Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige
430101816
The Spiritus Systems GP Wide is a General-Purpose pouch designed to expand the amount of useable space on a MOLLE back panel or other large MOLLE Mounting surface. The cavernous interior features a mesh divider with two interior tie-down loops that are easily accessible from the top of the pouch opening. The GP Wide Pouch features a front pocket for storing items like VS-17 panels or SSE bags. The pouch is built with extra depth to allow for the storage of Night Vision Goggles and has been test fitted with 15s, 31s, and DTNVGS successfully. The pouch is constructed out of high quality 500D Cordura nylon. The inside of the pouch is lined with Velcro and accepts our Pouch Insert Suite. The GP wide features an integrated belt loop that does not create extra bulk when not in use. It will accommodate 2” wide belts. The MOLLE mounting systems consumes 6 columns and will fit flush when mounted to the Spiritus Systems LV/119 MOLLE Back Panel. Dimensions (Approximate) Height 6" x Width 10.5" x Depth 3" Some images shown with optional accessories, sold separately.
1399 1649 9 SEK
Produktnr: 430101816
SPIRITUS SYSTEMS WIDE GP POUCH - WOLF GREY
Tillverkarens produktnummer: PO-GW-WG Spiritus Systems GP Wide är en allmännyttig ficka designad för att utöka mängden användbart utrymme på en MOLLE-bakpanel eller annan stor MOLLE-monteringsyta. Det rymliga inre har en nätdelare med två inre fästöglor som lätt kan nås från toppen av fickans öppning. GP Wide-fickan har en främre ficka för förvaring av saker som VS-17-paneler eller SSE-påsar. Fickan är byggd med extra djup för att tillåta förvaring av nattkikare och har testats framgångsrikt med 15s, 31s och DTNVGS. Fickan är konstruerad av högkvalitativt 500D Cordura-nylon. Insidan av fickan är fodrad med kardborreband och accepterar vårt Pouch Insert Suite. GP Wide har en integrerad bältesögla som inte skapar extra volym när den inte används. Den passar för 2-tums bälten. MOLLE-monteringssystemet tar upp 6 kolumner och passar flush när det monteras på Spiritus Systems LV/119 MOLLE-bakpanel. Mått (ungefärliga) Höjd 6" x Bredd 10,5" x Djup 3" Vissa bilder visar med valfria tillbehör, säljs separat.
1449 SEK 2 1 449,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Wolf Grey

Produktinformation

Färg: Wolf Grey Leveransvikt: 0,169kg Leveranshöjd: 38mm Leveransbredd: 178mm Leveranslängd: 254mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA



Produktnr: 430100639
SPIRITUS SYSTEMS WIDE GP POUCH, BLACK
Tillverkarens produktnummer: PO-GW-BK Spiritus Systems GP Wide är en allmännyttig ficka designad för att utöka mängden användbart utrymme på en MOLLE-bakpanel eller annan stor MOLLE-monteringsyta. Det rymliga inre har en nätdelare med två inre fästöglor som lätt kan nås från toppen av fickans öppning. GP Wide-fickan har en främre ficka för förvaring av saker som VS-17-paneler eller SSE-påsar. Fickan är byggd med extra djup för att tillåta förvaring av nattkikare och har testats framgångsrikt med 15s, 31s och DTNVGS. Fickan är konstruerad av högkvalitativt 500D Cordura-nylon. Insidan av fickan är fodrad med kardborreband och accepterar vårt Pouch Insert Suite. GP Wide har en integrerad bältesögla som inte skapar extra volym när den inte används. Den passar för 2-tums bälten. MOLLE-monteringssystemet tar upp 6 kolumner och passar flush när det monteras på Spiritus Systems LV/119 MOLLE-bakpanel. Mått (ungefärliga) Höjd 6" x Bredd 10,5" x Djup 3" Vissa bilder visar med valfria tillbehör, säljs separat.
1399 SEK 4 1 399,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
4 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Svart
Produktnr: 430100641
SPIRITUS SYSTEMS WIDE GP POUCH, MULTICAM
Tillverkarens produktnummer: POGWMC Spiritus Systems GP Wide är en allmännyttig ficka designad för att utöka mängden användbart utrymme på en MOLLE-bakpanel eller annan stor MOLLE-monteringsyta. Det rymliga inre har en nätdelare med två inre fästöglor som lätt kan nås från toppen av fickans öppning. GP Wide-fickan har en främre ficka för förvaring av saker som VS-17-paneler eller SSE-påsar. Fickan är byggd med extra djup för att tillåta förvaring av nattkikare och har testats framgångsrikt med 15s, 31s och DTNVGS. Fickan är konstruerad av högkvalitativt 500D Cordura-nylon. Insidan av fickan är fodrad med kardborreband och accepterar vårt Pouch Insert Suite. GP Wide har en integrerad bältesögla som inte skapar extra volym när den inte används. Den passar för 2-tums bälten. MOLLE-monteringssystemet tar upp 6 kolumner och passar flush när det monteras på Spiritus Systems LV/119 MOLLE-bakpanel. Mått (ungefärliga) Höjd 6" x Bredd 10,5" x Djup 3" Vissa bilder visar med valfria tillbehör, säljs separat.
1599 SEK 5 1 599,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
5 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Multi-Cam
Produktnr: 430101814
SPIRITUS SYSTEMS WIDE GP POUCH - WOODLAND
Tillverkarens produktnummer: POGWWD Spiritus Systems GP Wide är en allmännyttig ficka designad för att utöka mängden användbart utrymme på en MOLLE-bakpanel eller annan stor MOLLE-monteringsyta. Det rymliga inre har en nätdelare med två inre fästöglor som lätt kan nås från toppen av fickans öppning. GP Wide-fickan har en främre ficka för förvaring av saker som VS-17-paneler eller SSE-påsar. Fickan är byggd med extra djup för att tillåta förvaring av nattkikare och har testats framgångsrikt med 15s, 31s och DTNVGS. Fickan är konstruerad av högkvalitativt 500D Cordura-nylon. Insidan av fickan är fodrad med kardborreband och accepterar vårt Pouch Insert Suite. GP Wide har en integrerad bältesögla som inte skapar extra volym när den inte används. Den passar för 2-tums bälten. MOLLE-monteringssystemet tar upp 6 kolumner och passar flush när det monteras på Spiritus Systems LV/119 MOLLE-bakpanel. Mått (ungefärliga) Höjd 6" x Bredd 10,5" x Djup 3" Vissa bilder visar med valfria tillbehör, säljs separat.
1649 SEK 1 1 649,00 kr *
Levernastid ca. 14-21 dagar.
1 st. i centrallagret.
Funktioner: Färg: Woodland
Produktnr: 430100640
SPIRITUS SYSTEMS WIDE GP POUCH, COYOTE BROWN
Tillverkarens produktnummer: POGWCB Spiritus Systems GP Wide är en allmännyttig ficka designad för att utöka mängden användbart utrymme på en MOLLE-bakpanel eller annan stor MOLLE-monteringsyta. Det rymliga inre har en nätdelare med två inre fästöglor som lätt kan nås från toppen av fickans öppning. GP Wide-fickan har en främre ficka för förvaring av saker som VS-17-paneler eller SSE-påsar. Fickan är byggd med extra djup för att tillåta förvaring av nattkikare och har testats framgångsrikt med 15s, 31s och DTNVGS. Fickan är konstruerad av högkvalitativt 500D Cordura-nylon. Insidan av fickan är fodrad med kardborreband och accepterar vårt Pouch Insert Suite. GP Wide har en integrerad bältesögla som inte skapar extra volym när den inte används. Den passar för 2-tums bälten. MOLLE-monteringssystemet tar upp 6 kolumner och passar flush när det monteras på Spiritus Systems LV/119 MOLLE-bakpanel. Mått (ungefärliga) Höjd 6" x Bredd 10,5" x Djup 3" Vissa bilder visar med valfria tillbehör, säljs separat.
1599 SEK 0 1 599,00 kr *
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Färg: Coyote Brun
Produktnr: 430101809
SPIRITUS SYSTEMS WIDE GP POUCH - MULTICAM BLACK
Tillverkarens produktnummer: PO-GW-MB Spiritus Systems GP Wide är en allmännyttig ficka designad för att utöka mängden användbart utrymme på en MOLLE-bakpanel eller annan stor MOLLE-monteringsyta. Det rymliga inre har en nätdelare med två inre fästöglor som lätt kan nås från toppen av fickans öppning. GP Wide-fickan har en främre ficka för förvaring av saker som VS-17-paneler eller SSE-påsar. Fickan är byggd med extra djup för att tillåta förvaring av nattkikare och har testats framgångsrikt med 15s, 31s och DTNVGS. Fickan är konstruerad av högkvalitativt 500D Cordura-nylon. Insidan av fickan är fodrad med kardborreband och accepterar vårt Pouch Insert Suite. GP Wide har en integrerad bältesögla som inte skapar extra volym när den inte används. Den passar för 2-tums bälten. MOLLE-monteringssystemet tar upp 6 kolumner och passar flush när det monteras på Spiritus Systems LV/119 MOLLE-bakpanel. Mått (ungefärliga) Höjd 6" x Bredd 10,5" x Djup 3" Vissa bilder visar med valfria tillbehör, säljs separat.
1649 SEK 0 1 649,00 kr *
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Black
Produktnr: 430101812
SPIRITUS SYSTEMS WIDE GP POUCH - MULTICAM TROPIC
Tillverkarens produktnummer: POGWMT Spiritus Systems GP Wide är en allmännyttig ficka designad för att utöka mängden användbart utrymme på en MOLLE-bakpanel eller annan stor MOLLE-monteringsyta. Det rymliga inre har en nätdelare med två inre fästöglor som lätt kan nås från toppen av fickans öppning. GP Wide-fickan har en främre ficka för förvaring av saker som VS-17-paneler eller SSE-påsar. Fickan är byggd med extra djup för att tillåta förvaring av nattkikare och har testats framgångsrikt med 15s, 31s och DTNVGS. Fickan är konstruerad av högkvalitativt 500D Cordura-nylon. Insidan av fickan är fodrad med kardborreband och accepterar vårt Pouch Insert Suite. GP Wide har en integrerad bältesögla som inte skapar extra volym när den inte används. Den passar för 2-tums bälten. MOLLE-monteringssystemet tar upp 6 kolumner och passar flush när det monteras på Spiritus Systems LV/119 MOLLE-bakpanel. Mått (ungefärliga) Höjd 6" x Bredd 10,5" x Djup 3" Vissa bilder visar med valfria tillbehör, säljs separat.
1649 SEK 0 1 649,00 kr *
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Tropic
Produktnr: 430100642
SPIRITUS SYSTEMS WIDE GP POUCH, RANGER GREEN
Tillverkarens produktnummer: POGWRG Spiritus Systems GP Wide är en allmännyttig ficka designad för att utöka mängden användbart utrymme på en MOLLE-bakpanel eller annan stor MOLLE-monteringsyta. Det rymliga inre har en nätdelare med två inre fästöglor som lätt kan nås från toppen av fickans öppning. GP Wide-fickan har en främre ficka för förvaring av saker som VS-17-paneler eller SSE-påsar. Fickan är byggd med extra djup för att tillåta förvaring av nattkikare och har testats framgångsrikt med 15s, 31s och DTNVGS. Fickan är konstruerad av högkvalitativt 500D Cordura-nylon. Insidan av fickan är fodrad med kardborreband och accepterar vårt Pouch Insert Suite. GP Wide har en integrerad bältesögla som inte skapar extra volym när den inte används. Den passar för 2-tums bälten. MOLLE-monteringssystemet tar upp 6 kolumner och passar flush när det monteras på Spiritus Systems LV/119 MOLLE-bakpanel. Mått (ungefärliga) Höjd 6" x Bredd 10,5" x Djup 3" Vissa bilder visar med valfria tillbehör, säljs separat.
1649 SEK 0 1 649,00 kr *
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Färg: Ranger grön
Produktnr: 430101808
SPIRITUS SYSTEMS WIDE GP POUCH - MULTICAM ARID
Tillverkarens produktnummer: PO-GW-MA Spiritus Systems GP Wide är en allmännyttig ficka designad för att utöka mängden användbart utrymme på en MOLLE-bakpanel eller annan stor MOLLE-monteringsyta. Det rymliga inre har en nätdelare med två inre fästöglor som lätt kan nås från toppen av fickans öppning. GP Wide-fickan har en främre ficka för förvaring av saker som VS-17-paneler eller SSE-påsar. Fickan är byggd med extra djup för att tillåta förvaring av nattkikare och har testats framgångsrikt med 15s, 31s och DTNVGS. Fickan är konstruerad av högkvalitativt 500D Cordura-nylon. Insidan av fickan är fodrad med kardborreband och accepterar vårt Pouch Insert Suite. GP Wide har en integrerad bältesögla som inte skapar extra volym när den inte används. Den passar för 2-tums bälten. MOLLE-monteringssystemet tar upp 6 kolumner och passar flush när det monteras på Spiritus Systems LV/119 MOLLE-bakpanel. Mått (ungefärliga) Höjd 6" x Bredd 10,5" x Djup 3" Vissa bilder visar med valfria tillbehör, säljs separat.
1449 SEK 0 1 449,00 kr *
Meddela om tillgänglighet
Slutsåld. Inget leveransdatum känt.
Funktioner: Färg: Multi-Cam Arid
The Spiritus Systems GP Wide is a General-Purpose pouch designed to expand the amount of useable space on a MOLLE back panel or other large MOLLE Mounting surface. The cavernous interior features a mesh divider with two interior tie-down loops that are easily accessible from the top of the pouch opening. The GP Wide Pouch features a front pocket for storing items like VS-17 panels or SSE bags. The pouch is built with extra depth to allow for the storage of Night Vision Goggles and has been test fitted with 15s, 31s, and DTNVGS successfully. The pouch is constructed out of high quality 500D Cordura nylon. The inside of the pouch is lined with Velcro and accepts our Pouch Insert Suite. The GP wide features an integrated belt loop that does not create extra bulk when not in use. It will accommodate 2” wide belts. The MOLLE mounting systems consumes 6 columns and will fit flush when mounted to the Spiritus Systems LV/119 MOLLE Back Panel. Dimensions (Approximate) Height 6" x Width 10.5" x Depth 3" Some images shown with optional accessories, sold separately.
Nyhetsbrev