Brownells Sverige - Komplett utbud av laddutrustningar, vapendelar, skyttetillbehör, kulor, hylsor och optik Sverige
656813104833 947000379
Warne Scope Mounts is excited to introduce their second generation SKEL mount, the X-SKEL. This new MSR mount offers an additional 1” of forward cantilever, and 1 piece clamp design for added strength.  The rugged, lightweight design of the X-SKEL maintains our famous Return to Zero capability, and utilizes ½” hex nuts for rock solid attachment. It features a skeletonized ring body and caps for reduced weight and steel threaded cap inserts for maximum durability. The X-SKEL places your optic at the IDEAL HEIGHT with a generous cantilever for proper eye relief, it will easily accommodate the longer eyepieces found on many of today’s scopes. Lightweight, skeletonized aluminum body and caps to reduce overall weight without sacrificing reliability. #8 Torx style fasteners with steel threaded inserts to prevent stripping. Additional 1 Inch cantilever forward design to provide additional eye relief. Places your optic at the Ideal Height for MSR and similar platforms. 1/2” tactical nut attachment,  65 in/lb. of torque is  recommended.
0 0 7 SEK
Produktnr: 947000379
WARNE MFG. COMPANY 1" ULTRA HIGH (1.435") 0 MOA MOUNT, BLACK
Tillverkarens produktnummer: XSKEL1TW 656813104833 Warne Scope Mounts är glada över att introducera deras andra generation av SKEL-fästen, X-SKEL. Detta nya MSR-fäste erbjuder ytterligare 1 tum av framåt lutande cantilever och en 1-delad klämma för ökad styrka. Den robusta, lätta designen på X-SKEL bibehåller vår berömda återgång till noll-kapacitet och använder ½ tums sexkantsmuttrar för en stenfast montering. Det har en skelettiserad ringkropp och kapsyler för minskad vikt samt stålinsatser för skruvlock för maximal hållbarhet. X-SKEL placerar ditt sikte på DEN IDEALA HÖJDEN med en generös cantilever för korrekt ögonavstånd och kommer lätt att rymma de längre ögonstyckena som finns på många av dagens sikten. Lätt, skelettiserat aluminiumkropp och kapsyler för att minska den totala vikten utan att offra tillförlitlighet. #8 Torx-stilfästen med stålinsatser för skruvtrådar för att förhindra att de strippas. Ytterligare 1 tum cantilever framåt design för att ge ytterligare ögonavstånd. Placerar ditt sikte på Den Ideala Höjden för MSR och liknande plattformar. 1/2 tums taktisk mutterfäste, 65 in/lb. av vridmoment rekommenderas.
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Finish: Svart Kikarsikte tubdiameter: 1'' Stil: Competition, 3-Gun

Produktinformation

Finish: Svart Kikarsikte tubdiameter: 1'' Stil: 3-Gun,Competition Leveransvikt: 0,252kg Leveranshöjd: 64mm Leveransbredd: 184mm Leveranslängd: 168mm

Produkt detaljer

Tillverkas i USA



Produktnr: 947000378
WARNE MFG. COMPANY 1" ULTRA HIGH (1.435") 0 MOA MOUNT, RED
Tillverkarens produktnummer: XSKEL1R 656813104826 Warne Scope Mounts är glada över att introducera deras andra generation av SKEL-fästen, X-SKEL. Detta nya MSR-fäste erbjuder ytterligare 1 tum av framåt lutande cantilever och en 1-delad klämma för ökad styrka. Den robusta, lätta designen på X-SKEL bibehåller vår berömda återgång till noll-kapacitet och använder ½ tums sexkantsmuttrar för en stenfast montering. Det har en skelettiserad ringkropp och kapsyler för minskad vikt samt stålinsatser för skruvlock för maximal hållbarhet. X-SKEL placerar ditt sikte på DEN IDEALA HÖJDEN med en generös cantilever för korrekt ögonavstånd och kommer lätt att rymma de längre ögonstyckena som finns på många av dagens sikten. Lätt, skelettiserat aluminiumkropp och kapsyler för att minska den totala vikten utan att offra tillförlitlighet. #8 Torx-stilfästen med stålinsatser för skruvtrådar för att förhindra att de strippas. Ytterligare 1 tum cantilever framåt design för att ge ytterligare ögonavstånd. Placerar ditt sikte på Den Ideala Höjden för MSR och liknande plattformar. 1/2 tums taktisk mutterfäste, 65 in/lb. av vridmoment rekommenderas.
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Finish: Röd Kikarsikte tubdiameter: 1'' Stil: Competition, 3-Gun
Produktnr: 947000384
WARNE MFG. COMPANY 30MM ULTRA HIGH (1.435") 0 MOA MOUNT, BLACK
Tillverkarens produktnummer: XSKEL30TW 656813104895 Warne Scope Mounts är glada över att introducera deras andra generation av SKEL-fästen, X-SKEL. Detta nya MSR-fäste erbjuder ytterligare 1 tum av framåt lutande cantilever och en 1-delad klämma för ökad styrka. Den robusta, lätta designen på X-SKEL bibehåller vår berömda återgång till noll-kapacitet och använder ½ tums sexkantsmuttrar för en stenfast montering. Det har en skelettiserad ringkropp och kapsyler för minskad vikt samt stålinsatser för skruvlock för maximal hållbarhet. X-SKEL placerar ditt sikte på DEN IDEALA HÖJDEN med en generös cantilever för korrekt ögonavstånd och kommer lätt att rymma de längre ögonstyckena som finns på många av dagens sikten. Lätt, skelettiserat aluminiumkropp och kapsyler för att minska den totala vikten utan att offra tillförlitlighet. #8 Torx-stilfästen med stålinsatser för skruvtrådar för att förhindra att de strippas. Ytterligare 1 tum cantilever framåt design för att ge ytterligare ögonavstånd. Placerar ditt sikte på Den Ideala Höjden för MSR och liknande plattformar. 1/2 tums taktisk mutterfäste, 65 in/lb. av vridmoment rekommenderas.
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Finish: Svart Kikarsikte tubdiameter: 30mm Stil: Competition, 3-Gun
Produktnr: 947000381
WARNE MFG. COMPANY 30MM ULTRA HIGH (1.435") 0 MOA MOUNT, BLUE
Tillverkarens produktnummer: XSKEL30BU 656813104857 Warne Scope Mounts är glada över att introducera deras andra generation av SKEL-fästen, X-SKEL. Detta nya MSR-fäste erbjuder ytterligare 1 tum av framåt lutande cantilever och en 1-delad klämma för ökad styrka. Den robusta, lätta designen på X-SKEL bibehåller vår berömda återgång till noll-kapacitet och använder ½ tums sexkantsmuttrar för en stenfast montering. Det har en skelettiserad ringkropp och kapsyler för minskad vikt samt stålinsatser för skruvlock för maximal hållbarhet. X-SKEL placerar ditt sikte på DEN IDEALA HÖJDEN med en generös cantilever för korrekt ögonavstånd och kommer lätt att rymma de längre ögonstyckena som finns på många av dagens sikten. Lätt, skelettiserat aluminiumkropp och kapsyler för att minska den totala vikten utan att offra tillförlitlighet. #8 Torx-stilfästen med stålinsatser för skruvtrådar för att förhindra att de strippas. Ytterligare 1 tum cantilever framåt design för att ge ytterligare ögonavstånd. Placerar ditt sikte på Den Ideala Höjden för MSR och liknande plattformar. 1/2 tums taktisk mutterfäste, 65 in/lb. av vridmoment rekommenderas.
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Finish: Blue Kikarsikte tubdiameter: 30mm Stil: Competition, 3-Gun
Produktnr: 947000382
WARNE MFG. COMPANY 30MM ULTRA HIGH (1.435") 0 MOA MOUNT, DARK EARTH
Tillverkarens produktnummer: XSKEL30DE 656813104864 Warne Scope Mounts är glada över att introducera deras andra generation av SKEL-fästen, X-SKEL. Detta nya MSR-fäste erbjuder ytterligare 1 tum av framåt lutande cantilever och en 1-delad klämma för ökad styrka. Den robusta, lätta designen på X-SKEL bibehåller vår berömda återgång till noll-kapacitet och använder ½ tums sexkantsmuttrar för en stenfast montering. Det har en skelettiserad ringkropp och kapsyler för minskad vikt samt stålinsatser för skruvlock för maximal hållbarhet. X-SKEL placerar ditt sikte på DEN IDEALA HÖJDEN med en generös cantilever för korrekt ögonavstånd och kommer lätt att rymma de längre ögonstyckena som finns på många av dagens sikten. Lätt, skelettiserat aluminiumkropp och kapsyler för att minska den totala vikten utan att offra tillförlitlighet. #8 Torx-stilfästen med stålinsatser för skruvtrådar för att förhindra att de strippas. Ytterligare 1 tum cantilever framåt design för att ge ytterligare ögonavstånd. Placerar ditt sikte på Den Ideala Höjden för MSR och liknande plattformar. 1/2 tums taktisk mutterfäste, 65 in/lb. av vridmoment rekommenderas.
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Finish: Dark Earth Kikarsikte tubdiameter: 30mm Stil: Competition, 3-Gun
Produktnr: 947000383
WARNE MFG. COMPANY 30MM ULTRA HIGH (1.435") 0 MOA MOUNT, RED
Tillverkarens produktnummer: XSKEL30R 656813104888 Warne Scope Mounts är glada över att introducera deras andra generation av SKEL-fästen, X-SKEL. Detta nya MSR-fäste erbjuder ytterligare 1 tum av framåt lutande cantilever och en 1-delad klämma för ökad styrka. Den robusta, lätta designen på X-SKEL bibehåller vår berömda återgång till noll-kapacitet och använder ½ tums sexkantsmuttrar för en stenfast montering. Det har en skelettiserad ringkropp och kapsyler för minskad vikt samt stålinsatser för skruvlock för maximal hållbarhet. X-SKEL placerar ditt sikte på DEN IDEALA HÖJDEN med en generös cantilever för korrekt ögonavstånd och kommer lätt att rymma de längre ögonstyckena som finns på många av dagens sikten. Lätt, skelettiserat aluminiumkropp och kapsyler för att minska den totala vikten utan att offra tillförlitlighet. #8 Torx-stilfästen med stålinsatser för skruvtrådar för att förhindra att de strippas. Ytterligare 1 tum cantilever framåt design för att ge ytterligare ögonavstånd. Placerar ditt sikte på Den Ideala Höjden för MSR och liknande plattformar. 1/2 tums taktisk mutterfäste, 65 in/lb. av vridmoment rekommenderas.
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Finish: Röd Kikarsikte tubdiameter: 30mm Stil: Competition, 3-Gun
Produktnr: 947000389
WARNE MFG. COMPANY 34MM ULTRA HIGH (1.435") 0 MOA MOUNT, BLACK
Tillverkarens produktnummer: XSKEL34TW 656813104963 Warne Scope Mounts är glada över att introducera deras andra generation av SKEL-fästen, X-SKEL. Detta nya MSR-fäste erbjuder ytterligare 1 tum av framåt lutande cantilever och en 1-delad klämma för ökad styrka. Den robusta, lätta designen på X-SKEL bibehåller vår berömda återgång till noll-kapacitet och använder ½ tums sexkantsmuttrar för en stenfast montering. Det har en skelettiserad ringkropp och kapsyler för minskad vikt samt stålinsatser för skruvlock för maximal hållbarhet. X-SKEL placerar ditt sikte på DEN IDEALA HÖJDEN med en generös cantilever för korrekt ögonavstånd och kommer lätt att rymma de längre ögonstyckena som finns på många av dagens sikten. Lätt, skelettiserat aluminiumkropp och kapsyler för att minska den totala vikten utan att offra tillförlitlighet. #8 Torx-stilfästen med stålinsatser för skruvtrådar för att förhindra att de strippas. Ytterligare 1 tum cantilever framåt design för att ge ytterligare ögonavstånd. Placerar ditt sikte på Den Ideala Höjden för MSR och liknande plattformar. 1/2 tums taktisk mutterfäste, 65 in/lb. av vridmoment rekommenderas.
Meddela om tillgänglighet
Ej tillgänglig.
Funktioner: Finish: Svart Kikarsikte tubdiameter: 34mm Stil: Competition, 3-Gun
Warne Scope Mounts is excited to introduce their second generation SKEL mount, the X-SKEL. This new MSR mount offers an additional 1” of forward cantilever, and 1 piece clamp design for added strength.  The rugged, lightweight design of the X-SKEL maintains our famous Return to Zero capability, and utilizes ½” hex nuts for rock solid attachment. It features a skeletonized ring body and caps for reduced weight and steel threaded cap inserts for maximum durability. The X-SKEL places your optic at the IDEAL HEIGHT with a generous cantilever for proper eye relief, it will easily accommodate the longer eyepieces found on many of today’s scopes. Lightweight, skeletonized aluminum body and caps to reduce overall weight without sacrificing reliability. #8 Torx style fasteners with steel threaded inserts to prevent stripping. Additional 1 Inch cantilever forward design to provide additional eye relief. Places your optic at the Ideal Height for MSR and similar platforms. 1/2” tactical nut attachment,  65 in/lb. of torque is  recommended.
Nyhetsbrev