Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige

VIKING TACTICS
LIGHT MOUNT

857466002235 100019662
Offset Design For Fast, Easy Access To Activation Switches
Consistent with the VTAC Mission, the Viking Tactics Light Mount was designed for today’s modern warriors- providing a light-weight and versatile option to mount a flashlight onto any Picatinny rail system. Made of a Modified Acrylic PVC Alloy Thermoplastic with high impact and abrasion resistant qualities which have been proven to withstand the harshest environments, the Viking Tactics Light Mount is designed so that you can mount your light so that it is out of your field of view and easily activated. This new and improved version of the original VTAC Light Mount Design gives you enormous flexibility. It will allow you to mount most lights with a .80 or 1” diameter and will fit the VTAC-L4 as well as the inexpensive Surefire G2 Nitrolon, Executive Series, and many others. The sleek VTAC design even offers a position in the insert to accommodate the clip on the light. Depending on your mounting preferences, the VTAC can be mounted in such a way that the light can be activated using a tape switch or it can be mounted in such a manner allowing you activate your light using the push button on the back of the light. (Note: Flashlights and firearms not included and must be purchased separately). The VTAC Light Mount is impervious to most chemicals, solvents and oils and its highly advanced thermoplastics will not shrink. With the high quality and innovative design that you expect from a Viking Tactics product, the VTAC Light Mount will keep you in the light and out of the dark. The new Surefire G2X body does not fit this light mount without some rigging.  

SPECS: PVC alloy themoplastic, Black, Coyote Tan, or Flat Dark Earth. 1½" (3.8cm) long, 2½" (6.3cm) wide, 1¼" (3.2cm) high. 1.8 oz. (51g) weight. Fits .800" with spacer or 1" adaptable to the two different diameters.

499 599 4 SEK
Produktnr: 100019662
VIKING TACTICS LIGHT MOUNT-GREEN OLIVE
Tillverkarens produktnummer: VTAC-MK4-GO 857466002235 I enlighet med VTAC:s uppdrag har Viking Tactics Light Mount utvecklats för dagens moderna krigare – det erbjuder ett lätt och mångsidigt alternativ för att montera en ficklampa på ett Picatinny-rälsystem. Tillverkad av en modifierad akryl PVC-legeringstermoplast med hög stöt- och nötningsbeständighet som har visat sig stå emot de tuffaste miljöerna. Viking Tactics Light Mount är designad så att du kan montera din lampa så att den inte hamnar i ditt synfält och enkelt kan aktiveras. Denna nya och förbättrade version av den ursprungliga VTAC Light Mount Design ger dig enorm flexibilitet. Den tillåter dig att montera de flesta lampor med en diameter på 0.80 eller 1 tum och passar till VTAC-L4 samt den prisvärda Surefire G2 Nitrolon, Executive Series och många andra. Den eleganta VTAC-designen erbjuder även en position i insatsen för att rymma klämman på lampan. Beroende på dina monteringspreferenser kan VTAC monteras så att lampan kan aktiveras med en tejpbrytare eller så att du kan aktivera din lampa med tryckknappen på baksidan av lampan. (Obs: Ficklampor och skjutvapen ingår inte och måste köpas separat). VTAC Light Mount är opåverkad av de flesta kemikalier, lösningsmedel och oljor och dess högteknologiska termoplaster kommer inte att krympa. Med den höga kvalitet och innovativa design som du förväntar dig från en Viking Tactics-produkt, kommer VTAC Light Mount att hålla dig belyst och utanför mörkret. Den nya Surefire G2X-kroppen passar inte denna ljushållare utan några justeringar.
599 SEK 6 599,00 kr *
Leveranstid ca. 14-21 dagar.
6 st. i centrallagret.
Funktioner: Finish: Grön Stil: Mount

Top takeaways

  1. Viking Tactics Light Mount är ett lätt och mångsidigt fäste för ficklampor på ett Picatinny-rälsystem, tillverkat av en hållbar PVC-legeringstermoplast.
  2. Den är kompatibel med de flesta ficklampor med en diameter på 0.80 eller 1 tum, inklusive VTAC-L4 och Surefire G2 Nitrolon.
  3. VTAC Light Mount möjliggör olika monteringspreferenser och är resistent mot kemikalier, lösningsmedel och oljor.

Produktinformation

Finish: Grön Stil: Mount Leveransvikt: 0,057kg Leveranshöjd: 38mm Leveransbredd: 102mm Leveranslängd: 165mm UPC : 857466002235

Produkt detaljer

Tillverkas i USAProduktnr: 100004372
VIKING TACTICS FLASHLIGHT/LASER MOUNT, COYOTE TAN
Tillverkarens produktnummer: VTACMK4COYOTE 857466002211 I enlighet med VTAC:s uppdrag har Viking Tactics Light Mount utvecklats för dagens moderna krigare – det erbjuder ett lätt och mångsidigt alternativ för att montera en ficklampa på ett Picatinny-rälsystem. Tillverkad av en modifierad akryl PVC-legeringstermoplast med hög stöt- och nötningsbeständighet som har visat sig stå emot de tuffaste miljöerna. Viking Tactics Light Mount är designad så att du kan montera din lampa så att den inte hamnar i ditt synfält och enkelt kan aktiveras. Denna nya och förbättrade version av den ursprungliga VTAC Light Mount Design ger dig enorm flexibilitet. Den tillåter dig att montera de flesta lampor med en diameter på 0.80 eller 1 tum och passar till VTAC-L4 samt den prisvärda Surefire G2 Nitrolon, Executive Series och många andra. Den eleganta VTAC-designen erbjuder även en position i insatsen för att rymma klämman på lampan. Beroende på dina monteringspreferenser kan VTAC monteras så att lampan kan aktiveras med en tejpbrytare eller så att du kan aktivera din lampa med tryckknappen på baksidan av lampan. (Obs: Ficklampor och skjutvapen ingår inte och måste köpas separat). VTAC Light Mount är opåverkad av de flesta kemikalier, lösningsmedel och oljor och dess högteknologiska termoplaster kommer inte att krympa. Med den höga kvalitet och innovativa design som du förväntar dig från en Viking Tactics-produkt, kommer VTAC Light Mount att hålla dig belyst och utanför mörkret. Den nya Surefire G2X-kroppen passar inte denna ljushållare utan några justeringar.
499 SEK 1 499,00 kr *
Leveranstid ca. 14-21 dagar.
1 st. i centrallagret.
Funktioner: Finish: Coyote Stil: Mount
Produktnr: 100005402
VIKING TACTICS FLASHLIGHT/LASER MOUNT, FLAT DARK EARTH
Tillverkarens produktnummer: VTACMK4FDE 857466002228 I enlighet med VTAC:s uppdrag har Viking Tactics Light Mount utvecklats för dagens moderna krigare – det erbjuder ett lätt och mångsidigt alternativ för att montera en ficklampa på ett Picatinny-rälsystem. Tillverkad av en modifierad akryl PVC-legeringstermoplast med hög stöt- och nötningsbeständighet som har visat sig stå emot de tuffaste miljöerna. Viking Tactics Light Mount är designad så att du kan montera din lampa så att den inte hamnar i ditt synfält och enkelt kan aktiveras. Denna nya och förbättrade version av den ursprungliga VTAC Light Mount Design ger dig enorm flexibilitet. Den tillåter dig att montera de flesta lampor med en diameter på 0.80 eller 1 tum och passar till VTAC-L4 samt den prisvärda Surefire G2 Nitrolon, Executive Series och många andra. Den eleganta VTAC-designen erbjuder även en position i insatsen för att rymma klämman på lampan. Beroende på dina monteringspreferenser kan VTAC monteras så att lampan kan aktiveras med en tejpbrytare eller så att du kan aktivera din lampa med tryckknappen på baksidan av lampan. (Obs: Ficklampor och skjutvapen ingår inte och måste köpas separat). VTAC Light Mount är opåverkad av de flesta kemikalier, lösningsmedel och oljor och dess högteknologiska termoplaster kommer inte att krympa. Med den höga kvalitet och innovativa design som du förväntar dig från en Viking Tactics-produkt, kommer VTAC Light Mount att hålla dig belyst och utanför mörkret. Den nya Surefire G2X-kroppen passar inte denna ljushållare utan några justeringar.
499 SEK 2 499,00 kr *
Leveranstid ca. 14-21 dagar.
2 st. i centrallagret.
Funktioner: Finish: Flat Dark Earth Stil: Mount
Produktnr: 100004371
VIKING TACTICS FLASHLIGHT/LASER MOUNT, BLACK
Tillverkarens produktnummer: VTAC-MK4-BK 857466002204 I enlighet med VTAC:s uppdrag har Viking Tactics Light Mount utvecklats för dagens moderna krigare – det erbjuder ett lätt och mångsidigt alternativ för att montera en ficklampa på ett Picatinny-rälsystem. Tillverkad av en modifierad akryl PVC-legeringstermoplast med hög stöt- och nötningsbeständighet som har visat sig stå emot de tuffaste miljöerna. Viking Tactics Light Mount är designad så att du kan montera din lampa så att den inte hamnar i ditt synfält och enkelt kan aktiveras. Denna nya och förbättrade version av den ursprungliga VTAC Light Mount Design ger dig enorm flexibilitet. Den tillåter dig att montera de flesta lampor med en diameter på 0.80 eller 1 tum och passar till VTAC-L4 samt den prisvärda Surefire G2 Nitrolon, Executive Series och många andra. Den eleganta VTAC-designen erbjuder även en position i insatsen för att rymma klämman på lampan. Beroende på dina monteringspreferenser kan VTAC monteras så att lampan kan aktiveras med en tejpbrytare eller så att du kan aktivera din lampa med tryckknappen på baksidan av lampan. (Obs: Ficklampor och skjutvapen ingår inte och måste köpas separat). VTAC Light Mount är opåverkad av de flesta kemikalier, lösningsmedel och oljor och dess högteknologiska termoplaster kommer inte att krympa. Med den höga kvalitet och innovativa design som du förväntar dig från en Viking Tactics-produkt, kommer VTAC Light Mount att hålla dig belyst och utanför mörkret. Den nya Surefire G2X-kroppen passar inte denna ljushållare utan några justeringar.
599 SEK 0 599,00 kr *
Restorder. Skickas när den finns i lager. Leveranstid ca 4-12 veckor från centrallagret.
Funktioner: Finish: Svart Stil: Mount

Viking Tactics Light Mount i grön oliv är ett mångsidigt och lätt fäste för ficklampor på Picatinny-räls. Perfekt för moderna krigare. 🌟 Lär dig mer!

Offset Design For Fast, Easy Access To Activation Switches
Consistent with the VTAC Mission, the Viking Tactics Light Mount was designed for today’s modern warriors- providing a light-weight and versatile option to mount a flashlight onto any Picatinny rail system. Made of a Modified Acrylic PVC Alloy Thermoplastic with high impact and abrasion resistant qualities which have been proven to withstand the harshest environments, the Viking Tactics Light Mount is designed so that you can mount your light so that it is out of your field of view and easily activated. This new and improved version of the original VTAC Light Mount Design gives you enormous flexibility. It will allow you to mount most lights with a .80 or 1” diameter and will fit the VTAC-L4 as well as the inexpensive Surefire G2 Nitrolon, Executive Series, and many others. The sleek VTAC design even offers a position in the insert to accommodate the clip on the light. Depending on your mounting preferences, the VTAC can be mounted in such a way that the light can be activated using a tape switch or it can be mounted in such a manner allowing you activate your light using the push button on the back of the light. (Note: Flashlights and firearms not included and must be purchased separately). The VTAC Light Mount is impervious to most chemicals, solvents and oils and its highly advanced thermoplastics will not shrink. With the high quality and innovative design that you expect from a Viking Tactics product, the VTAC Light Mount will keep you in the light and out of the dark. The new Surefire G2X body does not fit this light mount without some rigging.  

SPECS: PVC alloy themoplastic, Black, Coyote Tan, or Flat Dark Earth. 1½" (3.8cm) long, 2½" (6.3cm) wide, 1¼" (3.2cm) high. 1.8 oz. (51g) weight. Fits .800" with spacer or 1" adaptable to the two different diameters.

Lagervara
399,00 kr *
0
Lagervara
749,00 kr * 699,00 kr - 749,00 kr*
5
Lagervara
269,00 kr * 249,00 kr - 319,00 kr*
0
Order kan placeras
449,00 kr * 439,00 kr - 449,00 kr*
0
Order kan placeras
179,00 kr * 159,00 kr - 299,00 kr*
3,3