of MOLLE and can be mounted pretty much anywhere. It will hold anything from a single 556 magazine, all the way up to two 7.62 magazines (and a wide variety of different items as well).  
Nyhetsbrev